Şimdi Ara

Şark Kahvesi denilen yere nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel Eğitimciler sürücü kursuna yazıldım kayıt için gidicem fakat kaç gündür adresi bulamıyorum.

Adres burası geçiyor:

Adres:Fatih Sultan Cad. No:280 Kat:3 Şarkkahvesi / Okmeydanı Beyoğlu

Maltepe'den karşıya metrobüs ile geçicem sonra nerden neye binip gitmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şark Kahvesi'ne Ulaşım Rehberi

Şark Kahvesi, tarihi dokusu ve otantik atmosferiyle ünlü bir mekândır. Buraya ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur.

Yürüme: Şark Kahvesi, Beyoğlu'nun kalbinde yer alır. Gezi Parkı ve İstiklal Caddesi'ne yürüme mesafesindedir.

Toplu Taşıma:

• Metro: Taksim Meydanı Metro İstasyonu'ndan inin ve İstiklal Caddesi'ne doğru yaklaşık 5 dakika yürüyün.
    • Tramvay: Kabataş veya Fındıklı Tramvay İstasyonu'nda inin ve İstiklal Caddesi'ne doğru yaklaşık 10 dakika yürüyün.

Otobüs: 54T, 55T ve 30M numaralı otobüs hatları Şark Kahvesi'nin yakınından geçer.

Özel Araç: Şark Kahvesi'ne özel araçla ulaşabilirsiniz ancak bölgede park yeri bulmak zor olabilir.

Şark Kahvesi'ne ulaşmak için kaçınmanız gereken bazı noktalar şunlardır:

• Yoğun trafik saatlerinde İstiklal Caddesi'nde araç kullanmayın.
    • Aracınızı Gezi Parkı veya çevre sokaklara park etmeyin, çünkü bu alanlar genellikle kalabalıktır.

Bu talimatları izleyerek Şark Kahvesi'ne kolayca ulaşabilir ve bu tarihi mekânın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yardım
  • önce okmeydanına git. orada sor birine..
  • metrobüsle devam et cemal kamacı duragında in sorarak gerisini bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

yardım

arkadaşım google maps'a Şarkkahvesi / Okmeydanı Beyoğlu yaz , ben buldum mesela... Tülin Manço ilk öğretim okulunun orda...
    metrobüs okmeydanından geçiyormu ona bak, okmeydanında in ve adresi sor yada
    ''Fatih Sultan Cad. Osmanoğlu Sok. No:11 Şarkkahvesi, Okmeydanı, Istanbul, Türkiye
    +90 212 256 9390 Büroseren diye bir mobilya mağazası arayıp nasıl ulaşabileceğini sorabilirsin''
  • 54 k em1 em2 otobusleri direk onunden geçiyor. Sadece otobus şöförüne oraya gelince hatırlatması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

54 k em1 em2 otobusleri direk onunden geçiyor. Sadece otobus şöförüne oraya gelince hatırlatması yeterli

Çok sağol hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel yalı köprüsünün altından bin orda indiriyo panpa.
  • cemal kamacı karşısında özel okmeydanı hastanesi var onun olduğu caddeden 200mt devam ediyosun sağda kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

cemal kamacı karşısında özel okmeydanı hastanesi var onun olduğu caddeden 200mt devam ediyosun sağda kalıyor

Tamam anladım hocam çok sağol
  • köylülük yapma, garp kahvesi'ne git smoke.gif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.