19.999TL alınırmı arkadaşlar. www.hepsiburada.com Samsung VS25C9779QK/TR Bespoke Jet Aı Elite Extra Dikey Fiyatı https://www.hepsiburada.com/samsung-vs25c9779qk-tr-bespoke-jet-ai-elite-extra-dikey-sarjli-supurge-pm-HBC00004VOIOY |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (91. sayfa)
-
-
Kendim kullandığım en baz model jet-60 dan örnek vereceğim.
-orta moda 27 dk
turbo modda 7 dk pili dayanıyor.
-Toz haznesini çıkarıp takmakm ve temizlemek bende hiç problem olmadı.
-Toz haznesi bezen dediğiniz gibi olabiliyor. eğer büyük bir parça çekildiyse boğazda kalıyor ve diğer kir toz üzerine toplanıyor. Bu çoğu makinedede aynı.
-Duvara asma aparatı bence çok sağlam. Çok rahat bir şekilde otouruyor vr şarj almaya başlıyor. Daha önceki tefal makinemde bu tam bir eziyetti.
Hala teknoloji marketlere gittiğimde makineleri elime alır denerim. Samsung serilerinden daha iyi çekiş gücü veren makineye denk gelmedim. Annemlerede daha dün bosch aldırdım. Sırf yaşadıkları ilçede teknik servis vs zorluk çekmesinler diye. Ben samsungun malzeme kalitesini ve ergonomisini beğeniyorum. 6 ay önce aldığım jet 60 ın menekşe renk olan borusunda tek bir çizik görünmüyor malzeme gerçekten kaliteli. dyson olsa heryeri çizik içindeydi. Makineler biribirine çok yakın ama 7500 bandında satılan jet 75e nin uan fiyat/performans olarak rakibi yok.
-
evet bunu aldım kurtuldum bu arayıştan.. herkese bol şans:) gelince görücez artık..1000tl de wrldpuan verdi.
-
Dostlar jet 85 modelinin indirime girmesini bekliyordum 2 aydır fakat düşmedi. 75 modeli şuan hepsiburada üzerinde 6999tl bu fiyata bana göre çok iyi düşünenler değerlendirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En uygun jet 75i nereden alabiliriz arkadaşlar?
Hepsiburadada 7399 şuan ama ara ara 6999a düşüyor takip etmek lazım gün içersinde
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sizce jet 75'i hemen mi almalıyım yoksa yılbaşında indirime girer mi dersiniz ?
Dün itibarı ile ben de arayışa girdim.
Hiç kullanmadım, elime almadım, ilgimi de çekmedi bugüne kadar.
Yaptığım bağımsız ve objektif araştırmalara göre bu tür ürünlerde ki en büyük riskler;
1. yedek parça tedariki
2.ergonomi, hazne ve filtre temizlik pratikliği
3.pil durumu, ömrü
4. Emiş gücü ( anladığım kadarı ile tüm ürünlerde birbirine yakın ve pil durumu ile doğrudan ilişkili).
Bütün bunları ölçüp biçtiğimde bana en mantıklısı özellikle en azından Servis yaygınlığı ve yenilenebilir pil avantajı nedeni ile Bosch gibi geldi.
Ben Bosch'a odaklanacağım.
Boschun hangi modelini düşünüyorsunuz ?Bende jet 75 'e odaklandım ancak şarj süresi maximum 20 dakika deniyor
Hocam şu üründe ki batarya ekosistemi bana çok çok mantıklı geldi.
BoschBBS611BSC
Ben ciddi bir fiyat makası yoksa yakınımda ki bosch mağazasından almayı planlıyorum. En azından bir sıkıntı olursa gider çemkirir rahatlarım😀.
10 ekimde 24 bine dyson alan iş arkadaşım çook memnunum dedi. Sonra tekeri kırıldı parça bekliyorum şuan dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 30 Aralık 2023; 9:28:11 >
Şarj süresi nekadar hocam araştırınız mi ?
Hiçbir fikrim yok. Tahminimce + - 3-5DK oynar diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi düne kadar bu ürünler ilgi alanımın dışındaydı. Hanımla dün karar verdik.
