Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.369
Cevap
171
Favori
401.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam yukarıda yazdıgım gibi ,

ağırlık olarak bir araştırmanız var mı, hafif ve kolay yerde sürülebilenler hangileri?

yerde kolay sürme çekim gücü ile de alakalı ama tabi tekerlek yüksekliği ile de alakalı

• ÖiLkér kullanıcısına yanıt

Valla hocam bu bence bir eksiklik. Jet85in şarj istasyonunu en azından iki parça tasarlayıp duvara sabitlenen bölümden ayrılan bir şarj adaptörü şeklinde tasarlasalardı bu da bir çözüm olurdu.

Süpürgeyi hafifletmek için şarj afaptörü kısmını süpürgeden ayırıp istasyona takmışlar bu da soruna yol açıyor maalesef. Ne süpürgede ne pilin kendisinde şarj girişi yok.

Ama ben bir süpürgeye 20.000tl vermeyi istemediğim için 10.000tlye bu süpürge şuan benim her işimi görüyor.

Işıklı başlığa gerek yok denilirse 7000tl lere Jet75 alınıp bir 8000tl daha harcanırsa güzel bir robot süpürge de alınıp temizlik işi komple halledilebilir 15000tllere.

Benim çevremdeki herkese de önerim bu şekilde oluyor. Dikey süpürgeye max 10000tl civarı robota da yine 10000tl civarı ödeme ile her sorununuz çözülür. Bu fiyatlardan sonrası ne olursa olsun bence gereksiz masraf.

3 5 seneye bozulabilecek pili bitecek cihazlara çok para bağlamama taraftarıyım açıkçası. Memlekette doğru düzgün servis de yok zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hikodaci kullanıcısına yanıt

Jet75 veya Jet85

tutma kısmının ağırlıı nedir acaba?

biri yazabilir mi?

yani bataryalı toz hazneli ana kısım.  

• Jet 85 12.999 olmuş HB de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jet85'e yükseldim, alacaktım fakat stok tükendi, şu an küçük işletmeler fazladan satıyor. yine hepsiburada satıcılı gelirse bakalım düşüneceğiz..

Belki yılbaşı dönemine bir daha düşer.. izleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 11 Aralık 2023; 10:3:32 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

gayet memnunum, her kullanımda iyi ki almışım diyorum. yatak başlığı ile birlikte kullanım alanı daha da genişliyor, koltuk ve yatak üstlerini rahatça alıyoruz. şarj süresi çok iyi normal modda 3+1 evi şarj bitmeden tamamen temizliyoruz. tabi turbo moduna geçince hızlı bir şekilde şarj bitiyor ama normal mod temizlik için gayet yeterli oluyor. temizlik esnasında elinizi sürekli olarak çalıştırma tetiğinde tutmanız gerekiyor tek olumsuz yanı bu diyebilirim.

• Graduate kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam yorum için. Benim evde 3+1 145m2. Yeterli olur o halde. Yatak başlığı ekstra aldığınız pakette sanırım değil mi ?

evet ekstra paket almıştım, içinde led ışıklı ince başlık, mobilya altı için kıvrılan aparat bir de yatak başlığı vardı. led ışıklı olan başlığın ışıksız olanı standart paketin içinde geliyor zaten. mobilya altı başlığa ihtiyacınız yoksa yatak başlığı tek olarak satılıyor o şekilde bakabilirsiniz.

• Graduate kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. Link alabilirmiyim mümkünse.

ben hepsiburada üzerinden dyson satıcılı olarak almıştım ama dyson satıcılı olarak tükenmiş farklı satıcılar var fakat fiyatlar artmış.

https://www.hepsiburada.com/dyson-v8-kablosuz-supurge-p-HBCV00004UJY70?magaza=Dyson%20T%C3%BCrkiye

yatak başlığı dyson satıcılı:

https://www.hepsiburada.com/dyson-anti-tangle-mini-motorhead-pm-HBC00004G4BGC?magaza=Dyson%20T%C3%BCrkiye

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam
    taşınabilir gövde ağırlığından kasıt, boru dahil değil ama batarya dahildir sanırım,

evde Boschu tarttım tam 2kg geldi.

1,5 kg ile 2 kg arasında büyğk fark olur diye düşünüuorum kolu yorma açısından
    15-20 dakikadan sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben kendim kullandım ağır falan değil. Zamanla alışıyor insan. Ayrıca kullanımı ergonomik olduğu ve iyi hareket ettiği için bu ağırlık çok önemli bir etken olmaktan çıkıyor. 2kg kaldırmıyorsunuz sağa sola itiyorsunuz haliyle ağırlık azalıyor aslında. Bir kaç gün sonra da alışılınıyor.

kendim kullandım dediğiniz jet75 ama hocam zaten değil mi hocam

2kg lik Boschu kullanmadınız yani

• Jet 75e doğrudur hocam.

• Arkadaşlar 10bine kadar Jet 85 haricinde alınabilecek bir ürün mevcut mu?

Işıklı başlığıda olsun laf yemeyelim...

Teşekkürler.

• OMREG O kullanıcısına yanıt

çakma ürün

• OMREG O kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 13 Aralık 2023; 9:9:59 >
  • Dostlar merhaba.Dyson v12 ile v15 arasındaki fark nedir ?Sizce değer mi? Daha önce Samsung Jet 75 kullanan arkadaşlar Dyson v12 ile kiyaslayabilir mi rica etsem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.