Şimdi Ara

Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
83
Favori
49.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok almadım uğraşamam onlarla çok şikayet var, samsung jet 85 alıp olayı kapattım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer ilgilenen varsa BOSCH BSS825FRSH marka 0 ürünü uygun fiyata bırakırım. Hiç kullanılmadı mediamarkttan alınma ve eksiksiz. Dyson alınacağı için kenarda kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 13 Eylül 2024; 11:49:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreame Dreame H12 Pro Şarjlı Süpürge

10.999 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 61 TL iade alabilirsiniz)

www.teknosa.com
    Dreame H12 Pro Şarjlı Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/dreame-h12-pro-sarjli-supurge-p-115042008
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Evet ben de gördüm şikayetleri sonra başka ürünlere bakmaya başladım.. Samsung Jet85 nasıl memnun musunuz?

• andıran otu kullanıcısına yanıt
    2 ayı devirdik memnunuz pratik başlıkları çok iyi en düşük mod yetiyor 48 - 50 dk ful eve yetiyor yetmeyecek olsa yedek batarya var hediyeli samsungtan almıştım ben batarya hediyeli,
    Temizligi kolay pratik, tek sıkıntı oda zamanla anlaşılır, bağlantı yerlerini bana biraz zayıf geldi şu an bi sıkıntı yok philips gibi de dandik değil ama boşluk var biraz
    Şu an memnunuz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 15 Eylül 2024; 23:57:3 >

Cevap için teşekkür ederim umarım sorunsuz bir şekilde uzun seneler kullanırsınız 🙏 Ben de Hepsiburadadan -Hepsiburada satıcılı - bugün sipariş verdim 10.900 TL'ye düşmüş inşallah kusurlu ürün yollmazlar. Belki ilerleyen zamanlarda yedek batarya alırım ama sanırım yeterli olur gibi evde robot süpürge ve kablolu süpürge var..

Evet güzel indirim olmuş 10900 tl, ben aldığım zaman 11 buçuk 12 buçuk civarıydi bende samsung shooptan 13 küsüre çift bataryalı almıştım daha mantıklı gelmişti bin tl fazla vermek ikinci batarya için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Eylül 2024; 15:20:39 >

Siz daha iyi yapmışsınız zamanında almakla ekstra batarya olmasi hem de o fiyata çok iyi.. toz boşaltma kısmı biraz kafamı kurcalıyor zor mu ?

Valla yedek pili şu an 4 bin küsür lira oldu o yönden bende kârlıyım, boşaltma sistemi çok pratik aslında çevir aç boşalt çokta sağlam yapmışlar zaten her parça yıkanabilir şekilde tasarlanmış ama ben sürekli yıkamıyorum, arada saç kurutma makinesi ile hava tutuyorum ayda 1 sefer de yıkıyorum

Evet baktım batarya dediğiniz gibi olmuş acaba dedim 75e mi alsaydim yedek batarya alırdım şu an 85e'ye verdigim parayla diye düşünmeden edemedim..

Acaba içinde ki toz haznesini elektrikli süpürge ile çeksek bir sorun teşkil eder mi ki boşaltmak yerine ?

Gerek yok ama siz bilirsiniz saç kurutma makinesinin soğuk üfleme moduyla gayet güzel temizleniyor, süpürge de olur elbet

Temizleme ile ilgili video aradım ama yok gibi.. Aklima sac kurutma makinesi gelmemişti ürün gelsin de sizin tavsiyeniz de aklımda olsun çok sağ olun bilgiler için 🙏

Ben de 85 ile 75 arasında kaldım çok fark var mıdır? Bu arada bu süpürgeyi alcam ya biraz araştırdım da bunun seveni çok var 😂

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

Çok fazla aralarında ki farka bakmadım ama baktığım kadarıyla 85 jette yer ana başlık hem silikon fırçalı hem de yumuşak başlık çift yapmışlar sanırım ayrıca sert zemin başlığında led ışık var. Watt gücü 75'ten bir tık fazla birde şarjını dk dk gösteriyor bunlar benim gördüğüm farklar gerisi aynı sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andıran otu -- 17 Eylül 2024; 10:41:35 >
  • Bosch 712XXL aldım çift bataryalı, kullandıkça yorum yapayım.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Jet 85 aldım hayırlı olsun, yedek batarya alsam mı diyorum ona da kullanıma göre karar veririm gibi

• Greenote Gsc60 kullanan var mıdır, şu anda en üst modeli, f/p ürünü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.. yedek batarya ben de düşündüm ama şu an için sanki tek batarya bana yeterli gibi geldi çünkü evde robot süpürge filan da var bir de 2 bucuk saatte şarj oluyor o nedenle ben şu an için düşünmedim. Sizin ekstra evde supurgeniz yoksa düşünebilirsiniz..

Geldi süpürge, güzel çekiyor. Bizim ev büyük biraz annem de temizlik çok seviyor hasta biraz fkfkco ondan ikinci batarya da aldım. Ledli başlık ile temizlik kolay, çift başlık olanda zor çünkü halı falan varsa durduruyor kendini çok sık, koltuk altı temizlemesi biraz zor oluyor gibi çözemedim keşke uzatıcı bi ekstra aparat olsaydı, ama güzel beğendim min seviyede bile fena çekiyor. Mop başlıkta olsaymış iyimiş ama yok maalesef ekstra almak gerekiyor, mopta bunlarla yapılmaz onu manuel devam 😂

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.