Şimdi Ara

Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
63.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben burda da kullanmıyorum. Kağıdın kökü kazınıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

VAybe neler varmış arkadaşlar benle ortak olacak var mıAvrupada yarım milyon insan yaşasa oooo köşeyi döndükÇok merak ediyorum acaba adamlar nasıl temizliyorlar.Tuvalet kağıtlarıyla olacak iş değil bir girdiğinde kaç tane kullanıyorlar acaba

Bende çok zorlanıyorum avrupa'da anlamıyorum tuvalet kağıdı nasıl yetiyor
    ee ne de olsa avrupalılar o işi bile temiz temiz hallediyorlar suya gerek kalmıyor

• Pariste parfümün neden meşhur olduğunu şöyle duydumki oranın halkları banyo yapmaz kokmamak için üstlerine parfüm sürerlermiş.Hatta belalı ikili filmindeki başroldeki iki oyuncu kol altı traşı olmamış gördüm.
  • almanya da ne zorluk çekmiştim.5-6 gün kaldım ama hayatımda geçiriğim en rahatsız 5-6 gündü.Allahtan otelde duş koymayı unutmamışlar odalara...

iğrenç herifler. kağıtla silip öylece kalkıyolar.
  • NBA deki oyuncular hiç olmuyor ki o zaman onlardada yoktur
    quote:

Orjinalden alıntı: enl600

Pariste parfümün neden meşhur olduğunu şöyle duydumki oranın halkları banyo yapmaz kokmamak için üstlerine parfüm sürerlermiş.Hatta belalı ikili filmindeki başroldeki iki oyuncu kol altı traşı olmamış gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Doğrudur Tuvalet Kağıdı kullanıyorlar hatta Almanya da bazı evlerde banyo yeri bile yok..
    Havuza fln gidiyorlarmış..

Yok canım,hiç rastlamadım şimdiye kadar öyle birşeye.

Tamam daha ucuz diye havuz gidenler var (havuzlar orada gayet ucuz) sınırsız yıkanma imkanı da evinde banyosu olmayan mümkün değil yok.
  • Amerikan yapımı belalı ikili filminde başroldeki ikioyuncunun kol altı traşı olmadıklarını gördüğümü rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Hatta fransız ünlü lur sarayı yapıldığında tuvaleti bile yokmuş.
  • Demekki biz gözümüzün kıymetini biliyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 25 Aralık 2007; 21:49:01 >
  • bulgaristan romanya ve almanyada yoktu ama ıslak mendil diye bişey var ben zorluk çekmiyorum walla

• İşte :D
    Tutmayın çoçuğu sınıfta deniycek işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 25 Aralık 2007; 22:04:51 >

• Bir arkadaşımda bulgaristanda bir yurtda kalıyor diyor ki olm ülkenin ve milletinin kıymetini bil burda her çeşit insan var hepsi birbirinden pis insanlar diyor.Ağlıyor çocukya tuvaletler bile mok götürüyormuş.
  • Italya ' da da yok. Ama farklı bir çözümleri var. Ayrica bir kısım var. Böyle musluk gibi. Orda yıkıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bu doğru mu ya?Bir arakdaşım söyledi daha önce gitmişti avrupaya bir kaç ülkeye orda yokmuş.Acaba orda ne kullanılıyorBunlar bizi almıyorlar ama oraya bir gitsek yüzyılın icadı ile karşılaşıcaklar

bugün radyo dinledin mi

bugün bi radyoda söylemişlerdi de bu olay ı

• Ya üf bunlarlara aynı havuzada girilmez boşuna icat etmiyorlar en güzel parfümleri g.t kokusu hissedilmesin diye
  • avrupalı pistir gerçekten..ingilizler bir dönem tuvaletlerini sokaklara atıyormuş dikkat b.k geliyor diye..kanalizasyon sistemi bizde osmanlıdan beri var.ama taharetide götürememişiz oralara yazık..ben hayatta rahat edemem yazık valla.gurbetçilerimiz umarım bulmuştur bir çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaSSTaRd

avrupalı pistir gerçekten..ingilizler bir dönem tuvaletlerini sokaklara atıyormuş dikkat b.k geliyor diye..kanalizasyon sistemi bizde osmanlıdan beri var.ama taharetide götürememişiz oralara yazık..ben hayatta rahat edemem yazık valla.gurbetçilerimiz umarım bulmuştur bir çözüm

NGC anlatmıştı.
    Sırf bu yüzden centilmenler duvar tarafından bayanlar yol tarafından yürürlermiş. Mok gelince adamın tepesine gelsin diye.
  • Yıkanmayıda bizden öğrendiler zaten oda olmaza yok artık düşünemiyorum dicem mecbur kaldılar ona zaten yoksa hepsi vebadan yok olucaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 25 Aralık 2007; 23:37:11 >
  • Susuz temizlik olmaz, Zaten Avrupadakiler temizliği bizden öğrendiler, şimdi bizi beğenmiyor pislikler.
  • şaka gibi
    kokudan durulmaz vallahi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.