Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.369
Cevap
171
Favori
401.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kağıt üzerindeki verileri incelerseniz veya kullanıcı yorumlarını okursanız hak verirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Annem için 15 gün önce Bosch 711 xxl şarjlı süpürge aldım anvak şöyle bir sıkıntı farkettim.
    Düz yüzeylerde ( parke , fayans marley vs ) fırça kısmı dönüyor ancak halı kilime çıktığı anca fırçanın dönüşü duruyor, resmen gırgıra dönüşüyor.. Bu kadar kişi farketmemiş olamaz diye interneti araştırdım safede 2-3 kişide aynı şikayeti okudum ( belki başlık kısmındaki koyu renk siyah camdan farkedilmemiş olabilir diye düşündüm )
    Bosh müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da normald dönnesi lazım servis bir gelip baksın dedi. Ertesi günü ( az önce Bosch servis geldi inceledi, Allah Allah niye böyle dedi ama eminde olamadı acaba halıda dönmesi gerekiyor mu diye , ben fabrikayı arayıp bilgi alıp olmadı başka bir başlık getirip onla bir test ederiz diyip gitti, 3-4 güne başlığı getirip test edicez )

Sizd böyle bir sıkıntı var mı ? Halıda fırça dönmemesi çalışmaması ile ilgili acaba ?
    Dediğim gibi düz yüzeylerde gayet iyi çalılıyor fırçası dönüyor ama halıya geldiği anda çekiş yine devam ediyor ama fırçanın dönmesi duruyor. Tekrar halıdan çekip parkeye grldiğinde fırma dönüyor, Şaka gibi şaştık kaldık.

Bosch 711 ya da 712 xxl kullanan arkadaşlar halı ya da kilimde fırçası dönüyor mu yazarlarsa çok çok memnun olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• darkoteam D kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız jet 75 i?

• jet 85 sipariş verdim ama sonradan bi alt modelinin yorumlarına bakarken şarj bitince otomatik kapanmadığını ya da adaptörün üstünde açma kapatma tuşunun olmadığını gördüm. bataryanın ömrü açısından kötü bir olay.

jet 85 modelinde de böyle mi ve rakiplerinde durum nasıl? priz başlığını mı takıp çıkartacaz sürekli biraz pratikliği öldüren bi olay bu.

zaten bu cihazların şarjının dolması uzun sürüyor şarjı dolunca prizden çıkartırım diye onu mu kafama not edecem her seferinde ben

• lkuvvetmira kullanıcısına yanıt
    Kullanıcıyım hocam..
    V15 ile v11 arasındaki farkı anlayabilmeniz için labotatuvar testlerine ihtiyacınz var.
    V12 öyle değil. Onun şarj ve çöp haznesi küçük olduğu için daha küçük evler için tasarlanmış ama dediğm gibi v11 ile v15 arasnda sadece ergonomi farkı var. Onun dışını anlayamazsınz

• muratkan kullanıcısına yanıt
    Ben de şarjlı süpürge modellerine bakıyorum. Birkaç markada ürün yorumlarında bu dediğiniz durumu okumuştum. Bosch 8 modelinde de youtubeda izlediğim videoda aynı durumdan bahsediliyordu
    Halıdayken cihazı kapatıp eko modda açınca fırça dönüyor ama yüksek modlarda fazla çekiş gücünden dolayı halının fırçaya yapışması nedeniyle başlık motoru dirençle karşılaştığı an kendini emniyete alıp kapatıyor olabilir. İlginç olan servisin bunu ilk defa duymuş olması

• klimanka K kullanıcısına yanıt
    Evet servis şaşırdı emin olamadı fabrikaya sormalıyız dedi. Ben de merak ettim bu normal bir şeymi yoksa benim cihazımda mı arıza var acaba diye.. Ama kendini emniyete alaa bile yine de saçma bence. Halıyı dövüp süpüremedikten sonra bir anlamı yok :(

• mücahid- M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben de v15 siparişi verme arifesindeyim. işin aslı robot süpürgeyi yeni aldım eski hortumlu süpürgeyi de birine hediye ettim. Koltuklar ve haftalık temizlik için dikey bir süpürge almak istiyorum. Malum standart v15’ten koltuk temizleme aparatını ve acılı bükülen parçayı çıkarmışlar. Resmen tiskindim. Bahsettiğim parçalar v11’de var galiba. Acaba V 11 le bu işi Çözsek mi acaba? Samsung bespoke elite versiyonuna mı baksak bilemedim. Bir öneriniz var mı?

• Dark_Skill kullanıcısına yanıt

Ben çok denedim yok hıcam. Ama mail atın ücrestsiz bile gönderirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windshair kullanıcısına yanıt

merhaba hocam,

bende sizler gibi dyson bakıyorum, ( robot süpürgem yok ama benim :) )

v15 e çokca baktım tüm başlık ve aparatların olduğu modeli almak istiyorum, sonradan bir daha başlık masrafı olmasın

samsung bespoke yi de almıştım hatta 19.200 e geçtiğimiz hafta ama o kadar para vermişken dyson mı alsaydım düşüncesi ile siparişi iptal ettim.

sonra düşündüm dyson v15 e muadil olarak samsung jet 85 var onun fiyatı dyson v15 in yarı fiyatı (uzun ömürlülük çekim gücü parça kalitesi açısından nedir bilemiyorum)

velhasıl kelam ne dyson ne samsung alamadım, şu an araştımalardayım bakalım dyson gen5 de falan indirim yapmadı, yaparsa eğer güzül bir indirim onu takip ediyorum,

bu arada bosch 8214 de var ama bununla ilgili nette biraz şikayetler okudum, halıda başlığın dönmemesi gibi vs.

samsung jet 85 i bosch 8214 ü kullananlar var ise ve bizleride bilgilendirirse çok iyi olur, karar vermemiz için.

yine sizlerde bilgi edinir buraya da yazarsanız çok sevinirim.

