Şimdi Ara

Şarjlı el tipi süpürge tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda epey arama yaptım ama kafamda bisey oturmadı. Çekiş gücü cok iyi ve uzun sure kullanacağım bir şarjlı süpürge arıyorum. Bütçem150- 250 TL.. önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• electrolux bakabilirsiniz. media market de inceleme yaparken en güzel çekiş bunda vardı.
  • Hangi modeli hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi model olduğunu tam olarak hatırlamıyorum hocam yanlış bilgi vermeyeyim. fiyatı 200 tl. üzeri bir şeydi..
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    geçen ay media market reyon görevlisi bana electroluxü önermişti, hatta bir çok makineyi çalıştırıp beraber test ettik içlerinde vakumu en iyi olan electroluxtü, ama hangi serisi inan pek hatırlamıyorum. sağlamlılığı dayanıklılığı nedir onu da pek bilmiyorum. ama neticede electrolux iyi markadır bildiğim kadarıyla, karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

geçen ay media market reyon görevlisi bana electroluxü önermişti, hatta bir çok makineyi çalıştırıp beraber test ettik içlerinde vakumu en iyi olan electroluxtü, ama hangi serisi inan pek hatırlamıyorum. sağlamlılığı dayanıklılığı nedir onu da pek bilmiyorum. ama neticede electrolux iyi markadır bildiğim kadarıyla, karar sizin.

Teşekkür ederim cevabınız için lakin el süpürgesi almaktan vazgeçip daha üst model elektrikli süpürgelere yöneldim.
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bana kalırsa elektrikli süpürge daha akıllıca bir tercih, tabi priz sorunun yoksa. Benim evde kullandığım elektrikli Philips var mesela 8 senedir bi fiil kullanılıyor çok sağlam çıktı, artı emiş gücü de müthiş.
  • bende tam Electrolux Rapido Zb5104wdb Şarjlı Süpürge alınır mı diyecektim ama vazgeçilmiş.... eşimin doğumgününe düşünüyordum ama ıslak kuru performansı hakkında biri bilgi vermeli diye ümit etmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.