< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (94. sayfa)
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bosch Ultimate 6 için yazıyorum. Sırf batarya yenileme avantajı nedeni ile başka hiç bir markayı denemeden alıp geçtim.
Dün ilk defa detaylı kullandım. Süpürme normal modda kullanıldı, inatçı tozlar için yer yer turbo açıldı ve kapatıldı. Bu şekilde tek şarjda 2+1 ev banyo ve mutfak dahil süpürülüyor. Bataryayı bitene kadar devam ettim ama süre tutmadım.
Daha büyük evlere yetmez.
Dikey süpürge genel anlamda çok rahatmış. Diğer borulu süpürge zulümmüş onu anladım.
Sıkıntılar:
Başlık silikon bir tampon ile çevrili olabilirmiş. Duvar diplerinde çok dan dun ses oluyor.
Hazne boşaltma ve yerine takma biraz el alışkanlığı gerektiriyor.
Başlık fırçasına saçlar dolanıyor ve temizlenmediğinde tıkır tıkır ses yapıyor. Sökmesi kolay ama temizliği can sıkıcı.
Ben artık bayrağı hanıma devrediyorum 😀.
Hafif olsun, evi temizlesin, başıma dert açmasın, servis Sıkıntısı olmasın mantığıyla Bosch Ultimate 6'yı tavsiye ederim.
Havalı olsun, markalı olsun, Yanar döner ışıkları olsun, sensörleri olsun, batarya yüzdesini göstersin, çeşit çeşit modları çeşit çeşit uçları olsun derseniz bu model hafif kalır. İnsta da filan paylaşılacak hava atılacak bir alet değil😀.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Miele şarjlı süpürge konusunda nasıldır bilmiyorum ama 10 yıldır miele s8310 elektrikli süpürge kullanıyorum. Adamlar yapmıi.
-
Bende de miele cat dog sulurge var cok memnunum. Sarjli versiyon nasildir acaba bi turlu emin olamadim. Yabanci forumlardaki yorumlarda hepa filtrenin kötülüğünden bahsedilmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok uzun olacak ama,
Evde pratikliğinden ötürü dikey süpürge ihtiyacımız oluştu ve 1 tane cihaz almak istiyoruz. Araştırdıkça kafamız karıştı. İlk olarak dyson v12 kafamıza yattı. Sonra philips aquatrio gördük ulan bu baya vileda ihtiyacını da karşılıyor olduk. Sonra bunlar boş neden bu kadar para veriyorsunuz yorumları çokça var. İyice gitti kafa. Evimiz 100m2 civarı. Ana süpürge bozulmuş kabul edersek alacağımız süpürge tek süpürge olacak ve roborock s5 Max da yardımcısı olacak. Cihazı 2 sene sonra bataryası bitti diye çöpe atmayalım diye düşünüyoruz. Şimdi gelelim sorulara. 25k para verebiliriz ama vermeli miyiz? Mop işi tercih sebebi olabilir mi? Yedek parça herşeyden önemli mi? Popüler kültürün esiri olmayıp başka marka bir makine mi bakalım? Sizce biz ne alalım ve neden? Birileri bizi aydınlatsın kapitalist sistem beynimizi yaktı.
Edit: Seçenekleri 4'e indirdik. Haklı olarak, bunlar birbiri ile alakasız diyeceksiniz. Bu sebeple nedenleri yanında olacak şekilde yazıyorum.
1- Dyson V12 dyson içerisinde tetik ve boyut avantajları nedeniyle bu. Pahalı olması haricinde -si yok. (Mop için başlık alınabiliyormuş).
2- Philips AquaTrio 9000. +SI mop olayını kolaylaştırıyor. -LERİ ürünün reklamlarından biraz dandik olduğu söyleniyor. (Misal yatay mopta su dökülmesi, borunun kırılması) ve mop olayını kullanmazsak boşa para ve geniş bir ürün olması sebebiyle yer kaybedeceğiz.
