Biraz daha araştırınca farklı yerlere gitti konu haliyle. Samsung Bespoke Jet AI Elite Extra modeli için yorumları olan var mı arkadaşlar? şu an 17500TL'ye geliyor. Almaya değer mi? Şu an fiyatı V11 ile aynı düzeyde ama tabi ki özellikleri farklı. Biraz bakınca sanki jet85 ile farklı, toz alma haznesi, aksesuarlar, her iki başlıkta da led var ve mop özelliği, 2 adet batarya. Bunun dışında süpürge aynı gibi geldi bana. 2500mAh bataryası olduğunu fakat 2200MaH'da sınırlandırmışlar yurtdışı websitesinde görebildim bu bilgiyi Türkiye'de yok. Değer mi arkadaşlar? |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (86. sayfa)
-
-
ben jet-85 in yeterli olacağını düşünüyorum. Jet serileri arasında çok fark yok en baz modelide alsanız memnjun kalırsınız.
-
Hocam emiş gücü de farklı gördüğüm kadarıyla. Jet 85 210W, Bespoke 250W (280W de yazıyor Samsung sitesinde)
-
valla hocam ben jet-60 son ayarda kullanamıyorum halıya yapışıyor dahada fazlası ile ne yaparız bilemem:) Tercih sizin.
-
Jet 60 hava emiş olarak elinizde test edebildiniz mi güçlü bir emişi var mı? Ben genelde araç için kullanacağım bahsettiğiniz halıya yapışma turbo başlığın sürtünme etkisinden olabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar
dikey süpürge arafesindeyim ve siz değerli dostların tavsiyelerine ihtiyacım var,
dikey süpürge diyince ilk aklıma gelen Dyson oldu, o model bu model derken gen5 e kadar çıtayı yükseltmişim :)
dyson fiyatlarının yüksekliğinden dolayı diğer markalara yöneldim, philips, bosch derken en son samsung bespoke yi araştırmaya başladım.
Samsung bespoke 9779 olan modeli samsung kendi sitesinden 16K ya 2 gün önce aldım. Aldım ama aklımda hala dyson olduğundan kutuyu açamadım :)
şimdi dyson v15 total olan modeli alsam 21K fiyatı var, samsung bespoke ise 16K fiyatlı
aralardında çekim gücü açısından aralarında bir fark yok gibi (kağıt üstündeki verilere istinaden yazıyorum) gerçek farkı kullanmadan bilemeyiz tabi,
şimdi siz benim yerimde olsanız samsung bespoki yi iade edip üzerine 5K daha verip dyson v15 i alır mısınız,
samsung konusunda beni tereddüte düşüren batarya konusu oldu, inceleme videolarında samsung 60 dk desede o kadar süre gitmediğinden bahsetmiş birisi, gerçi çok da inceleme videosu yok bu ürünün ama,
dyson bataryası nasıl ama bilmiyorum gerçekten dedikleri gibi 60 dk gidiyor mu onu da bilmiyorum tabi,
anlayacağınız dostlar çok kararsızım, normalde zaten birşey almaya karar vermem çok zaman alır, aldığım herşey de ister istemez bir pişmanlık yaşarım, yapım biraz değişik yani :)
-
O fiyata nasıl düşürebildiniz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sizin yerinizde olsam 16k ya kadar çıtayı yükseltmişsiniz kesinlikle dyson alırım. Samsung da kronik bir batarya sorunu var yani servislerinde yok net bir fiyat bilgisi yok. Buradan fiyat yazanlar olmuştu zamanında servisi aramıştım elimizde yok demişlerdi. Ayrıca samsung ile dyson kağıt üzerinde çekiş gücü olarak vs birbirine takın görülebilirler ama uzun vadede dyson motorlar çekiş gücü düşmeden seneler sonra bile aynı gücü üretebiliyorlar.
