Şimdi Ara

Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
2
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ben dinlemedim arkadaşımda dün söyledi belki o dinlemiştir sonra aklına gelip bana avrupada gördüklerini söylemiştir.Bu arada harbi harbi düşünüyorum avrupaya açılmayı Taharet musluğuyla ne para kırarım he
    quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bu doğru mu ya?Bir arakdaşım söyledi daha önce gitmişti avrupaya bir kaç ülkeye orda yokmuş.Acaba orda ne kullanılıyorBunlar bizi almıyorlar ama oraya bir gitsek yüzyılın icadı ile karşılaşıcaklar

bugün radyo dinledin mi

bugün bi radyoda söylemişlerdi de bu olay ı

• İtalya
    Fransa
    Cek cumhuriyeti
    Macaristan

Yoktu yani. peki ne yapılıyor??? kolonyalı meeeeendddillll...

avruoa'Ya gşdecekseniz bol bol goturun....
  • avrupalılar artık bide kullanır
     Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu?

tuvaletten sonra buna oturulur,ve temızlenırler
    gercı daha farklı modellerıde var.mesela alttan tazıklı su atan versıyonlarınıda bulmak mumkun.
    bızım kulturumuzde yerı yok ama ulkemızde luks otellerın banyolarında bide ye rastlayabılırsınız.

tuvalet kagıdı kullanımıda su sekıldedır.avrıpada tuvalet kagıdı kullanırlar ama hemen hemen hergun de dus aldıkları ıcın sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dicey_celo

quote:

Arkadaşlar bu doğru mu ya?Bir arakdaşım söyledi daha önce gitmişti avrupaya bir kaç ülkeye orda yokmuş.Acaba orda ne kullanılıyorBunlar bizi almıyorlar ama oraya bir gitsek yüzyılın icadı ile karşılaşıcaklar

babam yazın hollanda belçika almanyaya gitti giç bir yerde yokmuş nerdeyse. gittiği akrabalarımız burdan götürmüşer

Musluğumu

• adamlar koltuk altı kıllarını filan kesmiyorlar. yıkasalar nolacakki
  • Birde ıslak mendil kullanıyorlar, tuvalet kağıdıyla orayı kazıdıktan sonra ıslak mendil kullanıyorlar, evine gidincede komple duş alıyorlar.. Tabi en iyisi bizdeki taharet musluğudur..
  • oooo bide sular tükeniyor diyorlar onun için kurumlar falan kuruyorlar .He bu arada bunlar normal suda içmiyorlar değilmi hep soda içiyolar ya bunlar nasıl yaşıyorlar.Avrupada su işinede girsek iyi para kırarız he
    quote:

Orjinalden alıntı: sight

Birde ıslak mendil kullanıyorlar, tuvalet kağıdıyla orayı kazıdıktan sonra ıslak mendil kullanıyorlar, evine gidincede komple duş alıyorlar.. Tabi en iyisi bizdeki taharet musluğudur..

• Bu avrupa adam olmaz ben söyliyim
  • arkadaşlar bu durum bize garip gelebilir ama gerçeği budur

batı batı diye peşimizden koştuğumuz medeniyet,asıl medeniyeti bizden öğrenmişlerdir haçlı seferleri ile vs..ki hala bu adamlar popolarını yıkamaaktan acizler..cinsel ilişki sonrası coğu banyo yapmazlar sünnet olmazlar vs..

eskiler bilir bjk da nartallo vardı arjantinli idi sünnet nedir diye sormuşlardı bizim oralarda öyle birsey yok dedi röpörtajda

islamiyet tuvaletten başlar temizlenmeyen ve temiz olmayan bir insan hiçbir ibadeti yapamaz..ilk emir "oku" ayetidir ama temiz olmada okuma işide yapılamaz

biz kendi inancımızın kültürümüzün tahimizin değerini bilmiyoruz bence her halimize şükretmeliyiz

"elalem ugraşırken feth etmeğe merih'i(mars)
    sen cebinde kaybettin güneş dolu tarihi"

