< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (82. sayfa)
-
-
Samsung jet 85 ile 75 arasında 3500 tl gibi bir fark var?Buna değer mi? ikisi hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecirkoooo -- 22 Ekim 2023; 21:44:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 10 aydır Bosch Unlimited seri 8 kullanıyoruz. Aşırı memnunuz.
aparatları çok zengin tüm işi görüyor araba ve ev için.
bataryası ve başlık, toz haznesi, filitresi market hariç her yerde satılıyor:) sadece ana makina gövdesi kırılır yada bozulursa servis ile işim olur ki bosch servisinin yaygınlığını tartışmaya kapalı görüyorum.
Döner başlığındaki fırça çıkartılabilir olduğu için dolaşmış saçları rahat temizleyebiliyoruz (Unlimited 7 de fırça çıkmıyor ama hepsiburada üzerinden 8 serisinin başlığı alınırsa tam uyumlu)
ek seri 8 için sorunuz varsa cevaplarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o fıyat aralıgında dyson v8 mı phılıss mı sızce yoksa boshmu cok gıdıp gelıyorum
-
philipsi doğrudan elerdim.
bosch 8 yada dyson v8 den birini tercih ederdim.
ilk tercihim dyson olurdu.
ikinci bosch.
Samsung Jet 85
Yağmur Adlı satıcıda : 10.772,75 TL
www.hepsiburada.comSamsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/samsung-vs20c8524tb-tr-jet-85-dikey-sarjli-supurge-p-HBCV00004VOIOVHepsiBurada : 11.499,00
Fiyat nasıl alınır mı ? İki kedim ve 2+1 evim var dandik bir el süpürgem var.
-
merhabalar, son 4-5 sayfayı okuyabildim.
genel olarak Samsung Jet85 için çok güzel yorumlar gördüm.
dyson v8 ürünü de samsung jet85 ile aynı fiyatlarda, bir de arnica solara tavsiye ediliyor.
emin olabilmek için siz değerli üstadlara son bir sorayım dedim almadan önce
DYSON V8 https://www.hepsiburada.com/dyson-v8-kablosuz-supurge-p-HBCV00004UJY70
SAMSUNG JET 85 https://www.hepsiburada.com/samsung-vs20c8524tb-tr-jet-85-dikey-sarjli-supurge-p-HBCV00004VOIOV
ARNICA SOLARA https://www.hepsiburada.com/arnica-et13450-solara-dikey-hazneli-supurge-p-HBCV00003RBWYP
sizce hangisini almak mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memox63 -- 1 Kasım 2023; 18:15:15 >
-
arkadaşlar
ya bosch bbs8214 yani 8 serisi 13k
ya da samsung jet 85 11k
alacağım
fiyat farkı sorun değil
tavsiye rica ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkuvvetmira -- 1 Kasım 2023; 23:35:29 >
merhaba, 1+1 evde ve araç içerisinde kullanmak üzere dikey süpürge arayışındayım. annem evinde Bosch Serie 6(BCS612KA2) kullanıyor, memnun fakat benim durumlarım farklı olduğundan acaba daha iyi öneriniz olur mu? Bu ürün klasik hortumlu elektrik süpürgesinden kurtarır mı? (mevcut süpürge fantom marka iyi bir model değil)
-Ev ve araç içerisinde kullanılacak,
-Ev içinde koltukları, araç içinde koltukları + döşemeleri süpürmeye uygun başlıkları olmalı,
-Evde halı yok, yer temizliği için parke ve fayansta etkili olmalı,
-Uzun saç vb. parçalayacak başlık teknolojisine ihtiyacım yok.
Bütçem 7-8 bin lira
Teşekkürler.
-
samsung jet kullananlar yedek bataryayı nereden temin ettiniz
selamlar. sizlerin yorumlarına güvenerek samsung jet 85 siparişi verdim.