Bunları 16k verip samsung aldığınız için kendi tavsiyem olarak yazdım daha düşük bir serisini alsaydınız jet75 gibi, fiyat farkı çok olduğu için kullanın derdim. Hiç açmayın paketi iade edin mis gibi Dyson alın. Dyson çağrı merkezi bile aradığınızda batarya fiyatı veriyor. Samsung, sevisi arayın diyor servisi arıyorsunuz elimizde şu an yok fiyat veremem vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecirkoooo -- 24 Kasım 2023; 12:17:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ŞUAN JET 85 9,999 JET 75 7,599 HB indiride arkadaşlar ihtiyacı olan alsın.
-
Ben de bunu yazamaya gelmiştim. Aldım bir adet böylelikle sonlandırdım uzun süren arayışımı. Dyson V8 de kaldı aklımda açıkcası ama samsung fiyat cazibesi ve aksesuar avantajı öne çıktı şimdi merak ettiğim çekiş v8 den iyi mi kötü mü göreceğiz…
10.999tl ye hb den siparis etmistim. simdi 9.999tl gorunce urun kargodayken iptal edip indirimli fiyattan bende almis oldum. Jet 85 samsung
Bende jet 75 aldım , ins memnun kalırım. Jet modellerinin mop başlığını çok beğendim. Ayrıca satılmıyor. Bulan varsa buradan paylaşabilir mi ?
hocam,
samsung shop da öğrenci indirimi var, birde %15 kod vardı bu şekilde 16K ya almış oldum
-
valla hocam ürün samsung shop da şu an 28K, diğer sitelerde HB falan 21-22K gibi fiyatları var,
16K ya alabildiğimi görünce hemen aldım, ama dedim ya hep aklım dyson da,
samsung bespoke nin yorumlarını okudum biraz sitelerde alanlar yazmış, kesinlikle bunu alın diyorlar dyson da çok daha iyi diyenler var,
dyson kaliteli ürün kesinlikle orasını tartışmıyorum bile
samsung a 16K verdim ama dyson a göre aparat fazlalıkları da var, temizleme ünitesi + çift batarya olması (mop başlığı var ma akullanır mıyım kullanmaz mıyım orasını bilemiyorum)
dedim ya hep aklımda dyson var bakalım birkaç gin daha dyson indirimi olursa bende emin olabilirsem ne alacağıma :) ona göre elimdekini iade edip dyson alırım belki
-
hocam aldığın her üründe bu mesaiyi harcıyorsan, bu hayat böyle yaşanmaz erken yaşlanırsın :) naçizane bir tavsiyem olsun, alacağım üründe kafamı daha az yorduğumdan beri hayat daha çekilebilir oldu. yorumlar iyi, kullanan memnun, inceleme videosu da güzelmiş deyip kendini yormadan hayatına devam etmek lazım.
-
bespoke her açıdan çok daha avantajlı.Çekim gücü, mop hele çift batarya olması bulunmaz bir avantaj. Bana kalsa 6-8 bin aralıktaki bosch, samsung vs den fazlası alınmamalı şantiye temizlemiyoruz yetiyor bunlar…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 24 Kasım 2023; 15:9:16 >
Şu an mediamarkt online'da 17500TL fiyat var. Piyasaya göre 3bin 4bin tl ucuz.
jet85'den buna doğru kaydım açıkcası.
2. batarya almaya kalksan nerden baksan 3bintl
tozları vakumla alma aparatını almaya kalksan bilmiyoum herhalde 1-2bintl tutar.
mop olması, teleskop uç, emiş gücü vs. derken sanki daha iyi bir seçenek gibi geliyor.
-
Hain hb 500 daha indirmiş jet75 i de jet85 i de yakaladığım gibi iptal edip tekrar aldım geldi 6999 a :)
Bence jet 85 bile değil jet75 alın 6999 tl şu an itibari ile hb de her şekilde yeter artar bile emin olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 24 Kasım 2023; 18:45:11 >
Bende 10600tl aldım ürün kargolandi iptal edip tekrar aldım 9999tl ye ama hala iptalim inceleniyor diyor bakalım banka hesabima ne zaman yansıyacak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X