Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.677
Cevap
366
Favori
1.955.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pilde olduğu için bir şey yapamazsınız. Elinizde en az 25 VDC' ye dayanıklı ama 10.000 uF elektrolitik çıkma kondensatör var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: serrikoc

quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

anlaşılan azda olsa şarj tutmuyor. İçten kısa devre olabilir. yada (+) kutup ta kopuk olabilir. Kısa devre olmuşsa kurtarmak mümkün ama bazı malzemeleri bulmanız gerekir

Dıştan görünümden sorun yok ama içten bir şey varsa bilemiyorum.Evde multimetre ve havya var kolay bir şeyse yapabilirim.

• Yok arkadaşım elimde dediğiniz gibi kondansatör yok o kadar uğraşmaya değimez herhalde 3 pilde bu durum var. Bu iş beni aşar 10-12 YTL ye 3 pil almak en iyisi herhalde.

Yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • ataba-998 icin interneten siparis verebilecegimiz bir link var mı?

trabzonda bulabilecegimi sanmıyorum da...

yada gp'nin onereceginiz fiyat/performans urunu vae mı?

• Merhaba Okul gezileri için Samsung S500 alacağım ve pil ve genel sorularım var.

1-4 Adet şarjlı pil alacağım(2700 mAH) ve yanına bir şarj aleti alacağım 40-50 TL(Y harfi kalktı) bütçe ayıra bilirim.Bunları Manisa'daki hangi dükkan bulurum ve pil&şarj cihazı önerileriniz nelerdir?
    2-Alet Hafıza kartına Video Kayıt Ediyor Mu?

Teşekkürler...
  • hafıza kartına 10 dakka felan kayıt var tam bilmiyorum ama fazla değil
    pile gelince 2700mh tan azını alma derim bende gp 2700 var işimi görüyor şarj cihazı +2pil 25 lira piller 6 liradan satılıyor 2 tane de yedek alsan ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

hafıza kartına 10 dakka felan kayıt var tam bilmiyorum ama fazla değil
    pile gelince 2700mh tan azını alma derim bende gp 2700 var işimi görüyor şarj cihazı +2pil 25 lira piller 6 liradan satılıyor 2 tane de yedek alsan ii olur

pilin yanında şarj cihazı mı geliyor?
    zaten 4 tane pil alacam geziler için
  • Bende gidip aşağıda resmi bulunan cihazı almıştım, konuyu ve sevgili @bipekkan arakdaşımın yorumlarını okuyunca boşa aldığımı anladım, sanırım çöpe atmam gerekicek bu cihazı
  • @Always0007,
    Resmini bir görsem, Çöpe atmadan önce, Marka akunaklı olsun....Dur hele..
    quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Bende gidip aşağıda resmi bulunan cihazı almıştım, konuyu ve sevgili @bipekkan arakdaşımın yorumlarını okuyunca boşa aldığımı anladım, sanırım çöpe atmam gerekicek bu cihazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

@Always0007,
    Resmini bir görsem, Çöpe atmadan önce, Marka akunaklı olsun....Dur hele..
    quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Bende gidip aşağıda resmi bulunan cihazı almıştım, konuyu ve sevgili @bipekkan arakdaşımın yorumlarını okuyunca boşa aldığımı anladım, sanırım çöpe atmam gerekicek bu cihazı

Özür dilerim hemen düzeltiyorum hatayı

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

şimdi çöpe atabilirim sanırım
  • Energizer piller nasıldır?
  • piller çok güzel tek sorun şarj olurken şarj düresinin çok uzun olması pilleri tavisye ederim ama daha hızlı şarj etmek istiyosanız başka model düşünebilirsiniz

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey
  • Elimde bir kaç satılık ürün mevcut, konuyla ile birebir ilgili olduğu ve fiyatların son derece uygun olması jnedeniyle buraya yazmakta bir sakınca görmedim.

