Şimdi Ara

Kebab Bizim mi Arapların mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette bir adamla tartışıyorum adam diyor ki kebab Araplarındır aslında siz Türk Kebabını çıkardınız diyor,siz Doğudan gelirken hiç öyle bir yemeğiniz yoktu diyor bana da aslında biraz mantıklı geldi ama birde size sorayım dedim.

• Zuhahahah araplar anca eliyle deve yemeyi bilir ne kebabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan yeter artık. Tamam bu topraklar bizim değildi zorla gelip aldık, İstanbulu zorla fethettik, baklavayı kebabı falan her şeyi zorla aldık. Ama şu an bizim. Önceden kimin olduğu beni ilgilendirmiyor. Şu an bizim. Erkekseniz gelip alın
  • Arapların petrol haricinde hiç bir şeyi kendine has değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Ulan yeter artık. Tamam bu topraklar bizim değildi zorla gelip aldık, İstanbulu zorla fethettik, baklavayı kebabı falan her şeyi zorla aldık. Ama şu an bizim. Önceden kimin olduğu beni ilgilendirmiyor. Şu an bizim. Erkekseniz gelip alın

İşte bu
  • Çinde uygur Türkleri kebab diye bir yemek yiyor ancak kebab kelimesinin Türkçe olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki Araplarla Türkler 800 yılından beri birbirlerine karışmış topluluklar gerek yemek, gerek gelenek görenek, gerek aile bağı kız alma verme olarak. Mesela kahve direk Türk veya Yunan diyemeyiz çünkü bu ortak kültürden gelen bir içecek. Yani icat edildiği yerlerde rumlar ve türkler birlikte yaşardı.
  • Doğudan gelirken hiç öyle bir yemeğiniz yoktur nedir ya,sanarsın mağara adamları tandır kebabı +künefe yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arap mı Arrap mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse bana adana kebap Arapların demesin adanada arap bile yok.

• quote:

Ulan yeter artık. Tamam bu topraklar bizim değildi zorla gelip aldık, İstanbulu zorla fethettik, baklavayı kebabı falan her şeyi zorla aldık. Ama şu an bizim. Önceden kimin olduğu beni ilgilendirmiyor. Şu an bizim. Erkekseniz gelip alın

Ama onlar bu topraklar için kan dökmüş :(( Ayıp değil mi bu yaptığın?

• Arabistana giden tanıdıklarım var.Orada hiç de kebap kültürü falan yok.

• kürtlerin
  • quote:

Bok alırlar bu üllke bizim bizlerin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Ağustos 2015; 1:09:53 >
  • Arapların petrolü 45 yılda bitiyor.Bu durumda demokrasi getiren de olmayacaktır.Kebap falan bırakın da geleceğinizi düşünün.Bangladeşin sanayisi suudi arabistandan güçlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda Arap yemegi, ozellikle sis kebap felan suriye tarafinda baya biliniyor. Ama ha bizim ha onlarin ne onemi varki? Lezzetli bir yemek sonucta, yediklerimizi bile gereksiz kategorilerin icine sok maya gerek yok.

• türkler kebabı çinden ögtenmiştir. 30 dk önce kök tengrinin çocukları kitabında okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Zuhahahah araplar anca eliyle deve yemeyi bilir ne kebabı

Haklı

• baklava kebab lahmacun künefe çiğköfte vs kürtlerin
  • türk yemekleri zeytinyağlılardır yani çoğu vejeteryan yemekleridir. kebap vs. et ağırlıklılar orta doğudan gelme hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Sakin ol şampiyon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.