Bildirim
Şarkı Bilgilerini Otomatik Alma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum media playerda ayarlardan bu hizmeti açabiliyorsun,tam performans olmasada baya bilgi tamamlıyor, benim 10000 şarkımı düzenledi klasörlere bile dağıttı. -
Ben şarkıları orjinal ismine göre düzenledim ama biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum. Albüm ismi filan bulması zor oluyor aslında ttnet muzikten indiriyorum para veriyoruz onların yapması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_460 -- 25 Nisan 2014; 13:00:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_460
Ben şarkıları orjinal ismine göre düzenledim ama biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum. Albüm ismi filan bulması zor oluyor aslında ttnet muzikten indiriyorum para veriyoruz onların yapması lazım
media player halleder bence ,orijinal mp3 diyorsunuz, bilgileri bulunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: qotsa
quote:
media player halleder bence ,orijinal mp3 diyorsunuz, bilgileri bulunur.
Yalnız nasıl kullanacağımı bulamadım :( -
-
Teşekkür ettim şimdi oluyor ben tek tek düzenliyordum bu daha kolay oldu :) -
Ayrıca çaldıkça mı alıyor bilgileri yoksa sırayla mı? -
quote:
Ayrıca çaldıkça mı alıyor bilgileri yoksa sırayla mı?
media player açık olduğu sürece bilgileri alıyor, eğer kitaplığa ekliyse tüm şarkıların. yoksa şarkıları teker teker açıp yapman gerekecek -
quote:
Orijinalden alıntı: qotsa
quote:
Ayrıca çaldıkça mı alıyor bilgileri yoksa sırayla mı?
media player açık olduğu sürece bilgileri alıyor, eğer kitaplığa ekliyse tüm şarkıların. yoksa şarkıları teker teker açıp yapman gerekecek
Tamamdır hocam yaptım çoook sağol :) -
eyv.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X