VIPOW CR 826 SUPER QUICK CHARGER 3 HOUR / 4 Adet 2300 MAH AA NI-MH KALEM PİL HEDİYELİ

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=90671&productid=bd70063

Fİyat 28YTL

VIPOW CR 898 SUPER QUICK CHARGER 1 HOUR / 4 Adet 2300 MAH AA NI-MH KALEM PİL HEDİYELİ

www.fotograf.com
    fotograf.com is for sale
    http://www.fotograf.com/dukkanurungoruntule.asp?ID=684610

Fiyat 55YTL

VIPOW CR828 PİL ŞARJ CİHAZI / 4 Adet Pil hediyeli

Fiyat 16YTL
  • Bende Sony var şarj aleti ve pil olarak takım 70 kiat saydım. En iyisi buydu. 1 ay oldu bitmedi hala piller.
  • ben kodak c533 ile gp 2700 kullanıyorum 700 çekimi geçiyor.baya iyi yani. ama uzun sure kapasiteyi muhafza etmek için pilleri tam olarak boşalttıktan sonra şarj etmeni tavsiye ederim
    .
  • bende bugün pil+şarj aleti almak için dışarı çıktım uyuz oldum doğru dürüst şarj cihazı bulamadım küçük yerin dezavantajı bi tek duracell buldum kaliteli oda 75 kağıt yanında pilde vermiyor.En son bi fotoğrafçıdan sarı renkli varta şarj cihazı aldım yanındada 4 tane yeşil renk 2500mAh varta pille birlikte 35 ytl'ye aldım.Biraz pahalı gibime geldi geldi ama napıyım artık.
  • arkadaşlar çok enteresan şey varki bu varta piller biraz kalın heralde dün makinenin içinde sıkıştılar kalemle ancak çıkardım yanlız piller biraz hasar gördü tabii kalemle çıkarırken şimdi benim anlamadığım bu kalem pillerin hepsi aynı boyutta olmuyormu?
  • AA ve AAA farketmez hepsi standart ölçülerdedir,senin makinede sorun yoksa pil de deformasyon veya üretim hatası olabilir
  • Mümkün, Çin mallarında ve özellikle de bizim ülkeye ithal edilenlerde bu tip defolu mallar çıkyor. Bunu biraz tekstil fb. Önündeki satış mağazalarına benzetirim. Çin malı 8-10 dalgalı radyolardan almıştım geçenlerde Srandart her pil yuvaya uyuyor. Alkaşin pil taktım kapak kapanmadı ve tornavida ucuyla zor çıkarttım tam 0.4 mm geniş çaplıve radyonun arka kapağının içindeki pil köprü halkasını maket bıçağı ile yontarak alkalin pil ve şarjlı pil kullananılır hale getirdik.
    quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

arkadaşlar çok enteresan şey varki bu varta piller biraz kalın heralde dün makinenin içinde sıkıştılar kalemle ancak çıkardım yanlız piller biraz hasar gördü tabii kalemle çıkarırken şimdi benim anlamadığım bu kalem pillerin hepsi aynı boyutta olmuyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 21 Şubat 2007; 11:55:26 >
  • yok 4 pildede aynı durum söz konusu yani üretim hatası olduğunu sanmıyorum makinenin içinden çıkan pillerle kıyaslandığındada gözle görülebilir bi kalınlık yok ama çok az da olsa vartalar birazcık kalın.Pillerde zedelendi çıkartırken geri veremem artık mecbur böle kullanıcam.
  • Zaten 4 adedi de öyle olacak ve belki binlerce pil böyle üretim hatalı, Hele hele bir fotograf makinası gibi bir cihaza pilin uymaması gibi bir şey düşünülemez. Bunu defolu fayansların ucuza satılması gibi düşünün .İthal eden bunu düşünmez bile ucuzdur ya alır bir parti satar zaten arkasıda gelmez. Bizim Ulusta geçenlerde Tüfekçi'nin tanında ufak bir dükkan var ve sürekli SEÇKİN MAL satar tanışırızda Vitrinde Varta şarjlı piller vardı. girdim içeri sordum "Bunlar Alman malı Varta tanesi 7.50 YTL. Ve gerçekten de üzerinde CE kodu ve Germany yazıyor. Bazılarında da Europa. Çin Mallarında PRC. yazar. Zaten gözle görülebilir fark olsa farkedilir ve makineye de baştan sokamazsınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

yok 4 pildede aynı durum söz konusu yani üretim hatası olduğunu sanmıyorum makinenin içinden çıkan pillerle kıyaslandığındada gözle görülebilir bi kalınlık yok ama çok az da olsa vartalar birazcık kalın.Pillerde zedelendi çıkartırken geri veremem artık mecbur böle kullanıcam.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.