Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.369
Cevap
171
Favori
401.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende jet 85 ile 75 arasında kaldım. Tavsiyeleriniz doğrultusunda sipariş geçeceğim. Şuan için en uygun Hepsiburada da görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÖiLkér kullanıcısına yanıt

gecenin su vakti bende 75/85 arasindayim. hala karar veremiyorum. tabikide 85almak istiyorum ancak fiyat farkina deger mi bilmiyorum. indirimide kacirmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG jet85 i almaya karar verdim. 10900tlye HB den almis bulundum. Umarim pisman olmam . dunya icin kucuk benim icin buyuk bir karar verdim :)

• Hayırlı olsun hocam. İndirime Son 3 saat diyor ama hala karar veremedim ben :) Gönül beskope al geç diyor bayide inceledim çift batarya, başlıklar, kendi kendine boşaltım yapması cezbediyor airfryer hediyesi de cabası :)
    Jet85 için psikolojik sınırım 10 bin :) ama bende alacak gibiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • süpürge arayışımı dyson v8 + çok yönlü temizlik başlık seti alarak tamamladım. toplam 12.298'e geldi. baya bir marka model araştırdım ama giriş seviyesi de olsa en mantıklısı bana dyson geldi. ürünü tercih etmemin en önemli sebeplerinden biri de hepsiburada'nın şimdi al şubatta öde kampanyası oldu. taksitler şubat ayında başlayacak ve peşine 6 taksit yaptılar. ocak ayında maaşa gelecek zam sonrası bu fiyatları arayacağız diye düşünüyorum.

• jet75e yi soran arkadaşlara, bir kez kullandım odamı süpürdüm sadece. Gayet yeterli göründü orta modda kalın halıya yapıştı, yüksek modda halıyı bırakmadı. Sadece düz sert zeminde led ışık olsa belki daha zevkli olurdu ama değmez diye düşünüyorum 85 ile arasındaki farka.

• Bu süpürgeyi almak istiyorum, sizce alınır mı? (özel durumdan dolayı bir miktar ucuza alabileceğim)

• Samsung jet75 7800tl dusmus arkadaslar hb de. iyi fiyat

• bende jet85 aldım hb den,1000 tl isbankası ındırımıyle 9899 tl ye geldı,ustelık pesıne 9 taksıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt

Hocam bende de iş bankası kart kayıtlı hbde ama bir indirim göremedim. Nasıl yaptınız?

• işcepten kampanyaya kayıt olunca her 10 bınlık hb alısverısıne 1000 tl ındırım verıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüm hocam evet. Kampanyaya kayıt oldum. Samsung jet75e modelini 7899 TL ve xiaomi airfryer 6L. 3289 TL ye toplamda 11188 tlye aldım. Kampanya ile birlikte 1000 TL daha indirim gelecek üstüne. Kabaca 10 bine kapamış olduk ikisini.

• Jet 85 alnayı düşünüyorum ama sanıyorum yeni bir cihaz ve detaylı kullanım analizi vs yok.

Youtube da yabancı kaynaklardan yaptıpım araştıemada jet 90 ın 24dk şatj gittiği (orta mod) 47dk da düşük modda gittiği sonuçları var. Kullananlar bilgi verebilir mi lütfen.

• hikodaci kullanıcısına yanıt
    YouTube'da inceleme videom mevcut. Bütün sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım. Bakabilirsiniz. Keza önceki sayfalarda bahsi çok geçti ve ilk alanlardan biriyim. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

genel olarak olumlu herkes memnun ama turboya alınca 5 dk şarjı gidiyor diyen var. muhtemelen bunun da çekim gücü amazondaki greennote ile aynı.o şu anda 3200 tl 2 katı vermeye gerek yok gibi.

• el-muradov kullanıcısına yanıt

Evet izledim teşekkürler ama süre konusunu hatırlayamadım.

75 değilde neden 85i tercih ettiniz acaba? Aradaki fiyat farkına değer mi

• bu sorunun cevabini bende cok aradim arastirdim. ekran gostergeleri, led isigi, emis gucu , yeni yenidir mantigi vs jet85 karar verdim. hatta hb de 10.500tl olmus indireme girmis

• hikodaci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, videonun altında sabitlediğim yorumda kendi deneyimlediğim süreleri başlıkları ile detaylıca yazmışım. Samsung'un kağıt üzerinde yazdığı verilere yakın değerleri almıştım.

75e modeli 85'i alırken henüz satışta değildi. Zaten yine hem burada forumdan soranlara hem de videoya gelen sorularda cevapladığım üzere teknik detay bakımından son kullanıcının fark edebileceği kadar net bir fark iki üründe yok. İlk etapta 85 değilde 75e satışta olsaydı aradaki fiyat farkını vermeye değmez deyip 75e modelini de tercih edebilirdim. Bütçe sizin için önemli ise 85 modeline gerek yok diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrar izleyeyim videonuzu. O kadar öok video izledim ki bir yerden sonra körlük oluşuyor. Teşekkürler. Şu an hb da jet 85 300tl daha düşerek, 10600e geliyor şubatta öde seçeneği ile.

• el-muradov kullanıcısına yanıt

şarj olayında fişten çıkarmama vs modunda bataryaya bir zararı var mı? Kendi otomatik kapatıyor mu yoksa fişten çekmek veya şarjdan çıkarmak gerekiyor mu? bununla alakalı net bir bilgi bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.