Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.370
Cevap
171
Favori
401.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt

Hocam biz kablolu torbasız samsung süpürgeyi kullanmıyoruz artık. Bu dikey süpürgeler belki emiş gücü ve sarj performansı olarak zayif görünebilir fakat başlıkları çok iyi tasarlandığı için daha verimli çalışıyor. Benim gözlemim bu şekilde. Evimizde kedi var eski süpürge tüyleri bir tarafa toplardı üstünden geçince almazdı. Jet70in fırça başlığı tek seferde alıyor örneğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weSt` kullanıcısına yanıt
    Ve kullanımı da çok daha pratik değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung'un yeni bir ürünü galiba, incelemekte fayda var veya alıp kullanan var mı? Deneyimlerini aktarırsa fikir sahibi oluruz.

• Arkadaşlar xiaomi g11 hakkında yorum göremedim pek. Kullanan veya bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• Merhaba, yakında şarjlı dik süpürge alacağım Samsung Jet 75E almayı düşünüyorum piyasası 12bin ama sadece hepsiburada'da 9bin yakında zam gelmeden almayı düşünüyorum. Aslında aklımda viomi a11 vardı ama yabancı sitelerde 75e daha iyi deniliyor çekim gücü ve malzeme kalitesi açısından. 9bine çıkmayı da düşünmüyordum sadece a11 ile arasında sadece 500tl var ve fırsat ürünü gibi göründüğü için ona sıcak bakıyorum şuan. 75E yazınca yabancı sitelerde hiç çıkmıyor model numarası da tr özel gibi görünüyor.

• Benim yorumum şu şekilde:

Temizlik istasyonunun olması hem iyi hem köü. Devamlı takılı kalacağı için süpürgenin bataryası çok hızlı ölecektir (2 seneye performansı düşer) . Normalde şarjı cihazları uzun süre şarjda bırakmamak gerekir. Şarjını doldurursun bitmeye yakın takarsın. Artısı ise süpürgenin haznesini sıksık temizlemene gerek kalmaz. Uygulama desteği olması güzel, keşke şarjı dolunca şarjı kesen özelliği olsa. Süpürge başlığını inceledim yarısı gereksiz yani fazla büyük. Yapay zeka özelliğine bence gerek yok %18 enerji tasarrufu vaad ediyor, 8500tl'lik viomi a11'de aynı özellik var uygulama, temizlik istasyonu ve biraz daha iyi çekiyor diye 3 katı para vermeye değmez.

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Jet60’ ın başlığını yeniden almaktansa, eğer uyumlu ise üst modellerin turbo başlığını almanız daha yerinde olacaktır. Saç temizlemesi resmen eziyet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar . Şarjlı dikey süpürge bakıyorum . Bütçem 12-13 civarı . Dyson v8 e yetiyor anca fakat bu paraya dyson yerine şunu al bunu al diyebileceğiniz bir model var mı? Evde kedi vs yok . Sağlam problemsiz uzun süre kullanabileyim . Garantisi servisi vs iyi olsun yeterli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de inceliyorum bu aralar. Samsung jet 85 sitesinde 15 bin tl. Cekis gücü, malzeme kalitesi ve kutu icerigi ve fiyati ile one cikiyor.

Kullananlar varsa yorumlarinı, eksik veya yetersiz buldukları noktaları belirtirlerse sevinirim.

• Evet jet 85 benimde dikkatimi çekiyor. Artısı ve eksisi ni kullanan arkadaşlar belirtirse alma arefesizdeyiz bizim için yol gösterici olur

• Bir de hepsiburada daha uygun fiyatlı jet 85.

gelen ürün garanti kapsamında orijinal midir?

Soru biraz absürt olsu belki ama bu devirde insan herşeyden nem kapıyor açıkçası.

• Herkese merhaba. Jet 85 modeli hakkında bilgi vermek istedim. Geçtiğimiz haftalarda şarjlı süpürge arayışında ilk baktığım modeller philips 7 ve 8 bin serileriydi. Ancak bu markada özellikle boru kırılması ve plastik düğmenin düşmesi gibi kronik sorunlar var. Bu nedenle vazgeçtim. Satış sitelerinde genelde Philips ve dyson ürünleri ön planda ancak donanımhaber de bu foruma bakınca samsung jet modelinin epey tavsiye edildiğini gördüm. 75E ve 85 modellerini inceledim ve kararımı 85 ten yana kullandım. Hepsiburada üzerinden satın aldım. Tabi ki Türkiye garantili sıfır cihaz. Malzeme kalitesi Philips'e göre çok iyi. Çekiş gücü de oldukça yeterli. Jet 85 modelinde hem led başlık bulunması hem de her türlü başlık olması alım sebebim oldu. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Ben 10500 TL ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanlıtorunu16 -- 19 Ekim 2023; 1:0:54 >
  • bayfatih2000 B kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bulabildiniz mi Samsung Jet 85 için uygun bir stand?

ben de jet 85 siparişi verdim ancak standa ihtiyaç olacak.

