Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (869. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.692
Cevap
367
Favori
1.958.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lii 500 varsa gerek yok ama sıfırdan alacaklar kesin Lii 500S almalı yukarda açıklamalarım var konu hakkında.Li sınıfı pil şarj etmeyeceğinizi düşünerek yazdım o da olacaksa pamuk eller cebe yapmakta fayda var ama yurt dışında bile malum iki sitede 460 TL civarı görünüyor fiyatı,kolay gelsin.Ucuz fiyatı artacak işine yarayacak olan alsın diye çok yazdık ama..Esasında sakalımız da var ama..😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • derin07 D kullanıcısına yanıt

Geçen yıllarda almıştım zaten lii500 ü, o zaman değiştirmeme gerek yok. Pil için de siz en son Ladda yı tavsiye etmişsiniz ve birkaç mesaj üstünde de de GP olacaksa siyah pro serisi olsun demişsiniz. Attığım iki ürün linki de bunlarda. Siz olsanız hangisini ya da neyi alırdınız? Dediğim gibi yaklaşık 20 küsür sayfa okudum baştan sonra (bu yıl yazılan tüm içerikler), eneloop vb yazılan ürünler bütçem için çok fazla diye direkt eledim ve ayrıca alt tarafı bir kol için de gereksiz fazla kaliteye sahip gibi geliyor.

• Geçen centerland arkadaşta doğru şeyler yazmış oradanda bilgi alabilirsiniz.Ben olsam ladda ların 2450 lerini değil bir düşük Mha li olan modeli varsa 1900-2000-2100 mha civarı olan hangisi varsa onu alırdım.Uzun ömür ve optimum mha ve sağlıklı kullanım için..Siyahlar fena olmasada braz şans işi gibi mecbur kaldığım için almıştım çok memnun değilim..

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Lityum serisi şarj etmeyecekseniz lii 500 sıkıntı yaratmaz..

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

1900 olanı var ama fiyat farkı bu kadar olması normal mi? Yoksa 1900 den iki paket alırım :D İlla bir yerlerde lazım oluyor.

• Ben olsam 1900 alırım kesin 😊

O tarz ürünler için imax b6 var bende. Çocuğun akülü aracı, benceki 3s rc pilimi vb onunla hallediyorum hep. Ladda 1900 bugün gidip direkt alacağım iki paket. Bana yardımların ve konuya katkıların için çok sağol hocam.

• Rica ederim arkadaşım kolay gelsin sizde sağolun .

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

bu pilden bende var hızlı şarj aletten uzak dur çabuk tükeniyor kendi kendine boşalıyor en düşük miliamper şarj aleti alın varsın 10 saat dolsun

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Liitokala lii500 var bende zaten, en düşük kaçsa onunla yapacağım dediğiniz gibi.

• o cihazdan var 300 miliamper bile fazla 100 miliamper dahi şarj ettiğini fark ettim

• Merhaba, xbox controller için gp recyko 2700 pillerden alacaktım ama konuyu biraz okuyunca ikea ladda piller almaya karar verdim. 1900mah ve 2450mah olanları var. Uzun ömürlü olması açısından 1900mah daha mantıklı bir seçenek oluyor anladığım kadarıyla. Tercihim doğru olur mu? Şarj etmem için ucuz yollu hangi cihazı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FALCREB -- 3 Aralık 2021; 11:21:10 >
  • Arkadaşlar Philips bodygroom bg2024 için pil lazım şarj tutmuyor artık. 750 mah 1.2 v ince pilmiş orjinali suppo marka ve puntalı deniyor. Düzgün kaliteli bir marka var mı piyasada alabileceğim
     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kankeyto kullanıcısına yanıt

amazon Türkiye ve n11 de eneloop pilleri yada ikea ladda öneririm. bende de bg2028 var, duracell 750 mah taktım. şimdilik sorun yok

Bu puntolu olanların iyi markası yok,cihazın içinde yer çok sıkışık değil ise bakın olabilecekse oraya ikeanın laddalarına iki ucuna elektrik kaynağı ile o plakalardan kaynattırırsanız sorununuz çözülür.Ben traş makinesine en sonunda öyle yaptım ve rahat ettim.

• Anladım peki 1000 mah falan taksam sıkıntı olur mu

olmaz ama pil kapasitesi arttıkça şarj döngüsü düşer. size kalmış sonuçta, pil ölünce değişecek olan sizsiniz.

• Marka olarak konuşmam ama sayılanlardan biri yoksa onun siyah seri olan tiplerine bakın diyeyim..

• Gp recyko 1000 mah 45 tl ikilisi . Gp kaliteli diye biliyorum sizce alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankeyto -- 8 Aralık 2021; 12:24:0 >

siyah seri gp recyko+ dan alın hocam. yeşiller verimli değilmiş

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.