şu an mediamarkt üzerinde webe özel fiyat 10100 küsüre geliyor.
media marktSAMSUNG VS20C8524TB/TR Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge Gece Mavisihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-vs20c8524tb-tr-kablosuz-%C5%9Farjl%C4%B1-dikey-s%C3%BCp%C3%BCrge-gece-mavisi-1232224.html -
Merhaba arkadaşlar. Ben de iki süpürge arasında kaldım. Ne yapacağımı bilemedim. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Samsung jet85 ile Electrolux ep81hb25sh hygenic arasında kaldım. Electrolux ü de, samsungu da kullanıyorum beyaz eşyalarımda.
İndirimi de kaçırmak istemiyorum :)
-
Hocam haber için çok teşekkürler...
Ben de teknik özellik bakımından aman aman bir fark olmadığı için jet 75 aldım.
Mediamarkt Club kuponu ile 7175 TL.ye geldi, onu da maximum kredi kartında 4 takside böldürdüm.
Maximum kredi kartına 5.000 TL üstü alışverişlerde 500 TL (Mediamarkt Club karta) kupon yüklemesi olacaktı, o da gelirse ballı kaymak olur.
-
Bence dyson v8 en mantıklısı kalite ve kendini ıspatlamış bir marka ve yedek parça aksesuar gibi durumlarda tıpkı bosch gibi her yerden bulunuyor bu çok önemli bence.
haber için teşekkür ederim fiyat mantıklı görünüyor tek düşüncem batarya vs ilerde sorun olursa tedarik anlamında sorun yaşar mıyız,
bosch bataryası heryerde bulunuyor aklımı çelen tek durum bu yoksa gönlümden geçen samsung
Samsungda batarya servis aracılığı ile alınıyor önceki sayfalarda konuşulmuştu her serviste bulunmuyor zaten ve bu yüzden tek el satışı olduğundan yüksek fiyata ulaşım sağlanır.
Haber verdiğin için teşekkürler hocam, Hepsiburada'dan ürünü takip ederken MediaMarkt'tan sepette %15 indirim ile 10.114₺ ye aldım ürünü...quote:
Orijinalden alıntı: takao143selamlar. sizlerin yorumlarına güvenerek samsung jet 85 siparişi verdim.
şu an mediamarkt üzerinde webe özel fiyat 10100 küsüre geliyor.
media marktSAMSUNG VS20C8524TB/TR Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge Gece Mavisihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-vs20c8524tb-tr-kablosuz-%C5%9Farjl%C4%B1-dikey-s%C3%BCp%C3%BCrge-gece-mavisi-1232224.html
Yaklaşık 6 ay önce Bosch Unlimited 7 almıştık yine MediaMarkt'tan. Fakat aldıktan bir gün sonra boru kısmının gövdeye bağlandığı yerdeki plastik parça kırılıp çıkmıştı, oradaki teller açık hale geldiği için iade etmek zorunda kalmıştık. Ayrıca toz haznesine bağlı plastik kısım tıkır tıkır oynamaya başlamıştı. Umarım bu üründen memnun kalırız...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar merhabalar acil cevap lütfen, jet75 7224 e geliyor
Bosh çift bataryali unlimited 7 9 bin tl meditamarkta hangisini tercih edeyim?
-
Hocam Jet 85 siparişi verdim ben de, gelince nasıl bir ürün olduğunu göreceğiz, Samsung hakkında yorum yapamam fakat Bosch Unlimited 7'yi kullandığım için tavsiye etmiyorum. Toz haznesine borunun bağladığı kısım çok zayıf, bunu sadece bir plastik tırnak tutuyor. Zamanla gevşeme, kırılma durumu olabilir. Bununla ilgili şikayetvar'da bir sürü şikayet görebilirsiniz. Karar verirken bu hususları dikkate almanızı öneririm...quote:
Orijinalden alıntı: darkoteamArkadaşlar merhabalar acil cevap lütfen, jet75 7224 e geliyor
Bosh çift bataryali unlimited 7 9 bin tl meditamarkta hangisini tercih edeyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X