< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (87. sayfa)
-
-
9999tl aldığım jet 85 simdi tekrar iptal ettim jet75 aldım 3000tl lik bir fark değecek bir özellik yok bence oyuzden jet75 siparişi geçtim hayırlısi bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanan birisi yanıt verebilir mi?
jet75e şarjda durduğunda bir kaç gün kullanılmıyor diyelim bataryayı şarj etmeye devam mı etmeye çalışıyor yoksa kesiyor mu? böyle bir söylenti vardı da.
-
Black&decker 36 watt çok sağlam ve güçlü bir dikey süpürge daha var trendyolda 4300 lerde, bitiyor bir kaç dk ya indirim. Satıcı trendyol ben almıştım servisine güvenemeyip iade etmiştim tabi daha yüksek fiyattan almıştım(amazon) bu cihazı bilen arayan varsa alsın normalde 7-10 bin tl arası cihaz. Piyasadaki şarjı en fazla giden ve b&d bataryaları direkt uyan bir süpürge.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 24 Kasım 2023; 21:51:11 >
Merhabalar. Hoover Hf 100 alınır mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben bunu buldum. Senin dediğin fiyattan bulamadım maalesef.
HB indirimi bittikten sonra görmüşsünüz ne yazık ki. Ancak bu fiyatta çok uzun süredir olmuyordu hep 8 binlerdeydi bu fiyatta kalmaz yakında zira 7999 a da bu özellikte ve kalitede cihaz yok. En yakın rakibi bosch unlimited 7 mm da 6900 onu ya da bunu alın bence. 4 binlere düştüğünde b&d 36v xtreme modelleri de çok iyi seçenek.
Merhabalar formu daha sonra takip etmedim ama sizin gibi meraklı araştıran biri muhtemelen doğru bir sonuca ulaşmıştır dikey süpürge işini halledebildiniz mi? Ben hala kararsızım ve bespokede fiyatlar bir tık arttı!!!
Bir de konu dışı olacak ama yahu temizlik işleri bayanlardan sorulur ancak yorumların çoğunda dikkat ettim tek değilmişim :) teknolojik aletler diye mi yoksa temizlik işinde biz erkekler seviyemi atladık bilemiyorum. Hani robot süpürge konusunda anlayabiliyorum ama dikey süpürge dedin mi aklıma titiz ev hanimlari gelirdi . 40 yıl düşünsem Donanım Haber de elektrikli süpürge tartışmalarına dahil olacağım aklıma gelmezdi. Neyse hayırlısı.
Samsung jet 75 geldi bugün hemen denedim biraz inceledim. Bu aletin vakum gücüne denk bir elektrolux 800 vardı bir de dyson v15 (jet modunda sanırım hepsinden güçlü) o kadar güçlü. Dolu dolu aksesuar, 10 yıl garantili motor, %99.9 tozu tutma kapasitesi, çıkarılabilen batarya vb özelliklerdeki bir cihazı nasıl 6.999 a verdiler hala aklım almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 27 Kasım 2023; 21:19:26 >
Hocam v12 almayı düşünüyorum. Özellikle hafif olduğu için. Hazne küçüklüğü dışında fark varmı diğerlerinden. Hazne küçüklüğü de çok sıkıntı olur mu. Zaten evde robot var.
Arkadaşlar Samsung Jet 85 aldım sorunsuz geldi bugün denedim gayet iyi başlıklar falan çok güzel.
Ama bir sorum olacak ben mi keşfedemedim yoksa bu cihazın şarj ünitesini duvara monte ettik diyelim. Ama süpürgeyi şarj edip sonra köydeki eve götüreyim dedim köyde nasıl şarj edicem ben bu süpürgeyi. İstasyonu da duvara monte ettik sökemem de.
Süpğrgenin üstünde adaptörün ucunu direk sokacak biryer de göremedim :)
Yani bu büyük bir sorun bence. Her seferinde şarj istasyonunun vidalarını duvardan söküp köye mi götürücem ben. Kayınpederde Philips vardı onda adaptörü direk cihaza bağlayabiliyordunuz.
Samsung bunu nasıl düşünememiş yoksa ben mi keşefemedim halen :)
İlle de dock a ihtiyacımız var görünüyor tek çözüm docku duvara montelemeden pili süpürgeden söküp dockta şarj etmek.
İki evde kullanayım derseniz başka çözüm yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 27 Kasım 2023; 23:7:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yani bu tür şeyler düşünülür tasarlanırken maksimum tüketim gözetilir. Mesela ben basit belki hiç kullanmayacagim birkaç aparat için 10.000 TL fazla verip besPoke modelini almayı düşünüyorum. Elit versiyonunda harici batarya ve harici şarj cihazı var size tavsiyem harici batarya ve harici şarj kiti edinmeniz. Ki bana sorarsanız iade etme şansınız varsa iade Edip bespoke elit ai modeline geçmeniz ihtiyacınıza daha uygun olur tabi bütçenize el veriyorsa.
merhaba. konuyla biraz alakasız ama bosch serie 8 BBS8214 modelini aldım kullanmaktayım. dikkatimi çekti parke başlığının ışıkları arada sırada pır pır titreme yapıyor. diğer başlıkta problem yok. başka kullanan arkadaşlardada durum aynımı acaba ona göre servise göndereceğim
-
Harici batarya şarj eden cihazlar var fiyatları da uygun bu sorunu aşmanıza yardımcı olacaktır.