N.F.Kısakürek

• quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

avrupalılar artık bide kullanır

tuvaletten sonra buna oturulur,ve temızlenırler
    gercı daha farklı modellerıde var.mesela alttan tazıklı su atan versıyonlarınıda bulmak mumkun.
    bızım kulturumuzde yerı yok ama ulkemızde luks otellerın banyolarında bide ye rastlayabılırsınız.

tuvalet kagıdı kullanımıda su sekıldedır.avrıpada tuvalet kagıdı kullanırlar ama hemen hemen hergun de dus aldıkları ıcın sorun olmaz.

temel in fıkrasındaki gibi bitince haber de veriyodur bunlar

• Zaten artık ABD ve AB ülkelerindeki müslüman olmayan erkeklerde sünnet olmaya başladılar İslam dininde hiç birşey boşuna değildir her emir insanların iyiliği içindir.

Bizim Türkler bunlara benzemeye çalışıyor bu çok acı bir durum aslında burda gülüyoruz filan ağlanacak halimize

Süper sözmüş gerçekten

"Elalem ugraşırken feth etmeğe merih'i(mars)
    sen cebinde kaybettin güneş dolu tarihi"

N.F.Kısakürek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 26 Aralık 2007; 12:58:14 >
  • Pislik herifler...

AVRUPA
  • fransanın en büyük sarayı versays mı artık nasıl yazılır bilemiyorum bu sarayda yüzlerce oda olmasına rağmen bir tane tuvalet yapılmamış. Nedeni ise adamların tuvalet gibi birşeye ihtiya. duymamaları ve önemsememeleri. Bu gıcında bi karış B.kla gezen soylu insanlar merdiven altlarına bırakılan kaplara dışar çişer hizmetciler de bunları temizlermiş....

Bir fransızların kendi tarihlerini anlatan bir sinemalarını izlemiştim bu flimde yıkanmay yoktu sabah kalkınca kraliyet ailesinin fertleri hizmetcileri önünde soyunur her tarafını putralatır sonra kıyafetlerini giydirirler ardından bi şişe parfüm sıkıldıkdan sonra hayata başlıyorlardı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

fransanın en büyük sarayı versays mı artık nasıl yazılır bilemiyorum bu sarayda yüzlerce oda olmasına rağmen bir tane tuvalet yapılmamış. Nedeni ise adamların tuvalet gibi birşeye ihtiya. duymamaları ve önemsememeleri. Bu gıcında bi karış B.kla gezen soylu insanlar merdiven altlarına bırakılan kaplara dışar çişer hizmetciler de bunları temizlermiş....

Bir fransızların kendi tarihlerini anlatan bir sinemalarını izlemiştim bu flimde yıkanmay yoktu sabah kalkınca kraliyet ailesinin fertleri hizmetcileri önünde soyunur her tarafını putralatır sonra kıyafetlerini giydirirler ardından bi şişe parfüm sıkıldıkdan sonra hayata başlıyorlardı....

Sonra vebadan kırıldılar işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

fransanın en büyük sarayı versays mı artık nasıl yazılır bilemiyorum bu sarayda yüzlerce oda olmasına rağmen bir tane tuvalet yapılmamış. Nedeni ise adamların tuvalet gibi birşeye ihtiya. duymamaları ve önemsememeleri. Bu gıcında bi karış B.kla gezen soylu insanlar merdiven altlarına bırakılan kaplara dışar çişer hizmetciler de bunları temizlermiş....

Sonra vebadan kırıldılar işte

Fransızlar gerçekten pis insanlar.

• seyyar taharet musluğu vardı. onun resmini ararken aşağıdaki ürünü buldum. paylaşayım dedim. olay budur

• quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Ama yağmurlama olduğu için bütün banyo batardı.

• Az önce bir daha taharet musluğunu ne kadar faydalı olduğunu anladım
  • quote:

Az önce bir daha taharet musluğunu ne kadar faydalı olduğunu anladım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.