3- Philips 8000 serisi +LARI şarj süresi çok iyi, dyson aratmıyormuş -Sİ Batarya değişmiyor( O kadar para verip 1 sene sonrasında bir sıkıntı olursa ürünü çöpe atmak istemem)
4- Samsung Jet 85 +LARI ve -LERİ aynı şey aslında klasik Samsung. Her özellik var. Hiçbir konuda sonuncu değil ama en iyi olduğu da söylenemez.
Bu 4lüden kişisel tercihim Samsung fakat seçenek ve neden belirtirseniz artık tamam diyip alabilirim. Eğer net başka bir ürün varsa kafanızda onu da belirtin lütfen.
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incursio -- 16 Ocak 2024; 14:13:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selam,
açıkcası mielenin şarjlı dik süpürgesini sormak istemiştim. yoksa evde bende c3 cat dog kırmızın olandan kullanıyorum. çok memnunum. dyson v8 yerine süpürge arıyoruz da samsung mu miele mi kararsız kaldım
saygılar
-
fiyat yakınsa miele tercih edilmeli bence.
-
Hic aklimda yokken Samsung jet75 siparis verdim. Hepsiburada uzerinden. %10 indirim vardi + kart puanlari vs derken 7500’e geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Şu batarya ücreti ve belirsizliği korkutuyor. Bosch aklımda ama onunda fiyatı Aralıkta baktığım fiyatlara göre artmış.
Aksesuarları Samsungun bayağı iyi gözüküyor.
-
Bende samsung düşünüyorum bakıncs ürünleri iyi gibi duruyor ama pek yorum yok haklarında siz aldınız mı herhangi bir süpürge
Aslında yurtdışı incelemelere ve aksesuarlara bakınca samsung jet 85'e karar verdik. Eğitimci indirimi ile 11k idi fiyat lakin stok uzunca bir süredir yok. Normal sitelerde en ucuz 14k.
Sonra anlık bir indirime denk geldik. Bir de madem öyle yıkaması da olsun dedik. Aradaki fark için yıkama olayını riske eder gördük. Öyle olunca philips aquatrio aldık ama henüz gelmedi. Kullanınca gene yorum yaparım.
-
Hayırlı olsun bir de benim dikkatimi samsung jet bespoke çekti üst versiyonunda sulu mop başlığı da var ama normal süpürme de öyle sulu işlem yapmıyor sanırım
Hocam ben samsungun gerekli değeri gördüğünü düşünmüyorum. Bana kalsa bespoke alırdım ama bu işte söz hakkı hanımların :)
-
Bespoke Jet Ai ile 2 haftadır vakit geçiriyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çift batarya ve mop başlığı ekstrası ile çok iyi
Philips XC8057/01 modeli yakın zamanda mı çıktı, hiç inceleyen oldu mu? Bataryası da çıkartılabilen türden.
-
Bosch unlimited 7 aralıkta 9450 idi forumdan 150tl ye %15 kupon aldım fiyat 8050 ye geldi . Isıklı başlığı var makine tam bir fiyat performans . İki adet kırılmaya hassas tırnağı var onları önceden araştırdığım için yavaş takıp çıkarıyorum . Emil gücü güzel tavsiye edilir .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar.şarjlı dikey süpürge alacağım.sizce illa dyson mı almalıyım.hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de servis ağı olan arıza ve parça ihtiyacı olduğunda karşılayabilecek bir marka model öneriniz var mı?ıslak mop yapan modelleri düşünmüyorum.sadece süpürge olan önerileriniz olan varsa cevaplayabilir misiniz?
-
Aynı süpürgeyi ben özel indirimle 6000'e almıştım hocam gerçekten çok memnunum ben de. Güle güle kullanın. Rica etsem hangi tırnakları hassas söyleyebilir misiniz?
-
Miele hx2 cat dog aldim magaza indirimiyle 22 bine 9 taksit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X