• Arkadaşlar her şeyi araştırıp almaktan sıkıldım, köpek var, hatunun saçı dökülüyor, halı da parke de, koltuk da temizleyecek, küçük başlıkları olsun araba da temizlesin yıkamacılar köpek kılıyla uğraşmıyor. Kıl tüy performansı üst level olsun, en büyük derdimiz o. Markaya, gereksiz hype a kapılmadan, F/P ne bakayım? Ne kadar bütçe ayrılır onu bile bilmiyorum, bi kere alayım ama ölücülüğüme de zeval gelmesin moddayım.  

Ablamda ve arkadaşımda Dyson V8 var(küçük fırıldaklı başlık da var), onlarla bu senaryolarda performansından memnunduk ama daha iyisi daha kullanışlısı var mı hiç bir fikrimiz ve deneyimimiz yok, sadece şarjı fazla kısa geldi, 2x boyutlu batarya falan bir çözüm olsa yeter aslında. Hatta şimdi baktım Makita DeWalt vs. bataryalarıyla uyumlu adaptörler varmış, makita bataryalarım da var aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinden_ersin -- 19 Ekim 2023; 15:6:0 >

• Jet 85 için bende fikrimi belirteyim. Anneme aldım ama ben de denedim.

Evde kedi de var.

Minimum-Orta-Maximum-Jet olmak üzere 4 kademesi var. Ürünün kutusunun içinden gerekli aparatlar çıkıyor.

Diğer markalarda var mı bilmiyorum ama süpürgeyi duvara asmadan şarj edebiliyorsunuz. Şarj aletine harici olarak takabiliyorsunuz.

Süpürge hafif eli yormuyor. Malzemesi kalite geldi bana. Eşimde de baktı o da malzemesi iyi dedi.

Jet başlığı her türlü ortamda iş görüyor öyleki evcil hayvan başlığını kullanmaya gerek bile kalmıyor.

Led başlık halıda çekmiyor. Parke olan zeminlerde işe yarıyor.

Evcil hayvan başlığını koltukta denedim. Orada tek hamlede aldı. Halıda denemedim.

Önce orta da denedim tek hamlede halıdaki her şeyi aldı. Üstünden 2-3 defa geçmeye gerek kalmadı.

Minimum da 2 defa geçmek zorunda kaldım.

Max ve Jet halıyı kaldıracak şekilde bir çekim gücü uyguluyor.

Minimumda şarjı ortalama 60 dk kadar gidiyor.

Ortada şarj 40 dk civarı gidiyor ki 110 m2 eve yeterli bence.

Maxda 20 dk-Jette 10 dk gidiyor.

Ayrıca süpürgeyi el süpürgesi olarak kullanabiliyorsunuz. Uzatma borusunu takmadan bu da hoşuma gitti.

Ben hepsiburadadan 10500 aldım.

Bence tam bir f/p canavarı.

Ekleme;

Belirtmeyi unutmuşum. Tüm aparatları yıkanabiliyor. Ve hazne temizliği çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 19 Ekim 2023; 16:10:54 >

• homihominilupusx H kullanıcısına yanıt

Ben aparatları anlaminda bir alt modeli olan beyazını aldım. Şuan memnunum. Zamanla piyasada tutulacağını düşünüyorum. Otomatik boşaltma istasyonu çok iyi çalışıyor. Modelin çekim gücü zaten en üst seviyelerde

• Selamlar, Jet 85 modelini merak edenler için önceki mesajlarda inceleme videom ve yorumlarım mevcut bakabilirsiniz.

• Bu konuyu okuyan arkadaşlar kafalarında tereddüt olmadan samsung jet serilerini alabilirler. Donanımforum bu konularda yanılmaz. Bende jet-60 kullanıcısı olarak 4 aydır çok memnunum. Hatta satıp jet 85 alasım bile var.

• Arkadaşlar boshun dikey sypurgesinintavsiye edermisiniz?Daha önce kullanan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.