Merhaba arkadaşlar bilen biri cevap verebilir mi Samsung jet 85 aldık ama hanım hep güzel çekiyor diye küçük başlığı kullanıyor sorun olurmu peki
Merhabalar,
Evet dün akşam itibari ile dikey süpürge maceramı 1 haftadır evde kutusunda bekleyen Samsung bespoke yi kutusundan çıkartarak sonlandırdım gibi.
İlk izlenimlerim çok güzel bir cihaz, kullanımı güzel ve rahat çekiş gücü de iyi (batarya kutudan az şarj ile çıktığından çok da kullanamadım)
5 dk kadar halı, parke, koltuk ve yatağı çektirdim, çıkan toz beni ürküttü resmen, hele ışığı kapatıp parke de denedim yerleri 1 gün önce çektirmemize rağmen heryer toz (hanıma bastım fırçayı :) şaka tabiki)
Evet temizlik işi kadınların işi gibi ama teknolojide girince biz erkekler acayip merak salıyoruz böyle şeylere (tabi burada rakamlarında çok etkisi var, sonuçta alalım olmadı başkasını alırız demeye bütçemiz yetmiyor)
Aslında jet 75 ya da jet 85 alayım birde 10K civarına robot süpürge mi alsam diye 1 hafta düşündüm,
ama orada da hangi robot süpürge alsam diye en az 1 ay düşünürüm korkusu ile 1 hafta gibi bir sürede robot süpürge işinden vazgeçtim :)
benim yapım çok zor, birşey almaya karar vermem ile ürünü almam arasında neredeyse yıl geçiyor. tabi sonrasında da alınca iş bitmiyor, acaba şunu mu alsaydım, bunu mu alsaydım diye hep aldığım şeylerde bir pişmanlık duyuyurum. (bu huyumdan bende nefret ediyorum ama değiştiremedim bir türlü kendimi)
Ama bespoke yi seçmemdeki en büyük etken toz temizleme istasyonu ile çift batarya oldu (çift batarya gerçekten can kurtaran bir durum olabilir,)
ürünü gece açıtığımız için bataryaların dolması zaman alacağından test vs yapamadım,
sabah tam dolu batarya ile baktığımda minimumda 42 ortda 24 dk gibi bir süre gösteriyordu,
orta modda kullandığımızda tek batarya ile tüm evin temizliği bitmeyebilir gibi sanki ama yine de kullanıp tecrübe etmek lazım
tabi birde bespoke alınca tefal airfrey olayı vardı onuda sabah hemen yaptım 60 gün içerisinde kargo ile teslim edilir diyor gelen mail, bakalım birde airfrey gelirse eğer o zaman doğru sonuca ulaştığımı bende hissetmiş olurum inşallah.
doğru sonuç derken işte burada herşey bütçe meselesi,
aylık gelirim her ay bir süpürge parası köşeye koyacak kadar olsa sorun yok zaten, alırım olmadı beğenmedim aldığım fiyatın altına ilana koyar satar başka bir model alırım.
ama nacizane tavsiyem bir ürünü almadan önce mutlaka teknoloji mağazarında incelemeniz. benim vaktim olmadığı için bu süpürgeye hiç bakamadım, başka ürünlerle mukayese etmek sonuca ulaşmakta en doğru yöntemdir diye düşünüyorum.
her neyse ben ürünü aldım kutusunu açtım ve kullanmaya başladık, hanımda şimdilik memnun gibi inşallah bir sorun yaşamayız uzun yıllar kullanırız.
-
Samsung jet75 modelini kısa bir videoda inceledim almayı düşünen varsa bir izlesin derim.
Mühendis AbiyoutubeSamsung Jet 75 dikey şarjlı süpürgeyi kısaca anlattım. Videoda unuttum ama dyson v15 dengi.https://www.youtube.com/watch?si=ivTjbpqI-s8Pi2Nb&v=zceXDT-nkfQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıkçası denemedim. Evimiz müsait olmadığı için duvara montaj yapmadık. O yüzden sürekli şarj alıyor mu veya doldurmayı kesiyor mu bilemedim. Şarj dolduğu zaman aparatı çıkartıyorum. Deneyenler olursa yardımcı olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun Samsung’un sitesinden aldınız galiba ne kadara geldi?
Maalesef benim evde bir hanım olayı yok . Temizlik işieri için
bayan vardı çıktı bana kaldı bu işler o yüzden robot süpürge şarttı. Düşünürseniz kullandığım Roborock S8 şiddetle tavsiye ederim. Tabi bu meret yerleri dolaşıyor koltuk vs… hak getire. Baktım evdeki süpürge de aşırı yoruyor direk postaladım. Şimdi Bespokeye yönelmedeki en büyük sebep döner moplar. Kafamda bunla camları sildiririm gibi çılgın bir fikir var.
Deneme şansınız varsa uzatma çubuğunu çıkartıp camlar da denemeniz mümkün mü acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X