Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.369
Cevap
171
Favori
401.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu samsungun en son otomatik temizlemeli makinesinden almaya gittik. Ama popüler kültürün ve hanımın kurbanı olup Dyson V15 alıp çıktık.

Aklım hala Samsung da kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 7 Ocak 2024; 1:18:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Herkesin ikilemde kaldığı iki cihaz. Açıkçası benim de gönlüm samsungtan yana eşim herkeste dyson var diyip bastırıyor. Robot süpürge konusunda ali tan bey dyson abartılıo diyor. Ben de ikilemdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Biz de aynı şekilde V15 ile Samsung Bespoke Jet Ai Elite Extra arasında kalıp Sansung’u aldık :D

• Philips aqua trio 9000 şu an 21.000tl, sizce alınır mı fiyatına göre şu anda mantıklı değil mi diğer alternatiflere göre

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miele kullanan var mı acaba

• probandi P kullanıcısına yanıt
    Eminim Samsung da iyidir, Dysonda.
    Alalı bir gün oldu. Hanım kullanıyor her seferinde oha felan diyor la dedim noluyor ya al bi süpür dedi. Arkadaş bu nasıl bir toz anlamadım.
    Dyson mu iyi, yoksa bizim robot süpürge yada elektrikli süpürgemi kötü dedim?

Evde geçen sene aldığımız Roborock S5 var çok mennunuz. Elektrikli olarakta Philips Marathon var ondanda mennunuz. Evde sürekli temizlikte yapılır. Robot her gün çalışır. Elektrikli süpürge ile hanım haftada bi detaylı girişir.

Evde iki çocuk var her yemekten sonra masa altı kırıntı dolar. Oğlan alır gider bisküviyi odasında masanın başında yer her yer bisküvi olur. Kız alır bebeklerini saçlarını tarar her yer saç olur. Sırf bunlardan dolayı kablosuz süpürge ihtiyacımız doğdu. Her zamanda elektrikli süpürge olmuyor, robotta olmuyor.

Neyse robot ve elektrikli süpürge demek ki tozu tutamıyorlarmış ben bunu anladım. Hepa filtre felan yalan dolanmış. Kardeşim Dyson ile süpürüyorum hazneden resmen sokaktan çekmişim gibi toz bukletleri çıkıyor hani halı süpürsem halıdan havları topladı derim. Parkeden, mermerden nasıl bu kadar gipgri siyahımsız toz çıkıyor çözemedim. Hani kendim süpürmesem lan birisi koymuş yada vay iyi pazarlama taktiği derim.

Demek ki hakkaten dedikleri kadar varmış be robot ne elektrikli süpürge tozu tutamıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün akşam bosch 6 aldım.
    Bataryada ki şarjla çok az deneme yaptım. Emiş normal modda bile yeterli geldi.
    Fakat bu cihazı kullanırken elden hiç bırakmamak gerek. Duvara dikleyip dur şu halının ucunu düzelteyim dersen ve makine devrilirse, ağırlık merkezinin tamamı yukarıda olduğu için bir yerinde %90 ihitimalle kırılmalı hasar oluşur. Çocuklara filanda teslim etmemek gerek. Kırılmaya müsait tırnaklar var.
    Bunların harici oldukça ergonomik. Şarjı doldurduk. Asıl performansı bugün göreceğiz bakalım.
    Asıl sıkıntı ise geçen hafta 7500 dedikleri cihazı dün 8500 e aldım.
    Et mi alayım ciğer mi derken 1000tl kaçtı😀.
    Bunlar ithal ürün olduğu için fiyat geçişi oldu dedi. Dolar stebil dedim, güldü satıcı.
    Daha maaşı almadan %49 maaş zammı erimeye başladı.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

. HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞAALLAH.

• güncelleme : samsung beskope jetin mopu cidden çok iyi temizliyor yerleri, %60 şarjla bile mopta 50 dk kullanım gösteriyordu 3+1 evi 2 kez su doldurarak 25 dakikada mopladım. alacağınız temizleme losyonuyla eviniz misler gibi kokuyor..süpürgesi zaten bana göre efsane 1. kademe emiş gücü yetecektir.yatakları hem dyson dc 37 animal ile çektim hemde samsungla. tabiki dyson dc37 kablolu emiş gücü daha yüksek ama samsungda koltuktan, halıdan ve yataktan çıkan tozları görünce çok anlayacağımız bir fark olmadığını düşünüyorum..dc 37 yi kaldırdım yedek makina olarak tutatacağım. ben almadan hem v15 denedim hemde samsungu. aslında cihazın en büyük artısı tozla hiç bir şekilde temas etmeden makinenin kendi kendini temizlemesi ve sağladığı büyük konfor. Ben düşünen arkadaşlara 2 cihazıda denemelerini ve öyle karar vermelerini tavsiye ederim, sonuçta az para değil.

