Şimdi Ara

Şarlasalar değerlendirir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys bitik şu an mat denemelerinde 45 yapıyorum geo 27 biyo 25 fizik kimya 20 şer ygslerde mat 38-40 arası fen 30 -40 arası çok dikkat hatası yapınca 30 olabiliyor sosyal 30 35 civari Türkçe 35 40 aradı hedefim ilk 1000 ygs daha iyi gelirse ilk 100 E bile girebileceğimi düşünüyorum sizce Nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerinde olsam kendimi banlarım

• Kötü beni etkilemedi

• Zaten girmiyorum foruma en son 2 ay önce giriyodum

• Kötü mü diyecez kazanamazsın mı diyecez egonu mu tatmin edek istiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanlakop -- 17 Ocak 2016; 18:24:19 >
  • Hayır allah çalışan herkese nasip etsin ben durumumu başka gözlerle görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 23Oguzhansaa

Hayır allah çalışan herkese nasip etsin ben durumumu başka gözlerle görmek istiyorum

Tamam bro iyi niyetli sorabilirsin ama mantıklı bir soru mu allah aşkına geçen sene sınav zordu bak yaz puanzaya ilk bine moonwalk yaparak girersin nedir yani burda lafı etmek

• Kardeşim benimde lys bitik henüz dnemelere başlamadım ama iyi durumdayım diye düşünüyorum ygsde 140- civarı yapıyorum.ama sen bayağı aşmışsın bi aksilik olmassa ilk 1000 desin.Bu arada hangi denemelerde yapıyorsun bu netleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37C45588A -- 17 Ocak 2016; 19:12:56 >
  • Fem Zaman özdebir Maltepe diyebilirim bende ilk 1000e girebileceğimi düşünüyorum bu yüzden kendimi kapatmayı düşünüyorum yaza kadar zaten kapatmıştım kendimi ama daha çok kasarak ilk100 ü bile zorlayacağımı düşünüyorum eğer ygs ilk 100 lerde gelirse daha yapabileceğimi düşünüyorum

• Durumumuz hemen hemen aynı
    Mat 47 bandında
    Geo hakkında yorum yapamayacam çünkü çok değişken
    Fizik 25 civarı
    Biyoloji 25 civarı
    Kimya 20 anca çünkü en az çalıştığım ders

Ygs de sosyalin çok çok iyi benimki 37.5 le 20 arası değişiyor genelde 25 30 arası geliyor
    Mat aynı
    Fen 35 40 aralığı
    Türkçe 30 40 aralığı

Bu arada siz ne istiyorsunuz bölüm olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAFB8E23A -- 17 Ocak 2016; 22:43:23 >
  • Tıp Koç Hacettepe çapa Ege Uludağ tercihlerim arasında olucak senin netlerinde iyiymiş tebrik ederim

• Lys bitik lys 155+. Ygs +140. 20 gün daha lys kasacam. Organik kasmam gerek,fireler ordan. O da ygs den sonra.

• lys bitik 160+ ygs bitik 160+ ve unutm<m<k için 600 soru çö<üom günlük
  • 23Oguzhansaa 2 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam yalnız ege de çok zorluyorlar. 1 hafta tatili anca var sene boyunca.
    Çapa ise forumdan bir arkadaş gidip konu açmıştı çok kalabalık amfide oturabilmek büyük çaba ister kediler tuvalette orada burada ve sınavlar için 1000küsür sayfalık notlar veriyorlar her yerden çıkabilir.
    Hacettepe zaten öğrencilerin ağzına ağzına vurulduğu yer diye duymuştum çok eziyorlarmış. Uludağ güzeldir haftada 3 4 gün ders var sonra boş istediğini yap :D tabi ilk 2 yıl var bu durum.
    Koç kazanırsamln hele birde tam burslu koçlae gibi bakarlar sana yurt burs imkan ortam istanbul sarıyer ormanlık yeşillik. Hedefini koç olarak belirle en yükseği hedefle önünü yokuş tut iniş çıkarsa batına :D cerrahapşa da rahat diye duydum hocaları çok ilgili ve iyi orayada bak derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.