Arkadaşlar GSC50 aldım şuan kargoda haftaiçi gelir muhtemelen. GSC60 stoğu gelmediği için almıştım. Şuan gereksiz oldu. Aldığım fiyattan verebilirim isteyen olursa. Şuan daha pahalı. 3200TL isteyen Dm atabilir. |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (106. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorAlma aşamasındayım.
Dyson, Bosch ve Philips modellerini inceliyorum.
Bu Modele'de bakabilirsiniz çok başarılı bir model
lg.com resmi internet sitesinde 2000 TL hediye çeki kampanya ve baybyliss kampanyası mevcut
-
Hocam iade edebilirsiniz diye biliyorum.
-
DREAME Dreame P10 Süpürge Şarjlı Dikey Süpürge
5,499 TL
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 71 TL de para iadesi alabilirsiniz.
media marktDREAME Dreame P10 Süpürge Şarjlı Dikey Süpürgehttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-dreame-p10-s%C3%BCp%C3%BCrge-%C5%9Farjl%C4%B1-dikey-s%C3%BCp%C3%BCrge-1235836.html
-
mevcut fiyattan ucuza aldım yararlanmak isteyen arkadaş varsa diye yazdım yoksa gelince iade edeceğim zaten hocam
-
Greenote gsc60 şarj adaptörü ısınıyormu sizde de. ?
Bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi. -
Arkadaşlar Samsung süpürge batarya ve bazı parçaları Samsung shop sitesinde satışa açılmış -
Hocam şu an 9999’a düşmüş fiyatı. Ama ağırlık 5.5 kg yazıyor Bosch sitesinde bana biraz yorar gibi geldi. Bir de BCS711XXL modelinden eksi olarak ışığı yok ve sapı katlanmıyor. Siz kullandınız mı bu modeli? Var mıdır yorumunuz?quote:
Orijinalden alıntı: unnamedist
2 hafta önce 15000 liraydı bu fiyata çok iyi. Şuanda 11000 lira İçinden hızlı şarj aleti(45 dk da şarj ediyor) , hortum gibi önemli aparatlar çıkıyor. Batarya da büyük. Tam bir fiyat performans. 1 yıldır aynısını kullanıyoruz çok memnunuz. Dysonlarla karşılatırışan bir makina tavsiye ederim herkese.
-
Bahsettiğiniz iki modeli de kullandım. 7 serisi kronik sorunlı bir model. Bağlatı yeri kırılıyor. Onu iade edip 8 serisi aldık. 1 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. Ağırlık kişiden kişiye değişir. Eşimde bende rahatsızlık duymadık. Ama desiğğm gibi kişiden kişiye değişir. Mediamarkt larda var gidip canlı canlı bakıp alabilirsiniz. 7 serisi kesinlikle almayın.
-
hocam merhaba. memnun musun? -
Merhabalar. Evet çok memnunum şimdilik. Çift bataryalı. Eko mod tek batarya ile 45 dk götürüyor. Temizlik gayet yeterli o modda bile.
-
Merhaba herkese. 10k fiyat bandından ne önerirsiniz? Yasomi g22 plus veya Philips XC7043/01 Dyson v8 gibi modeller buldum. Önerdiğiniz bir marka/model var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satürnlü06 -- 9 Haziran 2024; 17:39:21 > -
Arkadaşlar ben de 10-12 bandında diket süpürge arıyorum.
Katlanabilir borulu bir cihaz tercihim.
Bosch Series 7 düşünüyorum, fikriniz nedir acaba? Başka bir model tavsiyeniz varsa o da olur.
-
Selamlar bir süredir dikey süpürge arayışındayım bosch series 8 almayı düşünüyordum özellikle bataryasının kolay bulunuyor oluşu beni cezbetmişti fakat şikayet varda çok fazla olumsuz yorum gördüm ve de ağırmış o yüzden samsung jet 85'e yöneldim fiyatları aşağı yukarı aynı kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatross147 -- 25 Haziran 2024; 14:15:35 > -
Jet 85 bende var hocam. Tavsiye edebilirim. Hafif, çok güçlü çekişi var. Yedek batarya shop Samsung da vardı şu anda birmiş galiba. Evcil hayvan başlığı makine güçlü olduğundan koltuğa çok yapışıyor onu sevmedim sadece. Eskiden Philips in bir modeli vardı bende ona göre baya güçlü ve malzeme kalitesi yüksek -
quote:
Orijinalden alıntı: tirabzonli
Jet 85 bende var hocam. Tavsiye edebilirim. Hafif, çok güçlü çekişi var. Yedek batarya shop Samsung da vardı şu anda birmiş galiba. Evcil hayvan başlığı makine güçlü olduğundan koltuğa çok yapışıyor onu sevmedim sadece. Eskiden Philips in bir modeli vardı bende ona göre baya güçlü ve malzeme kalitesi yüksekCevabınız için çok teşekkürler samsung boshtan çok daha hafif ve şık bir cihaz ama 2 yıl sonra batarya bulabilirmiyim? konusunda çekincem olduğu için boch sipariş ettim ikisi de kullanıcısını üzmeyecek cihazlar gibi duruyor.
edit: Bosch içime sinmemişti iptal edip samsung jet 85 aldım , bakalım bataryası bulunmazsa içini açıp hücreleri kendim değiştiririm. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatross147 -- 27 Haziran 2024; 11:56:34 > -
İyi yapmışsın hocam. Ben bataryayı dert etmedim bile düşük ve orta kademede rahat götürüyor
Batarya da stoğa girmiş
https://www.samsung.com/tr/home-appliance-accessories/bespoke-jet-battery-vca-sbta95-vt/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 27 Haziran 2024; 20:10:11 >
-
Philips XC8349 aldım. Çekiş gücü, çalışma süresi falan güzel de boruyu motor olan üst kısma bağlayan basma düğmesi BİM'de satılan oyuncaklardan daha kalitesiz. Hiç zorlamadığım halde kırıldı. Bakınca düğmenin yanlara tutunduğu yerlerin inanılmaz ince ve uyduruk olduğunu gördüm. Yılların markası diye düşünerek almıştım, Philips gibi bir marka böyle saçma bir şeyi nasıl yapar aklım almıyor.
Bir de bataryanın içerde olması da bir dezavantaj.
tavsiye etmiyorum. Samsung Jet85 veya Dyson alın geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 29 Haziran 2024; 10:57:31 > -
MErhaba,
" Prettycare V3 " ürün geldi mi, memnun musunuz, öneriri misiniz, bende alma arefeseindeyim. Greennote GSC 60 ile bu arasında kaldım. Bunda da kupon veriliyor mu sizin aldığınız fiyata zam gelmş 2000 tl. Değerlendirme yapar mısınız. Alette döner fırçalı küçük başlık çıkmıyor sanırım. Tek başlık var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 29 Haziran 2024; 17:31:3 > -
Merhaba hocam
Evet tek baslik var kucuk baslik yok.Sarj suresi ve cekis gucu gsc60 dan iyi.Evet ben kuponlu almistim verilmisti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X