• OMREG O kullanıcısına yanıt

Jet Ai siyah renk aldım ben de. Dediğiniz gibi mop efsane fakat V15 ile çekim güçlerinin eşit ya da üst olduğundan emin değilim.

Sert zemin başlığının kenarındaki siyah ince süngerimsi şeyler çok toz tutuyor üstünde, her temizlik sonrası temizlemek gerekiyor sizde de öyle mi?

Birde saha 2. kullanışımda mikro filtreyi temizleyin uyarısı verdi. Karşılaştınız mı hiç?

• ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun yok hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Samsung müşteri hizmetlerinden İstanbul'daki bir kaç yetkili servis numarası aldım, çoğu defalarca ve uzun süre telefona dahi bakmadı. Sonunda bi tanesine ulaştım, jet 75 için kutunun üzerindeki barkodlu model bilgisi olan VS20B75ACR5/TR kodu istedi ve yedek batarya için verdiği fiyat 5200₺  çok sağolun varolun deyip kapattım. Süpürgenin sıfırını dün 8000₺ye aldım, bataryasına istenilen fiyat şaka gibi, yeni bir tane daha alırım kenarda tutarım ayrı konu ama bu şekilde ayyuka çıkmış bir serbest piyasa can sıkıcı. Çağrı merkezi asla fiyat belirtmiyor zaten, online satış yedek batarya da yok. Samsung tarafından tavsiye edilen satış fiyatını sorduğumda biz fiyat veremiyoruz yetkili servisler stok durumuna göre güncel fiyat verebilir deniliyor.  

• natureltiqqy kullanıcısına yanıt
    Nihayet aynı sorunları dile getiren bir arkadaşa rastladım 🙏defalarca aynı şeyleri yazdım. Ben üç defa aradım o yüksek fiyatı öğrenemedim bile hep elimizde yok fiyat veremeyiz denildi. Stoğa gelir mi diye sorduğumda onu da bilmiyoruz demişlerdi. Kısacası bu ürünlerin bataryası ya satılmıyor yada satılırsa da belirtmiş olduğunuz fiyat oha denilecek bir rakam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • natureltiqqy kullanıcısına yanıt
    Samsung şaşırtmadı , üzdü bu durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan 6-7 ay önce izmir servisinden sanırım 2100 tl batarya fiyatı almıştım. İlk alan herkes hemen batarya araştırıyor benim gibi ama zamanla gerek olmadığını anlıyor. Ben tek batarya ile gayet yeterli buldum. Makine gerçekten kaliteli malzeme kalitesi iyi. Hepa filtreye neredeyse toz ulaşamıyor. Dyson un borusu şimdiye çizikler içinde kalmıştı ama jet 69 ın menekşe renk borusunun üzerinde hala tek çizik bile yok. 4800 TL ye aldığımı düşününce bence fiyat/performans için rakipsiz. Bu süpürgelerin bukadar satabileceğini bence samsung bile tahmin etmemişti. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda bataryası gelecektir. zaten aliexpress den de halledilir. Samsung servis konusunu bir halletse satışlarını katlar. iphone dan s23 ultraya geçmiş biri olarak s23 de efsane olmuş:)

• yarın biz de dyson mu samsung mu bakacağız. gönlüm samsung dan yana ama hanım v8 den sonra dyson ister gibi. ankara'da önereceğiniz mağaza avm var mı ikisini de görebileceğimiz.

saygılar

• burcink kullanıcısına yanıt

Bakabildiniz mi?

ben de ikisinin arasında kalıp samsung’u tercih etmiştim, memnunum

çift pil büyük avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADeniz3553 -- 13 Ocak 2024; 15:15:47 >
  • ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt

Çift pil hangi modelde var hocam?

• burcink kullanıcısına yanıt

torbalı ve kablolusunu kullanıyoruz,şimdiye kadar aldığımız bütün elektrik elektronik eşyadan

en çok memnun kaldığımız makina oldu.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Siyah renginde. Elite Extra

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.