Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.369
Cevap
171
Favori
401.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür edersim hocam sağolun, evet samsung sitesinden aldım öğrenci indirimi + %15 promosyon kodu ile birlikte 16K ya geldi bana

Robot süpürge işini şimdilik rafa kaldırdım hocam, samsung jet 75 - jet 85 alsaydım eğer o zaman robot alabilirdim, fiayatları daha uygun olduğundan,

gerçi bu üründe hepsiburda da falan 20K civarı idi indirimde, neyse bakalım şimdilik iyi bir sorun yok (yeni kullanmaya başladık gerçi)

hocam camları silme fikri biraz garip geldi bana da :)

deneyebilir miyimi bilmiyorum (hanım müsaade etmeyebilir :) ama fırsatım olursa denerim sizin için bu aralar biraz yoğunluğum var iş ev falan)

birde hocam camlarda başarılı olacağını zannetmiyorum, mop kısmı ile camları silsenizde en son kurulamak için bir işlem daha gerektirecektir. o yüzden çok pratik olacağını düşünmüyorum.

• Gecen yıl Hoover h free 300 modelini almıştık amazondan ancak 1 yıl ana başlığın hortumu yırtıldı. Hortum o kadar sert ve kalitesiz ki yeni başlıkta alsam 1 yıldan fazla götürmez çünkü zaten gayet nazik kullanıyorduk. Servise de götürdük ancak garanti falan hak getire. Hoover i kesinlikle tavsive etmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karcher vc7 cordless myhome car modelini bugün sipariş verdim.
    İnşallah pişman olmam.
    Kullanan varsa tecrübelerini almak isterim.

• Bu supurgelerin ayni fonksiyonalite ile sarjsiz kablolu olanlari var mi? Torbasiz, sivi cekebilen arkasindan cok toz uflemeyen. Dandiklerden var onden cektigini arkadan ufluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt

%15 promosyon kodu nereden bulunuyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Aralık 2023; 20:44:32 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Hocam ben nette buldum ama tek kullanımlıktı bir daha kullanılamıyor denedim

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt

Güzel bulmuşsunuz hocam %15 kodunu. Çek satışta %10 kodunu bile 600 tl ye satıyorlar.

• Jet85 bakarken bespoke yönlenmiştim sonra burada arkadaşlar 75 al geç demişlerdi. Öyle yaptım. İyi ki de öyle yapmışım.

Bespoke mağazada canlı kullandım, aparatlar ıvır zıvır herşeyi doldurup sunuyorlar sanki ihtiyacın varmış gibi hissediyorsun.

17.500 dü bespoke, 10.000di jet85, 7.000e 75i aldım. İyi ki öyle yapmışım para cebimde kaldı.

Eminim hatun o aparatları kullanmayacak tek başlık ile ilerleyecek çoğu zaman. Kullanmayacağım şeye de para vermek istemedim.

Bugün 75i kurup çalıştırdım gayet iyi. Emiş falan bir şey demek istemiyorum zaten hemen hepsi çekiş gücü aynı bunkara fazla takılmayın. Kullanımı ergonomisi benim çok hoşuma gitti ufak bilek hareketi ile kıvrılıp dönüyor. Min seviyesinde sert zeminleri temizliyor orta seviyeye gerek bile yok. Cuma günü eve dip bucak temizlik yapıldı bugün halı ve koltukları süpürdük tekrar epey toz ve akar çıktı. E yeter yani daha ne olsun. Alt tarafı süpürge çok fazla da kasmamak lazım. Herkese saygılar sevgiler.

• amazonda satılan bu ürün gerçek mi yoksa sahte mi acaba? greenote'un sitesinde falan bu ürünü göremedim.

amazon
    Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33000Pa, Dokunmatik Ekranlı Akülü Torbasız Elektrikli Süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, 10'u 1 Arada Ultra Sessiz Akülü Elektrikli Süpürge
    https://www.amazon.com.tr/Greenote-GSC60-Elektrikli-Dokunmatik-Torbas%C4%B1z/dp/B0CHFMLNCY

edit: sordum greenote. Yeni ürünleriymiş, şöyle cevap verdiler:

"This is Sherry from the Customer Service Team. Thank you for writing us and I'm glad to have the opportunity to serve you.

This is our latest vacuum cleaner, you can buy it with confidence.

