Şimdi Ara

Şarkı Bilgilerini Otomatik Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Winamp ile bütün şarkılarımın isimlerini düzenledim ama sadece şarkıcı adı başlık şeklinde ama bunların albüm isimleri yılları tarzıda olmasını istiyorum acaba bunların bilgilerini internetten çekip otomatik düzenleyecek bir program var mı? Yardımcı olur musunuz 500 tane şarkı zor oluyor biraz

• dostum media playerda ayarlardan bu hizmeti açabiliyorsun,tam performans olmasada baya bilgi tamamlıyor, benim 10000 şarkımı düzenledi klasörlere bile dağıttı.
  • Ben şarkıları orjinal ismine göre düzenledim ama biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum. Albüm ismi filan bulması zor oluyor aslında ttnet muzikten indiriyorum para veriyoruz onların yapması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_460 -- 25 Nisan 2014; 13:00:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_460

Ben şarkıları orjinal ismine göre düzenledim ama biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum. Albüm ismi filan bulması zor oluyor aslında ttnet muzikten indiriyorum para veriyoruz onların yapması lazım

media player halleder bence ,orijinal mp3 diyorsunuz, bilgileri bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

quote:

Ben şarkıları orjinal ismine göre düzenledim ama biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum. Albüm ismi filan bulması zor oluyor aslında ttnet muzikten indiriyorum para veriyoruz onların yapması lazım

media player halleder bence ,orijinal mp3 diyorsunuz, bilgileri bulunur.

Yalnız nasıl kullanacağımı bulamadım :(
  • media player seçenekler kısmında benim işaretlediğim şekilde işaretleyebilirsin,belirli bir süre alacak,yani uygula dediğin anda olmaz, player açık kaldığı sürece arka planda çalışacak belki 1 hafta sonra herşeyin tam olduğunu göreceksin. tabi önce müziklerinin bulunduğu klasörü kitaplığa eklemiş olman gerekiyor
     Şarkı Bilgilerini Otomatik Alma
  • Teşekkür ettim şimdi oluyor ben tek tek düzenliyordum bu daha kolay oldu :)
  • Ayrıca çaldıkça mı alıyor bilgileri yoksa sırayla mı?
  • quote:

Ayrıca çaldıkça mı alıyor bilgileri yoksa sırayla mı?

media player açık olduğu sürece bilgileri alıyor, eğer kitaplığa ekliyse tüm şarkıların. yoksa şarkıları teker teker açıp yapman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

quote:

Ayrıca çaldıkça mı alıyor bilgileri yoksa sırayla mı?

media player açık olduğu sürece bilgileri alıyor, eğer kitaplığa ekliyse tüm şarkıların. yoksa şarkıları teker teker açıp yapman gerekecek

Tamamdır hocam yaptım çoook sağol :)
  • eyv.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.