Teşekkür ederim cevabınız için. Dyson da borunun kırılması için ayrı aparat satıyorlar onu da her modele koymuyorlar. Beğendiğin modelde olmuyor falan, can sıkıcı açıkçası. Borunun kırılıyor olması ve yedek batarya vermeleri bence çok tercih etmek için önemli bir etken. Hepsiburada'da 12.566 TL görünüyor buradan neden tercih etmediniz acaba? Sanırım mağazadan aldınız. Bir de haznesi küçük diyorlar, boşaltması bir tık zor diyorlar ne diyorsunuz? Güle güle kullanın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 15 Ağustos 2024; 10:46:17 > |
Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu] (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Samsung VS25C9779QK/TR Bespoke Jet Aı Elite Extra Dikey Şarjlı Süpürge
Son 1 ayın en düşük fiyatı: 29.609 TL
32.790 TL'den başlıyor diğer sitelerde
app.hb.biz
Samsung VS25C9779QK/TR Bespoke Jet Aı Elite Extra Dikey Fiyatıhttps://app.hb.biz/N2K82FlNS4J9 -
Hepsiburada dan aldım. Oradaki satıcıları biraz araştırdım. Todo home yazan ilgimi çekti. O nedenle 12.980 tl ödedim o satıcıya. Ürünün temizlik kısmı kolay. Tam istenen boyda. Her büyük temizlik sonrası filtreyi temizlemeye teşvik ediyor boyutu. Birde içindeki filtreye bir cırcır koymuşlar. Filtrenin aralarındaki taşlaşmış tozları dökmeye yarıyor. Bence tasarım ve alet güzel. Hiç düşünmeyin, alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrardan teşekkür ederim, düşünmedim daha fazla ve sizin aldığınıız satıcıdan aldım.
-
Kullanan var mıdır? Araç için ideal midir? Ya da araç için farklı marka/model tavsiyesi var mıdır?
-
Hayırlı olsun size de. 3 gün sonra kargoya verilecek görünüyordu benimki. Aynı gün kargo olup, ertesi gün elime ulaştı. Çok memnun olacaksınız.
-
Bu süpürge HB Premium üyelere 10 bin TL şu anda. Peşin fiyatına 6 taksitle alabiliyorum. Tavsiye eder misiniz? 4-5 bin TL'lik süpürgeler güven vermedi.
Greenote 23000 pa, Onvo 'nun çekim gücünü bulamadım.
Pa değerlerine göre en f/p ürün hangisi ? bu değerleri görebileceğimiz bir site olsaydı güzel olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam v8 alın gelin geçin
Dyson güven veriyor tabii. İndirim takip edeyim o zaman. Bütçem şu an için maksimum 10 bin TL. Teşekkürler.
-
Ariete Şarjlı Dikey Süpürge, Mavi
5.197 TL
-
Ultenic U10 Pro Kablosuz Dikey Süpürge, 30000Pa, Beyaz
6.858 TL
-
Greenote kullananlar, sorun yaşanınca ne yapıyorsunuz. Bizim süpürgede bir temassızlık var sağa sola çekince ana motur duruyor fırça çalışmaya devam ediyor.
-
FAKIR WD 7 Pure Clean Islak Kuru Dikey Şarjlı Süpürge
9.997 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 129 TL iade alabilirsiniz)
mediamarkt
FAKIR WD 7 Pure Clean Islak Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_fakir-wd-7-pure-clean-islak-kuru-dikey-sarjli-supurge-1230783.html
-
Samsung jet 85 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
yada bosch bbs8214 ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 21 Ağustos 2024; 13:18:39 >
amazondaki siparişe gir. ürün desteği al yazısına bas
ürün desteği al kısmından bir şey çıkmazsa Yardım Al seçeneğine bas
çıkan seçenekler doğrultusunda ilerlersin işte
-
emiş gücü ve süpürme performansı bakımından jet 85 daha iyi performans sunuyor. bbs8214’ün emiş gücü fiyatına göre zayıf kalıyor. ayrıca bosch’da uzun süre kullanımda ortaya çıkan bazı kronik sorunlar var. parçaların bağlantı yerleri kırılabiliyor
-
Ally XK-5501 Taşınabilir Çok Fonksiyonlu Araç Süpürgesi
329 TL
www.n11.com
Ally XK-5501 Taşınabilir Çok Fonksiyonlu Ev Araba Ofis El Süpürgesi Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/ally-xk-5501-tasinabilir-cok-fonksiyonlu-ev-araba-ofis-el-supurgesi-55689027?magaza=krkteknomarket -
Selamlar, bu cihazı kullanıp memnun olan varmı tavsiye edermisiniz.Ağırlığı nasıldır bir süre sonra kol ağrısı yaparmı
Grundig VCP 5130 Dikey Şarjlı Süpürge Turuncu-Siyah
6.499 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 155 TL daha uyguna gelir.
d&r
Grundig VCP 5130 Dikey Şarjlı Süpürge Turuncu-Siyahhttps://www.dr.com.tr/Elektrikli-Ev-Aletleri/Grundig-VCP-5130-Dikey-sarjli-Supurge/Kucuk-Ev-Aletleri/Supurgeler/Dikey-sarjli-Supurgeler/urunno=0002014446001
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X