Hope this answer will be helpful. Customer satisfaction is always our top concern. May we know is there anything else we could assist you? If you have any other questions, please do not hesitate to write us."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 4 Aralık 2023; 14:39:46 >

• Bende jet85 aldım. Bahsettiğiniz olay benimde canımı sıktı.Dysonda bataryanın olduğu bölümde giriş vardı ama cihazı çok beğendim

Şarj ünitesini duvara monte etmeden kullanmak istiyorum ama düz zeminde de kayıyor gibi. İade etsem mi diye düşünmüyor değilim.

• badsay kullanıcısına yanıt

bosch serie 8 BBS8214

MEdiamarkt kampanyasıyla anne babama gönderdim.

Bunu seçmemdeki en büyük nedenler;

*Mediamarktda iyi fiyat.

*Bosch 4000mah güçlü batarya heryerde bulunabiliyor.

*Evin %99u halısız ve bu modelin parke için motorlu ayrı bir başlığı var.

Yani teoride iyi iş yaptık.  

AMapratikte

İLK 2 kullanımda Beğenmedikleri iki konu:

** Odada duvar diplerini kenar ve köşeleri alamıyor diyorlar. o zaman tüm süpürgelerde aynı sorun yok mu?

Yoksa philipsin 360derece dediği olay burada mı işe yarıyor?

** Ağır dediler, yaşlı insanlar. kolu yoruyormuş. başarısız seçim yaptım,

En hafif hangi modeller var?

Philispinkiler hafif galiba?

Yani olmadı bu Boschu kendi evime getireceğim onlara daha hafif bir model alacağım. ama hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Aralık 2023; 23:56:22 >

• Selamlar herkese,

Samsung Jet 85 modelini kullananlar ışıklı başlığın dysondaki kadar bir etkisi var mı? olsun diye konulmuş bir özellik midir?

• A101 markete onvo marka şarjlı süpürge geliyor. Bu ürün nasıl bir ürün işe yarar mı ? İnternette fazla satışı olmayan bir ürün çok bilgi yorum vs bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abiodum kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar. Ben de amazondan bir dikey süpürge aldım ve iade etmek istiyorum. Ürün yurt dışından olduğu için iade sürecinde sıkıntı yaşıyorum. Siz nasıl iade ettiniz? Ürünü gönderirken ücret ödediniz mi?

• awybil kullanıcısına yanıt

Ben bunu biraz inceledim ışıklı başlığında led koyulmuş bana dysondaki gibi (en azından videolarda gördüğüm) lazer etkisi oluşturuyor gibi gelmedi. Ben jet75e aldım ışıklı başlığı yok onun için ekstra para vermek istemedim.

Bu ışıklı başlık sanıyorum yatak altını süpürürken karanlıkta ve gece süpürmede kullanılır. Çünkü gündüz zaten bir etkisi olmuyor en azından benim tecrübe ettiğim böyleydi. E biz gece süpürge zaten açmayız, koltuk altı vs konuları için ışıklı olsa da çok pratik gelmedi çünkü eğilmek gerekiyor zaten. O yüzden tercih etmedik.

• Bugun Samsung bespoke jet elite modelini almayı düşünüyorum. Öğrenci indirimiyle 19.500 e geliyor. Telekom Prime olanlara da %15 var ama ikisi galiba beraber kullanılmıyor. Bazı arkadaşlar ekstra %15 nasıl kullandılar acaba? Ben kodu giriyorum kullanılamaz diyor

• Herkese merhaba, dikey süpürge alma arifesindeyiz.

Dyson v8 yada Samsung Jet 75 arasındayım. Hatun da bel fıtığı var ve zorlanmasınıda istemiyorum. Tavsiyeniz nedir acaba ?

• Graduate kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz hocam v8 den. Nasıl durumlar.

• Merhabalar ,ben 10 bin TL'ye kadar bir ürün alacağım, fıtık var eşimde de bende de o yüzden çok eğilmeden yapmak önemli,g22 plus a denk geldim ovuyorlar, jet 75 e de güzel diyor herkes , önerisi olan var mıdır ? Başka marka vs de olur çok bilgi sahibi değilim

• Samsung bespoke elite extra aldım, öğrenci indirimiyle 19.570 e geldi. Mop özelliğini kullanırken hangi yüzey temizleyiciyi önerirsiniz? Sanırım klasik viledalarda kullandığımız yüzey temizleyiciler bu makinelere pek uygun değil

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.