< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (95. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Samsung Bespoke Jet AI Elite Extra kullananlar nasıl memnun mu?
Dyson v15 ya da Samsung’un bu modeli arasında kaldık.
Yorumları merak ediyorum.
Bir de bu modelin ayaklı istasyonu çok büyük ve kaba mı acaba?
Yani duvara monteli şık bir model alıp çöpünü elle temizlemek mi? Yoksa bu model mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Dyson ile Elite Extra arasında kalmıştım. Samsung’u seçtim..
çift batarya avantaj oluyor mop başlığından da memnunum. Bana göre süpürge performansları eşit sayılır mağazada denediğim kadarıyla.
Standı ise kaba durmuyor bence şık duruyor
17.000-TL civarında dikey süpürge arıyorum. Philips marka baktım çabuk kırılıyor malzemeleri dediler. Bosch marka önerirmisiniz.
-
Blaupunkt A30T kullanan var mı arkadaşlar. Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi?
Yeri burası mı bilmiyorum ancak ıslak-kuru dikey süpürge arayışındayım. Ucuz ve pahalı bir çok ürün araştırdım, kafam daha da karıştı. Yorumlarınız, tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Benim bulduğum ürünlerin bir kısmı şunlar:
-Tineco Floor One S5 Combo
-Roborock Dyad Pro
-Philips Aqua Trio 9000
-Philips Aqua Trio 7000
-Karcher FC7
-Arçelik SD 6341 (Grundig VCW 7230)
nereden Aldınız Trendyol vs de ucuz satan yerler xxxticaret vs olduğu için güvenemiyorum peki bir de model nosu VS25C9779QK bu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 30 Ocak 2024; 20:42:6 >
Ben de Samsung Bespoke Elite Extra aldım.
Ancak hangi uygualamaya bağlanıyor onu bulamadım? QR kod ürünün neresinde?
Arkadaşlar jet 75 alacagim en uygun nerede tavsiye edermisiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung yetkili bayii’den satın aldım
model no doğrudur evet
Hocam uygulamayı indirdiniz mi?
Yurtdışı diye satılan dysonlar sahte mi orijinal kaçak mı bilgis olan var mı?
Evet
QR kod standın alt kısmında bulunuyor
Bağlanmak için de standın otomatik boşaltma haznesinin dış kapağını açınca orada wifi değmesi mevcut. O şekilde ayarlıyorsunuz
Merhaba dikey supurge arayışında fabcio Forza diye bir marka buldum kullanan var mı? Ürün alınır mı?
merhaba sizin airfryer geldi mi bana en son fatura falan sisteme yükledikten 15 gün kadar sonra başvurunuz onaylandı en kısa sürede gönderilecek mesajı geldi başka haber yok
-
Aldınız mı hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldınız mı çok ağır diyorlar doğru mu yaşlı annem için alacaktım hafif bir dikey süpürge arıyorum tavsiye edebilecek var mı ?
-
Şu an yurtdışı fiyatı amerikada indirim falan olursa 650 dolar !!! Ona göre heasp yapın. Bence 25 bin tl altı tümü sahtedir!!!
-
Üstadlar sizde Samsung jet ai aldım demişsiniz şu Tefal airfryer başvurusu yapmış mıydınız bana mesaj geldi ama hiç ses seda yok kargodan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X