4..5 gün önce Samsung jet60 yer başlığıni Samsung yetkili servisten 1000 TL ye aldım. Parçayı çocuk kırmisti merak edenlerde görsün diye yazdim. Aynı aparatı serie7..8 farketmez boscha sorun heralde şok olursunuz. Yani iş pille bitmiyor birisinin pili pahalı birinin başka biseyi Sonuç olarak pahalı aletler sağına soluna dikkat etmek lazim. Bı aparat veya pil parasına alt segment süpürge alabiliyorsun. İste aşırı pratik olup biraz da havalı olduğu için Gül'ün dikenine katlanmak durumunda kalıyoruz:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (92. sayfa)
-
-
1000 tl gayet uygun bir rakam. Bende jet 60 dan çok memnunum. Aslında extra başlıklar için jet 75e alasım var. Fakat bir kaç kullanıcı yorumunda şarjının az gittiğini yazanlar olmuş. Şarj süresi iki cihazdada aynı değil mi? BEn test ettim turbo modda 7 dk orta kademede 25 dk dayanıyor şarj.
-
Jet 75 satın aldım ancak sarj süresi gerçekten çok kısa geldi.Yani ben 10 dakika kullanacaksam bukadar para vermenin anlamı ne?Bugün iadeye gönderdim hepsiburadaya bakalım geri alacaklar mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 dk hangi modda?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit1000 tl gayet uygun bir rakam. Bende jet 60 dan çok memnunum. Aslında extra başlıklar için jet 75e alasım var. Fakat bir kaç kullanıcı yorumunda şarjının az gittiğini yazanlar olmuş. Şarj süresi iki cihazdada aynı değil mi? BEn test ettim turbo modda 7 dk orta kademede 25 dk dayanıyor şarj.
Mediamrktden hepsini incelemiştim jet60 çekim gucu malzeme kalitesine oranla diğerlerine göre avantajlı geldiğini için bundan almıştım.
Aparatlars gelirsek sürekli halı parke ortak kullanılan standart başlık isimizi fazlasaiyla görüyor zaten. Bana sadece araba için esneyen plastik uç lazımdı onu da internetten ,150 TL ye temin ettim. Kedi falan olmadiginicin extra aparatlars gerek duymadık biz.
Haftalik dip bucak temizlik normal elektrikli süpürgeyle yapıldigi için işimizi fazlasiyla görüyor.
Babam imterntten Vestelin ikinci elini aldı. Beraberinde bir poşet dolusu aparat geldi ama hepsi dolabın en ücra yerinde duruyor. Aparat gerekliliği kişiden kişiye ihtiyaca göre değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Jet-60 ın başlık konusunda haklısınız. Kim sürekli başlık değiştirmekle uğraşırki.Amaç zaten pratik ve kısa süreli temizlik yapmak. Benimde evimde hayvan yok jet-60 ın başlığı fazlasıyla işimi görüyor. Bende uzun testler sonucunda test ederek karşılaştırma yaparak aldım. En iyi çekip gücü bu cihazdaydı. Daha üst serilerin başlık harici bir avantajlarıda yok gördüğüm kadarıyla. Bulunabilirse jet 60 hala geçerli bir makine.
-
ben moplusunu aldım hocam. hanım inanılmaz memnun kablolu dysonda var bende ama artık kullanırmıyız bilemiyorum. makine çok iyi çekiyor ilk kademe yetiyor cidden..emiş gücü çok yüksek ve en önemlisi tozla asla temas etmiyorsunuz istasyonu sayesinde..mopu,robot süpürgeler için olan yüzey temizleyici ile çok güzel temizlediğini söyledi hanım. ben kampanyadan 19.999TL+1000TL WP kampanyası ile aldım şimdilik gayet memnunuz.
-
Bu kampanya devam etmiyor sanırım en uygun fiyat 23599 buldum yerel bir markadan. O fşyata çıkınca da dyson kapsama giriyor. Mopsuz ve ek bataryasız ise 17599 fiyat buldum. Çok kararsızım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyip alın en iyisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin dyson tercih etmeme sebebiniz nedir? Dyson kullanıp karşılaştırdınız mı? Görüşleriniz nelerdir
evet v15le birlikte denedik. v15te çok güzeldi aralarında çekim gücü farkı yok..ikiside çok iyi çekiyor..samsungda yapay zeka var gücü halı sert zemin vs otomatik düşürüp yükseltiyor ve bizim için en önemli unsur toz teması olmaması samsungun kendi kendini temizlemesi ve .mopuda çok güzel temizliyor yerleri..2 tane pil çıkıyor ve başlıklarının fazlalığı samsung bespoke jetin + ları daha fazla bana göre..sizde deneyin öyle karar verin hocam.
-
İşte acaba birkaç yıl sonra samsung un çekiş gücü dyson kadar olacak mı? Buna evet desem düşünmeden alırım samsung. Herhangi bir marka hayranlığım yoktur benim. Ama dysonların çekiş güçlerini korudukları bir gerçek
10 yıl motor garantisi var almamdaki en büyük 2. sebep.
-
Ben de v15 ve Samsung Bespoke Jet ai Elite Extra arasında kalıp Samsung’u tercih ettim mağazalarda deneyimleyip. Akşam kullanacağım ilk kez.
Eğer iade et v15 al diyen varsa hala geç değil, önerilere açığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADeniz3553 -- 5 Ocak 2024; 16:11:23 >
Hocam nerden kaça aldınız. Kuulanmayı seçerseniz deneyimlerinizi aktarırsanız çok memnun olurum
Samsung mağazasından 25000 TL’ye aldım. Zam gelecek ama 30000’i geçecek imiş.
bugün veya yarın kullanacağım yazarım buraya da
Bosch dikey süpürge de hangi neslini önerirsiniz?
-
Samsung jet75 ve 85 te bataryalar dahili mi harici mi? Serviste şu an için batarya fiyatlarını bilen var mı?
-
Batarya hariç ama soranlar servisten olumlu yanıt alamamıştı önceki sayfalarda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam hocam bir bakarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X