Jet 75 i aldim online dan, yalniz mağaza teslimi seceyim dedim, Adana için Ankara İstanbul dan başka yerde yoktu, meditamarktaydim o sırada personelin de üründen haberi yoktu, inşallah pişman olmayiz, yedek batarya işini de halletmek gerek. |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (83. sayfa)
-
-
Hangi modeli kullanıyorsunuz? Ben de Electrolux te takıldım. toz torbalı süpürgem de aynı marka
-
mağazadan teslim alabiliyor muyuz bilginiz var mı ankaradayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef yok...quote:
Orijinalden alıntı: lkuvvetmira
mağazadan teslim alabiliyor muyuz bilginiz var mı ankaradayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba.
3+1 ev için için önerebileceğiniz dikey süpürge modeli önerilerinize ihtiyacım var. Maksimum limitim ise 14.000 TlL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hanım v15 istiyordu jet85 sipariş ettim mahçup olmayız inş 🤣
Acil yardım arkadaşlar. jet 85 şu an 10.770 TL hepsiburada da. Dyson V8 de mediamarkt ta 9800 bandında. Almam için son 2 saatim var. Hangisini tavsiye edersiniz
-
v15 ten aşağısı hikaye,
v7-8-10-11-12 boşuna almayın
v15 veya gen serisi alın
bütçe yoksa jet85 alın tam f/p
Ben geçen hafta aldım pazartesi teslim edildi. Niyetim jet 85 almaktı ama artıları görünce bu modelden almaya karar verdim şimdilik baya memnunum.
Jet85'e göre artıları
çekim gücü daha iyi ( çok büyük bir fark yok jet modunda)
temizleme istasyonu var
çift batarya ile geliyor uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir gibi geldi
mopu var hiç yorulmadan gayet güzel temizlik yapıyor mop ile
Alırken haberim yoktu aldıktan sonra samsung'un sitesinden bakarken fark ettim kasım sonuna kadar alımlarda yaklaşık 4-5 bin tl değerinde tefal airfryer hediyesi var evde airfryer de olmadığı için o da güzel oldu kampanyaya başvurdum bakalım gelmesini bekliyorum.
Motorlu başlıklarda tam dolu batarya ile yaklaşık 45 dk çalışma süresi veriyor (minimumda) minimumda bile çekim gücü güzel parke başlığıyla oldukça güzel temizlik yapıyor. mop başlığını dün denediğimde pil yüzde 70 doluyken 1 saat 15 dakika çalışma süresi gösteriyordu.
İlk dikey süpürge bakmaya başladığımda philips aquatrio alacaktım ama eski modellerdeki boru kırılma sorunundan dolayı vazgeçtim. Bu cihazın malzemesi güzel duruyor umarım uzun yıllar problemsiz kullanabilirim. sorusu olan sorabilir.
-
-
Ben de Samsung Bespoke Jet AI düşünüyorum ancak satıcı sitelerde kullanıcı yorumu yok. Tercih edilmediği için mi yoksa yeni bir ürün olduğu için mi anlayamadım.
Bir de yedek batarya vs yedek parça satışı bulamadım internette. Bunlar benim karar vermemi zorlaştırdı.
Yedek batarya fiyat bilgisi var mı? Link verebilir misiniz?
-
yedek batarya servis aracılığıyla alınıyor fiyatı yanlış hatılramıyorsam 3500 tl civarı
iCotech F30 Max Dikey Süpürge modeli şuanda Hepsiburada'daki Küçük ev aletlerinde %11 indirim ile en düşük fiyata satılıyor, ilgilenen varsa kaçırmasın sepette otomatik düşüyor.
Satın alma linki : https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/d0220d22-0ce0-40f7-9904-9b65f7b6d128?ftid=0a58clyz9jm3xe2e
-
Merhaba arkadaşlar
Dikey süpürge arayışım var
Hem malum fiyatlar birkaç ay içerisinde fırlayacak hemde artık kablolu süpürgeden kurtulmak istiyoruz
Önce akla gelen dyson oldu ama fiyatlarda pek biir indirim olmadı ya da bize yüksek geldi fiyat ondan
Fakat aklımda hep dyson v15 var 20 bine başlığı noksan olan modeli alabiliyorum teknoloji mağazalarında
10 bin civarına samsung jet 85 var bunuda önerenler çok var fiyat olarakda dyson a göre uygun ve çekim gücü hemen hemen aynı kağıt üstünde kullanımda bilemiycem tabi
Ama ben dün akşam bir çılgınlık yapıp samsung bespoke aldım 19.200 civarına ama fiyat yüksek olunca almasamıydım dedim tabi
Şimdi diyeceksinizki zaten almışsın kardeşim ne diye buraya yazıyorsun
Evet aldım ama yanlış mı yaptım bilemiyorum yani sonuçta benim için önemli olan süpürge özelliği mop özelliğinin bir önemi yok bizim için o yüzdende bespoke çokda lazım değil neredeyse yarı fiyatına jet 85 mi alsam diye düşünüyorum
Dyson dünyada kendini kanıtlamış bir marka kalitelidir mutlaka fakat hemen hemen aynı özelliğe sahip Samsung jet 85 mi alsam bosch 8214 serisi var philips de malzeme kalitesinden dolayı bakmıyorum hüç birde xiaomi g11 gördüm
Marka ve çeşit çok olunca bütçede kısıtlı olunca çoook kararsız kalıyor insan
Bütçe kısıtlı olmasa zaten direk dyson gen5 alacağım ama işte bütçe bütçe bütçe maalesef kısıtlı
Şimdi siz değerli dostlardan öneriler bekliyorum
Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bosch Serie 8 Şarjı Süpürge Unlimited Gen2 alıp kullanan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar, philips 8049 ile bosch 7 serisi (çift bataryalı) arasında kaldım. Philips 1.200tl daha pahalı, tavsiyeniz var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 2 haftadır Jet 85 modelini kullanıyoruz, gayet memnunuz. İlk başlarda çalışma süresi biraz kısa gelir gibi düşünmüştüm ancak günlük kullanımda yeterli oluyor.
-
greenote için türkiye'de satılan herhangi bir modelin parçaları uyumlu mudur acaba borusu bozuldu alternatif arıyorum...
-
Hepsini kullanmış gibi yorum yazmanızn anlamı yok. V11 in nesi var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X