• Son 6 aydır bende denemedik süpürge bırakmadım. Kendimde gidip samsungun baz modeli jet-60 aldım. 6 aydır çok memnunum. Bu arada her gittiğim evdeki makineyide denerim. İnanın paranızı boşa saçmayın samsung bu konuda gerçekten çok başarılı iş çıkarmış. Samsungun dönen fırça eğer halınızda saçak vs varsa anca o zaman takılıp dönmüyor ve bunu sesinden anlıyorsunuz. Bende alır almaz yedek batarya arayışına girmiştim kullanınca anlıyorsunuz ki ihtiyaçta yok. Sonuç olarak jet-85 şuan piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünüdür alıp rahatça kullanabilirsiniz.

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt

merhaba hocam,

bir arkadaş daha forum üzerinde samsung jet 85 i ödenerdi

kasım indirimlerinde 10 bine kadar düşmüştü fiyatı gerçi şimdide 11 bin bir tık üstü gibi

aslında ben kasım indirimlerinde samsung bespoke yi 19.200 e almıştım ama bu kadar para vermişken dyson alayım düşüncesi ile iptal ettim.

sonra ise dyson kapmanyalarını takip etmeye başladım ama oradanda bişey yakalayamadım.

her neyse artık dedim, bakalım bu haftalarda belki bir indirim vs olursa samsung süpürgeyi takip edeceğim arada dyson a da bakıyorum tabi :)

gerçi dyson ile samsung jet 85 arasında yarı yarıya fiyat farkı var, dyson fiyatına samsung bespoke var hem moplu hem istasyonlu hemde çift batarya

ama işte ben çooookkk kararsız biriyim, birşey alırken uzun uzun düşünen kılı kırk yaran bir yapım var, zaten bu yüzden de bir işi bitirmem uzayıp duruyor,

hayırlısı artık bakalım umarım karlı bir şekilde bitiririm bu macerayı da

• Greenote GSC50 uyumlu duvar askı aparatı bilen var mı?

• Eğlenirken bilgilendirdiğim harika bir video oldu, umarım beğenirsiniz.

Dikey Süpürge arayışında olanlar mutlaka zaman ayırsın 😉

Robot Kafalaryoutube
    Merhaba Robot Kafalar Ailesi! Bu videoda, icotech F30 Max Dikey Süpürgeyi detaylı bir şekilde inceledik. Sizlere hiçbir yerde bulunamayacak özel detayları ve performansını göstermek için bir dizi canlı test yaptık. ✨ Detaylı Kıyaslamalar ve Testler icotech F30 Max'i baştan sona inceledik. Dyson ile karşılaştırmalar yaptık ve neden F30 Max'in farklı olduğunu gösterdik. Boyutları, ağırlığı, emiş gücü ve diğer özellikleriyle ilgili detayları kaçırmadık. 🔍 İnceleme Başlıkları 🚀 Hızlı Başlangıç 🎯 Emiş Gücü Testi 📏 Boyut ve Ağırlık Analizi 🔄 Dyson ile Karşılaştırma 🌪️ Özel Teknolojiler 🎉 Esprili Anlar 🛒 Satın Alma Linki Videoda beğendiğiniz özelliklere sahip olan icotech F30 Max Dikey Süpürgeyi satın almak istiyorsanız, aşağıdaki linkten satın alarak bize destek olabilirsiniz ; Hepsiburada : (Telefondan alım şartı var) https://app.hb.biz/nFIlW3seFf6R N11 : https://www.n11.com/istek-listem/icotech-f30-max-78862601 Trendyol : https://www.trendyol.com/koleksiyonlar/icotech-f30-max-k-5f7bb331-a035-401d-b0be-affc1ea5fdac NOT : Videomuzda zerre sponsorluk ve ürün desteği yoktur tamamen amme hizmetidir ! EMEĞE SAYGI 🙏 👍 Beğenmeyi ve Abone Olmayı Unutmayın! Eğer videomuzu beğendiyseniz, beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! Yeni videolarımızdan haberdar olmak için zil ikonuna tıklayarak bildirimleri açabilirsiniz. 🤝 Sosyal Medya Hesaplarımız Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz: Telegram : https://t.me/RobotSupurge instagram : https://www.instagram.com/RobotKafalar/ Facebook Grup : https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler Facebook Sayfa : https://www.facebook.com/RobotKafalarTR 🙏 Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz! Videomuzu izlediğiniz için teşekkür ederiz. Sizden gelen geri bildirimleri bekliyoruz. Bir sonraki inceleme videosunda görüşmek üzere! #icotechF30Max #icotech #dikeysüpürge @icotechcomtr
    https://www.youtube.com/watch?v=6jF7X_oofvE
  • HB'da da Samsung Jet75e modeli 8 bine düşmüş. 8300 e almıştım 2 gün önce. Değerlendirilebilir bir fiyat.

• hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt

Merhaba, memnun musunuz acaba ?

• hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt

Memnunmusunuz bende alicam sizde jet 75 yerine jet 85 almak mantıklı i 3000tl fark var vermeye değerimi bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler şimdiden

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt

7224 e geldi medimark online da sepette indirim vardı.

Siz önerir misiniz peki...

Bende 8600 e aldım. Trendyol qnb karta vade farksız 6 taksite böldüm

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.