Şimdi Ara

Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
2
Favori
63.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu doğru mu ya?Bir arakdaşım söyledi daha önce gitmişti avrupaya bir kaç ülkeye orda yokmuş.Acaba orda ne kullanılıyorBunlar bizi almıyorlar ama oraya bir gitsek yüzyılın icadı ile karşılaşıcaklar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taharet Musluğunun Küresel Dağılımı

Taharet muslukları, kişisel hijyen için kullanılan, su püskürten bir armatürdür. Dünyanın çoğu ülkesinde yaygın olarak kullanılırken, bazı bölgelerde bulunmayabilir.

Avrupa ülkelerinin çoğunluğunda taharet muslukları yaygın değildir. Bunun nedenleri arasında kültürel faktörler, sıhhi tesisat sistemleri ve kişisel tercihler yer alabilir. Bununla birlikte, bazı Avrupa ülkeleri, özellikle Müslüman nüfusun yoğun olduğu ülkeler, taharet musluklarını kullanabilir.

Taharet muslukları kullanan diğer ülkeler arasında Türkiye, Mısır, Fas, Endonezya ve Malezya gibi Müslüman çoğunluğa sahip ülkeler yer alır. Ayrıca Hindistan, Tayland ve Vietnam gibi Asya ülkelerinde de yaygındır.

Amerika Birleşik Devletleri'nde taharet muslukları yaygın değildir, ancak bazı evlerde ve kamu tesislerinde bulunabilir. Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda gibi diğer Batı ülkelerinde de benzer bir durum söz konusudur.

Taharet musluklarının kullanımının yaygınlığı, kültürel ve dini uygulamalar, sıhhi tesisat sistemleri ve kişisel tercihler gibi çeşitli faktörlerden etkilenir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Doğrudur Tuvalet Kağıdı kullanıyorlar hatta Almanya da bazı evlerde banyo yeri bile yok..
    Havuza fln gidiyorlarmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Doğrudur Tuvalet Kağıdı kullanıyorlar hatta Almanya da bazı evlerde banyo yeri bile yok..

yok artık lebron james
  • Almanyada yok.
  • Taylandda vardı ama bizim bildiğimiz gibi değil. Balıkçıların balıkları yıkadığı gibi hortumlu bir musluk vardı klozetin yanında.
  • pislik herifler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bu doğru mu ya?Bir arakdaşım söyledi daha önce gitmişti avrupaya bir kaç ülkeye orda yokmuş.Acaba orda ne kullanılıyorBunlar bizi almıyorlar ama oraya bir gitsek yüzyılın icadı ile karşılaşıcaklar

babam yazın hollanda belçika almanyaya gitti giç bir yerde yokmuş nerdeyse. gittiği akrabalarımız burdan götürmüşer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Doğrudur Tuvalet Kağıdı kullanıyorlar hatta Almanya da bazı evlerde banyo yeri bile yok..

yok artık lebron james

harbiden lebron james
  • Rusyada 1 kere bile görmedim..
  • almanyada yok ama bizim Türklerin evinde kesin wardir
  • Taharet musluğumuz bile var neden almıyolar avrupa birlğine
  • eğer evinizde uydu varsa türk kanallarının avrupa versiyonlarında reklamlarda teharet musluğunun ayrıca satıldığını görebilirsiniz
  • Arabistan yarım adasındada yok beyler[Dubai]

Aynı dogudakı yanı cın tayland dakı gıbı duslardakı ahıze gıbı hortum ucu su fısgırtacları war

Onlarda bazı yerlerde bazı yerlerde war bazı yerlerde yok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 25 Aralık 2007; 20:21:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

eğer evinizde uydu varsa türk kanallarının avrupa versiyonlarında reklamlarda teharet musluğunun ayrıca satıldığını görebilirsiniz

evet görmüştüm bunu gerçekten yuh ya pis herifler öğğ
  • evet yok... hatta aklı çalışan bir Türk taharet musluğunu olmayan ülkelere götürüp satıyor... şu anda milyon dolarlar içinde yüzdüğünü söylüyor... Milliyet gazetesinin Business ekinde o adamla yapılan röportajı okumuştum.. inanamadım ya nasıl benim aklıma gelmedi oralara taharet musluğunu götürüp satmak

bu devirde kafasını çalıştıran parayı cebe indiriyor. elalem 2-3cm lik musluğu satarak milyoner oluyor yahu var mı böle şey
  • adamlar günde 50 kez banyo yapıyolar temizliğe düşkünler taharet almasada olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: popçik

adamlar günde 50 kez banyo yapıyolar temizliğe düşkünler taharet almasada olur

bence öyle düşünme o bazı evlerde banyo yok muhabbeti doğrudur..
    Bize lebran ceyms gibi gelse de doğru
  • maalesef yok. y.dışına çıkacağım zaman daha gitmeden kafamda dert oluyor.
  • VAybe neler varmış arkadaşlar benle ortak olacak var mıAvrupada yarım milyon insan yaşasa oooo köşeyi döndükÇok merak ediyorum acaba adamlar nasıl temizliyorlar.Tuvalet kağıtlarıyla olacak iş değil bir girdiğinde kaç tane kullanıyorlar acaba
  • Onlar duş ile hallediyorlar.

Bizim çoğu insanımız yazın bile günlerce duş yapmıyor ama koklasanız kötü tertemizdir yani ona da şükür...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.