Yaptığım araştırmalarda bu cihazların ömrü, pil ömrü kadar. Birde galiba çok kompakt makinalar. Gövdede kırılan bir yer çok maliyetli oluyor.
Biraz da video izlemem lazım.
Piyasadan tedarik edilebilir ve değiştirilebilir bataryaya sahip olduğundan Bosch markasına daha yakınım.
Arkadaşlar merhaba. Dikey süpürge arayışım üzerine foruma bakma ihtiyacı hissettim. 2 yıldır dibea marka ucuz yollu bir süpürge kullanıyordum bir parçası bozuldu ve süpürgeden soğudum. Hanım herkeste dyson var yine gidip ucuz birşey alıcaz bozulacak diyor. Dyson gen 5 26500 idi 2000 zam gelmiş sanırım 28.500 olmuş şu an. Aslında o kadar bütçem yok ama teknolojinin alınca en son ürününü almayı severim. Biraz araştırınca samsung bespoke jet ai complete ürününü gördüm. Samsung sitesine 23000 tl en üst ürünü sadece mop başlığı ile yedek batarya yok. Yetkili bir satıcıdan 17500 tl ye alabiliyorum. Bu ürünü kullanan var mıdır? Bana dyson ayarında bir ürün gibi geldi. Yoksa bu kadar zorladıktan sonra gen 5 olmasa da benzer fiyatlara dyson mu alınır. Dysonun çekim gücü yıllarca aynı mı kalıyor samsung vb diğer markalar başta iyi olsa da yıl ilerledikçe dysondan çok mu geri kalıyor? Bu konularda uzman arkadaşlar beni aydınlatırsa çok mutlu olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probandi -- 2 Ocak 2024; 10:53:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar, samsung jet 75 aldim. Turbi baslik orta ve yuksek modda donmeyi durduruyor. Bi daha donmesi kapatip acmam gerekiyor. Dusuk modda problem yok. Guclu modda haliya cok yapistigi icin mi donemiyor yoksa problem mi var sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung u o fiyata nereden alabiliyorsunuz internetten mi yoksa yerel bir satıcı mı bir süredir bende bakıyorum da yeni bir ürün ve çok yaygın olmadığı için pek yorum yok hakkında biraz süpriz bir ürün
Yerel bir satıcı. Ama bu fiyata değer mi bu fiyatlara çıktıktan sonra dysona mı kaymalıyım emin değilim.
Yani aldığınız fiyat ürün için güzel fiyat yanına taksit falan da yaparsa tadından yenmez ama bu karşılaştırmalar tamamen teorik verilerle doğru düzgün ürün incele si yok
Ben de bu nedenle çekimserim. Aramızda bir mühendis yok mu bu dysonun farkı nedir? Diğer süpürgeler dyson kadar uzun ömürlü ve verimlimidir. Dyson gereksiz pahalı dışında bir açıklama olsa keşke bilgili bir arkadaştan
Ben mühendisim ama sanmıyorum herhangi bir mühendisin buna net cevap vereceğini
Dyson tabi ki adıyla ün yapmış belirli bir kalitesi var ama dyson başlıklarına bakınca onda da sorun yaşayan bir sürü insan var ki samsung da pek uygun fiyatlı değil ben o yüzden daha düşük bütçelere baktım başta hep kaçırdım.
A101de onvo vardı 3 bine memnun olablar vardı çok beklenti olmadan alayım dedim sonuçta dyson en kötü 15 20 30 a kadar gidiyor. 5 te biri 10 da biri fiyata alıyorsam üeün zaten 2 sene garantili 2 sene kullansam yeter hiç olmadı araba süpürgesi yaparım araba yıkama kaç para oldu sonuçta dedim stoklar tükendi alamadım amazonda gsc60 var oda 4.5 k ya geliyordu alayım dediğim an zamlandı oda kaçtı bakalım nereye varacak sonu
Şimdi de genel araştırıyorum bir fırsat bulursam alacam denk gelmezse de artık başka bahara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X