Şimdi Ara

ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ TAVSİYESİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anneler günü yaklaşıyor.Bende anneme şarjlı el süpürgesi almaya karar verdim ama hangi markayı alacam ona karar veremedim :(

Evinde kullanıpta memnun olan ya da çevresinden duyupta olumlu yorumlar alan bir marka var mı?

Şimdilik FAKİR VE BOSCH markalarının iyi olduğunu duydum

-Çok iyi çekim gücüne sahip
    -Çok güçlü
    -Sessiz çalışan özelliklere sahip olursa çok iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİTAL33 -- 6 Mayıs 2014; 15:12:32 >

• Tavsiyesi olan yok mu?
  • Bende bu konuda tavsiye bekliyorum. Fakir rct 144 alacaktım ama akakcedeki yorumlardan sonra vazgeçtim.
  • Vileda Virobi konusunda deneyimi ve fikri olan var mı ? işe yarıyor mu ? Gerçekten ilgilendiğim bir ürün fakan hiç bir bilgim yok
  • DİGİTAL33 D kullanıcısına yanıt
    Şarjlı olupta güçlü olan el süpürgesi yok benim bildiğim.
  • conti forte var 65-75 tl arası bulunabiliyor, fakir rct144 ile aynı ancak fiyatı %50 daha ucuz bende var memnunum
  • Arkadaşlar öncelikle yorumlarına çok teşekkür ediyorum.

Ben en sonunda karar verdim ve BOSCH BKS5053 marka şarjlı el süpürgesi aldım.
    Sipariş verdim henüz gelmedi.Forumlarda yapılan yorumlara göre çok iyiymiş.Gelince göreciz bakalım
  • Daha önce kullandığım şarjlı el süpürgesi ömrünü tamamladığı için,acilen yenisini almam gerekli. Bu süpürgeyi sadece masanın üzerini süpürmek amaçlı kullanacağım.O yüzden,çok işlevli, pahalı,ağır ve çok gürültülü çalışan bir ürün istemiyorum. Bir de ürünün iç malzemeleri kaliteli ve temizlemesi de kolay olmalı. Aşağıdaki süpürgeleri buldum.
    1-Rowenta AC1349 primo: Fiyatı 110 TL. Tasarımı güzel gibi.Hafifliğini ve çekiş gücünü bilemiyorum.Mağazada incelemem lazım.
    2- Homend Dustrider: 1216 olan modeli bir yerde 89 TL'ye buldum. Marka hakkında hiç bilgim yok.İyi diyenler olduğu gibi, çekişi zayıf ve markası da kalitesiz diye girilen yorumlar da var.
    3- Philips Minivac: Genellikle kullananlar memnun. Sessiz ve hafif olarak yazılmış.Fakat bulabileceğim en düşük fiyat 190 TL. Alt tarafı bir el süpürgesine bu kadar ödemeye gerek var mı bilemiyorum.
    Şimdi herkesten bu markalar ve ürünlerle ilgili yorum bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.