< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (97. sayfa)
-
-
Ona bende baktım ama ciddi sıkıntı tanesi 500 liradan çöp torbası kullanmak çok mantıksız illaki piyasada buna uyan ürün vardır ama deneyip bulmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada yurtdışı alışverişte muadil var. Çok daha uyguna geliyor. Aliexpresste de birkaç seçenek var. Ama neredeyse hiç yorum yok. Sadece bizde değil dünyada da pek kullanıcısı yok sanırım bu modelin.
indirimle bespoke ai ne kadara geliyordu?
-
Bosch 7 serisi dikey süpürge önerir misiniz? 11-12k civarına
-
Siyah olan 22000, beyaz olan 18000. Düzelmiş şuanda indirimler düşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün N11 den aldığım Samsung Jet75 ürünüm geldi ve kurulumunu yaptım . İlk kullanımda gerçekten hayran kaldım. Bu fiyata daha kaliteli ve daha iyi çekim gücü olan bir makina gerçekten imkansız. Media Markt da Dyson dahil tüm ürünleri tek tek incelemedim. Fiyat performans araştırması yaptım ve en iyi ürünün Jet75 olduğuna kanaat getirdim. Ürün 3 kademeli min mid ve Max artı olarak Max tuşuna 3sn bastığında jet moduna geçiyor ama halıda hareket ettirmek neredeyse imkansız.
Hepsini incelesenizde tercihiniz değişmeyecekti. Hayırlı olsun. 8 aydr Jet 60 kullanıcısı olarak tek eleştirim aydınlatma olmaması.
-
Samsung Jet 85 Şarjlı Dikey Süpürge nasıldır dostlar ?
-
Güle güle kullanın. Ne kadara mâl oldu?
Ben de yeni araştırmaya başladım ama j75 iyi görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultenic U10 Pro Kablosuz Dikey Süpürge, 30000Pa, Beyaz: 4050TL
-
8600 e aldım. Eşimde eski cihaz ile çok büyük fark olduğunu söyledi. En yüksek ayarda çalıştıramıyoruz halıya yapışıyor. Şarj olarak orta ayarda 3+1 evi uçtan uca süpürür üzerine dekoltukları süpürmek için şarj kalır.
-
çin firmaları ile ortak üretim aynı tasarım. Xiaomi kullandım benzer tasarım. Çöp kvasının yerinden çıkmaması kasayla bir olması en büyük dezavantajı. Ayrıca pili çok çabuk ölüyor. Pilini ve malzemelerini getirtmek bulmak işkence. O çöp haznesi zamanla ince ince tozlarla doluyor ve çok pis görüntü oluşuyor. Temizlemek de bir süre sonra işkenceye dönüşüyor.
Biraz daha limiti yükseltip jet75 bak derim.
-
Teşekkür ederim hocam
-
Teşekkürler hocam.
Bir kampanya yakalarsam alırım.
İyi günlerde kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Greenote GSC60 modelini alacaktım bugün ama stokta gözükmüyor. Alanlar memnun mı? Bu fiyatlara tavsiye edebileceğiniz başka dikey süpürge var mı acaba?
-
Samsung Bespoke Jet Ai complete versiyonunu aldım. Benim en büyük sıkıntım cihazın istasyon üstünden şarj olması. Bende ayrıca 3 yıldır kullandığım Viomi A9 modeli var. Şarj aletini alıp heryere götürürdüm. Şimdi Samsung'un şarj aleti yok. Şarj kitini alayım dedim. Onu da hiçbir yerde bulamıyorum. Şarj kitinin satıldığı bir yer biliyor musunuz?
Samsung jet75e kullanıyoruz 6 haftadır. Aşırı derecede memnunuz. Ara ara hb de 7500 e düşüyor. Yakalarsanız düşünmeden alın.
İlk defa şarjlı süpürge kullanmıyoruz bu arada. Karaca vantuz vardı berbat süpürge, philips 7000 serisi ve dyson v15 kullandıgımız süpürgeler arasında. Samsung jet75e dyson kadar iyi değil ama diğer kullndığım süpürgeleri tokatlar.
1 aydir Samsung bespoke jet ai elite extra kullaniyorum.
Hafifligi, toz haznesini acmadan bosaltmasi ve kolay mop ozelligi cok guzel.
Ancak, biraz tuylu halilarda yuksek ve hatta orta modda bile tikanma algilandi deyip calismayi durduruyor. Yapay zeka modunda ise genelde dusuk modda calisiyor. Acaba baslikta mi sorun var deyip magazaya gidip denedim ordaki cihazda da halida ayni sorunu yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X