Şimdi Ara

Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
83
Favori
49.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O başlık normal süpürge başlığı mantığıyla çalışmıyor aslında, kalın tüylü halılarda tek yöne süpürülmesi gerek annelerimiz genellikle hızlı şekilde ileri geri yapmaya kalkıyor bu mantık bu aletler için ters

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Normal süpürme için led li olan mı kullanılmalı yoksa çift başlık olan mı? Ledsiz olan çift başlıkta halı saçaklarında durdurma yapıyor da kendini. Birde cihaz dik dursa iyimiş ya bir yere yaslamaz gerekiyor cihazı bırakmak gerektiğinde şarj yuvası dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Halı durumuna göre, mesela kendi evimden örnek vereyim benim ev masif parke ortada küçük bi halı var oda ince yani benim evimde çıplak alan fazla o yüzden ışıklı led başlık yetiyor ve kullanımı daha rahat, ama eşim halıları hafta 1 halı başlığıyla sadece halıları süpürüyor
    Ama ince başlık ince halıları da rahat süpürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 22 Eylül 2024; 12:15:4 >

Haklısınız aynı şeyleri düşündüm ben de yatak altı koltuk altına girebilen ek aparat olsaydı daha kullanışlı olurdu. Onun dışında ben halı başlığını-eski tip halı 20 yıllık-denedim sorun olmadı yani ileri geri yaptığımda problem çıkarmadı ama tüylü halıları bilemeyeceğim.. ekstra batarya için büyük bir evse iyi yapmışsınız zaten anneniz için almışsınız ekstra güzel olmuş ☺️ Ben de en düşük modunda kullanıyorum yeterli geliyor çekme gücü. Genel olarak güzel bir süpürge..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andıran otu -- 22 Eylül 2024; 14:11:10 >
  • Arkadaşlar merhabalar, iyi forumlar herkese.

3+1, 160m2 olan evimizde gündelik kısa zamanlı süpürme için 10 bin tl civarı bir kaç modele göz gezdirdim.

Tefal TY9A73 X-Force Tefal TY9A73 X-Force Flex 13.60 Animal, Kablosuz Dikey Fiyatı (hepsiburada.com)

Dreame V11 Dreame V11 Dikey Şarjlı Süpürge White Fiyatı - Vatan Bilgisayar

LG A9N-Lite Lg A9N-LITE.BVWQLTK Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatı - Vatan Bilgisayar

Philips XC7043/01 Speedpro Philips XC7043/01 SpeedPro Max Süpürge Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar

Aramızda bu ürünlerden herhangi birini kullanan arkadaşımız var mıdır? Veya sizlerin önerebileceği, artısı-eksisi şu diyeceğiniz yorumlarınız nedir? Destek veya farklı önerilerinize açığım. Teşekkürler.

• Greennote GSC 50 için garantiden pil gönderdiler ancak o arada süpürgeyi pert ettik. Batarya ihtiyacı olan varsa satabilirim hiç kullanılmadı.

Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serghat -- 25 Eylül 2024; 17:2:24 >

• Dybox Ally Mini 6645 9000PA Güçlü Emiş Üfleme Özellikli Ev ve Araç Kablosuz Şarjlı El Süpürgesi 5000MAH

749 TL

Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu]app.hb.biz
    Dybox Ally Mini 6645 9000PA Güçlü Emiş Üfleme Özellikli Ev Fiyatı
    https://app.hb.biz/mLmUelPyGTsP

• Philips Phılıps Xc7057/01 Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge Aqua

13.747 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 384 TL iade alabilirsiniz)

Şarjlı Süpürge (Dikey, El) [Ana Konu]idefix
    Phılıps Xc7057/01 Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge Aqua - idefix
    https://www.idefix.com/philips-xc705701-kablosuz-sarjli-dikey-supurge-aqua-p-3017589

• Bosch BBS611BSC Şarjlı Dikey Süpürge 1221213

8.000 TL

https://app.hb.biz/kEQnvY6rhz4W

• Dyson Total Clean Kablosuz Süpürge

17.999 TL

https://app.hb.biz/rHnAqWX67Vc3

• Arkadaşlar uzunca suredir araştırıyorum ilk defa alacam evde kablolu bir beko var cekimi guzel ama temizligi cok zahmetli filtrenin Kenarina acayip kalip kir doluyor.her seferinde acma derdi vs cok uğraştırıcı hanım a hediye alacagim isi kolaylaşsın diye zaten kabloluyu pek begenmiyor.

2 model arasinda kaldim kullananlar fkir beyan edebilirmi

Phılıps Xc7057/01
    Samsung jet85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 27 Eylül 2024; 22:33:1 >
  • Samsung Jet85 Hepsiburada'da 10400 TL fiyata düşmüş. Bende geçen hafta aldım. Alabilirsiniz. Gayet pratik.

• Ben geçen hafta aldım 1-2 haftadır kullanıyoruz, min seviyede 40 dk çalışma süresi var, min seviyede yeterli, bir üst seviyesi 25 dk kullanım süresi var. Hareketi falan kolay malzeme baya kaliteli ben bile süpürme yapıyorum 😂 koltuk altı diplere doğru biraz zor, dik durmuyor bir yere yaslamak gerekiyor, ben genel olarak memnunum sadede mop özelliği yok ayrıca aparat almak gerekiyor bilginiz olsun samsung jet85

• Uzatma aparatı da yok bilginiz olsun

• teşekkürler verdiğiniz bilgiler icin arkadaşlar

Mesajdaki diğer Philips supurge nasıl acaba kullanan var mı

• takirti kullanıcısına yanıt

merhaba. araba için bu tarz bir şey arıyorum. Bu ürün kullanışlı mı? Bilginiz var mı?

• sa arkadaşlar. annem linkteki süpürgeyi mediamarkttan 26k ya almış. 3k da sigorta yaptırmışlar toplam 29k. bana sordular almayın demiştim onlara ama alıp gelmişler. ben samsung jet 85 tavsiye etmiştim. hiç bakmamışlar. şimdi ikisini karşılaştırıyorum yanlış mı görüyorum acaba samsung jet 85 11 bin fiyatıyla bu electroluxtan daha yüksek özellikli. arada kaçırdığım nokta nedir anlayanlar bilgilendirebilir mi. yani 20k üstüne çıkmayalım diye samsung jet 85 önerdim. madem 20k lara çıkacaksınız hiç bişeye bakmadan direk dyson alın demiştim. yanlış mı yönlendirmişim. değer mi aşağıdaki süpürgeye 26 bin vermeye.

https://www.akakce.com/dikey-supurge/en-ucuz-electrolux-hygienic-wet-800-ep82h25wet-sarjli-fiyati,776030909.html

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.