Hocam Greenote gsc50 ile Onvo kıyaslamışsınız lakin Kalado'nun artıları nelerdir peki ? Amazonda yorumlara baktığımda malzeme kalitesi, çekiş gücünde gsc50'nin daha iyi olduğunu yazmışlar. |
Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çekiş güçleri arasında çok fark yok hocam.Kalado iki kademeli, Onvo 3 kademeli. Malzeme kalitesi olarak Kalado daha iyi. Fiyat olarak Kalado daha ucuz. O yüzden o fiyata Kalado bulursanız alın. Ama Onvo'da üzmez. Özellikle ışığı ve pil seviyesini, çekiş kademesini gösteren ekranı hoş duruyor.
-
Bosch BBS712A (2 Bataryalı) Şarjlı Dik Süpürge
12.000 TL
-
-
Dreame r20 güzel cihaz ama servisi çok sıkıntılı 90 dk süpürme suresi falan başlıkları kutu içeriği çok iyi, kullananlar varmi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heifer kesinlikle tavsiye ediyorum tek şarjla bütün evi süpürüyoruz ve çok hafif sessiz 4 bin liraydı indirime girmiş gözü kapalı alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bissell Crosswave Hydrosteam Pet Pro 1100 Watt Buharlı Dikey Süpürme ve Silme Makinesi
21.286 TL
app.hb.biz
Bissell Crosswave Hydrosteam Pet Pro 1100 Watt Buharlı Dikey Fiyatıhttps://app.hb.biz/nsb4EPHKBYUe -
Merhabalar, bosch marka dikey süpürge almayı düşünüyorum. Etrafımda unlimited 6 serisi kullanan var memnun. Mediamarkt ve internete bakınca 7 ve 8 serilerinin bir sürü varyasyonu mevcut. Neye göre tercih etmeliyim, hangisini tercih etmeliyim kafam çok karışık. Yardımcı olabilecek varsa fikirlere açığım.
6 serisinin fiyatı uygun (9 bin) ancak şarj olma süresi ve kullanım süresi çok kısa. 7 serisinin 2 bataryalı veya ekstra başlıklı versiyonları mevcut ancak onun da bataryası 6 serisiyle aynı. 8 serisinde daha büyük batarya var, mediamarkt personeli hızlı şarj özelliği ve 1 saate yakın kullanım süresi olduğunu söylemişti. Açıkçası 7 ve 8 serisi arasında pek fiyat farkı yok ikisi de 11-12 bin bandında internette.
Alman kalitesi, motor garantisi, önceki kullanım memnuniyetimiz ve servis bulunabilirliği konusunda Bosch markası önceliğimiz. Şimdiden vakit ayırıp fikir belirtenlere teşekkür ederim.
-
INSE V120 Cordless Vacuum Cleaner Şarjlı Dikey Süpürge Beyaz
5.799 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 75 TL iade alabilirsiniz)
mediamarkt
INSE V120 Cordless Vacuum Cleaner Şarjlı Dikey Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_inse-v120-cordless-vacuum-cleaner-sarjli-dikey-supurge-beyaz-1235288.html
-
Samsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürge
Son 6 ayın en düşük fiyatı: 10,499 TL
FIRSAT100 kodu ile 10399 tl
12.499 TL'den başlıyor diğer sitelerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 7 Ağustos 2024; 16:27:58 >
-
-
"Onvo teleskobik boru yok, Onvo'da var. "
ustat 3 markada sizde var mı? bu cümlede hangisinde var hangisinde yok??
-
Tam sormak istediğim şeyleri siz sormuşsunuz. Hiç başka detaylar bulabildiniz mi? Bende sizin gibi aynı düşüncedeyim. Model olarak çok kararsız kaldım.
-
Merhabalar, maalesef forumdan da pek yanıt bulamadım. Hala iki model arasındayım. Akakce üzerinden fiyat takibine aldım yakın zamanda hangisinde kamoanya olursa onu değerlendirmeyi düşünüyorum.
Filtre temizliği iki modelde de aynı, 7'de bükülme özelliği var. Belki ekstradan 1-2 bin ödemek yerine tek bataryalı 7 serisini alıp geçerim emin değilim dediğim gibi iki model arasında kararsızım.
-
Az önce gaza gelip 712XXL modelini internetten satın aldım. İşin içinden çıkılmayacak gibi. Özellikler ve fiyat dengesi biraz sıkıntılı gibi. Bosch'un sitesinde 14.600 tl. Bosch mağazalarının elinde kalan ürünlere galiba birazcık indirim var. 13.000 e aldım gitti. İnşallah sorunsuz gelir. Hayırlısı bakalım.
-
Onvo, Kalado/Greenote var. Onvo'da teleskobik boru yok.
-
-
Tefal TY9A73 X-Force Flex 13.60 Animal, Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge - 2211401287
11.499 TL
app.hb.biz
Tefal TY9A73 X-Force Flex 13.60 Animal, Kablosuz Dikey Fiyatıhttps://app.hb.biz/nnI6YxKlOs1O -
Selamlar, deneme fırsatı buldunuz mu? Dyson gen5 almayı planlıyordum ancak malzeme kalitesinin düşüklüğü nedeniyle alternatif markalara girdim. Bir de bu aldığınız süpürgeye yedek batarya var sanırım, bu durumda tüm evi bitirmek daha mümkün gibi. Performansı, malzeme kalitesi ve batarya süresi gibi konularda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 15 Ağustos 2024; 9:33:45 > -
Yedek batarya ve borunun kırılıp koltuk altlarına rahatça girmesi kesinlikle önemliymiş. Onu anladım. Süpürgenin ağırlığı çok dengeli. Eşimde rahatlıkla kullanıyor. Yormuyor. Otomatik modda 2+1 ev rahatlıkla temizleniyor. Ben memnun kaldım. Bizim evde kedi olduğu için evin her yeri kum. O nedenle hergün kum dökülen yerlerde sürekli temizleniyor. Başlıkların söküp takması kolay olduğundan eşim sürekli koltuk üstlerini de temizlemeye başladı. Akşamları yayılıp çekirdek yiyorum genelde. Çekirdek faslı bitince hemen koltuk temizliği yapıyor eşim. Kullanımının ve yeni alınmış olmasının heyecanıyla şu an gayet kullanışlı ve memnun edici bence. Sarj olma süreleri uzun. Keşke kullanımda nasıl hızlı bitiyor ise dolumda da öyle olsaydı diyorum. Ben memnunum. Iyi ki yedek batarya ve borunun kırılması seçeneklerini ön plana almışım diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X