Şimdi Ara

Sarma Sigara Tütünü Hakkında (Golden Virginia vs Açık tütün)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
4
Favori
51.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün öğleden sonra forumdan manyaksbss ile sarma tütün almayı düşünüyoruz fakat ne alcağımıza karar veremedik o golden virginia ben ise açık balıkesir,adıyaman tütünü falan alalım diyorum. Sizce hangisini almalıyız (ikisinide daha önce denemedik hiç) bu arada boş izmarit ve sarma makinesinin fiyatı ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lack of Comprehension -- 20 Haziran 2012; 12:09:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up

• Tabiki açık tütün, bırakın golden virginia falan yumuşak şeyler, sarma dediğin sert olacak, sert tütün isteyin. 200 lü boş fişek 10 tl, sarma makinesi 3 tl. 10 liralık ta açık tütün sizi 1 ay idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Tabiki açık tütün, bırakın golden virginia falan yumuşak şeyler, sarma dediğin sert olacak, sert tütün isteyin. 200 lü boş fişek 10 tl, sarma makinesi 3 tl. 10 liralık ta açık tütün sizi 1 ay idare eder.

sert tütün diye istediğimiz mi iyi olur yoksa "drum" mu? Bu arada sert tütünden kastın zifti yüksek boğazı aşırı yakan ve leş gibi kokutan bişeyse kalsın :(

• hocam ben drum veya golden virginia bilmiyorum, ben paket sigara içen biriydim, sert tütüne geçtikten sonra paketten nefret etmeye başladım, paket size boş boş duman çektirir, kesmez, sert tütünü biraz çektiğinizde keser, uhhh be bu ne dersiniz, boğaz yakan tütün farklıdır, yumuşak tütünler çekersiniz ciğeri kesmez boğazı yakar bırakır, sert tütün boğazı yakmaz, ciğeri keser, benim tavsiyem her türlü sert tütündür, ayrıca sert tütün, günlük sigara içim sayınıda azaltır, bi tek dal 2 saat yetttiğini canımın sigara istemediğini bilirim.

Not: sigara sağlığa zararlıdır.
  • quote:

hocam ben drum veya golden virginia bilmiyorum, ben paket sigara içen biriydim, sert tütüne geçtikten sonra paketten nefret etmeye başladım, paket size boş boş duman çektirir, kesmez, sert tütünü biraz çektiğinizde keser, uhhh be bu ne dersiniz, boğaz yakan tütün farklıdır, yumuşak tütünler çekersiniz ciğeri kesmez boğazı yakar bırakır, sert tütün boğazı yakmaz, ciğeri keser, benim tavsiyem her türlü sert tütündür, ayrıca sert tütün, günlük sigara içim sayınıda azaltır, bi tek dal 2 saat yetttiğini canımın sigara istemediğini bilirim.

Not: sigara sağlığa zararlıdır.

teşekkürler çok sağol. Bu sert tütün cigaranın hafif hali heralde. Bide ciğeri kesmekten kastınız nedir?

Not:Sigara yavaş yavaş öldürürmüş... Acelem yokki!

• sigara makinesine gerek yok elinle sarıp içebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beter olun çekticeğiniz damar kurusun zıkkımın kökünü için
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

beter olun çekticeğiniz damar kurusun zıkkımın kökünü için

ayıp be insanlığından utan ben sana ne yaptımda hiç tanımadığın bir insana beddua ediyorsun

• ben sizin iyiliğiniz için sölüyorum yavrımmmm sizin eyiliğiniz için söylüyorum guzummm
  • ap ap

• Muş veya Diyarbakır tütünleri iyidir ama sigara sağlığa zararlıdır!
  • aldık beyler 100gr ı 5TL ye. Harbidende 1 tane içince bidaha içesin gelmiyor. Lezzetsizliğinden değil hatta gayet lezzetli marlboroya tercih bile edersiniz makineyi kullanmak zor oldu biraz ama olsun bize toplam 24TL ye mal oldu 30 tane yaptım duruyo şuan tütün ve makine,izmaritler @manyaksbss de :)

• ben çok denedim ama hiç biri muratti'yi tutmadı.
  • içine sadece tütün koyacaksan boşver camel 7 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

içine sadece tütün koyacaksan boşver camel 7 tl

100gr 5 TL daha 10/1i bile gitmedi 30 tanede. Bana 1 ay yetçek gibi duruyo bide kesiyo zaten

• Tavsiyem tütüncüye söyle Vanilla ve Captain Black Cikolota tütünleri iste bizde bir abi vardı iciyordu kokusu tadı mükemmel :D
  • golden virginia akar. paket sigaraya en yakın harman bence golden virginiaa ma orjinal olmasına dikkat edin. Sahtesinde bildiğin b.k tadı geliyor adamlar boktan tütünü votka ile yıkayıp satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

aldık beyler 100gr ı 5TL ye. Harbidende 1 tane içince bidaha içesin gelmiyor. Lezzetsizliğinden değil hatta gayet lezzetli marlboroya tercih bile edersiniz makineyi kullanmak zor oldu biraz ama olsun bize toplam 24TL ye mal oldu 30 tane yaptım duruyo şuan tütün ve makine,izmaritler @manyaksbss de :)

Tütünü içine doldurduktan sonra kapatıyorsun ya, kapattıktan sonra hemen çekme, 3-4 kez aç kapa iyice tütün o yere otursun, ondan sonra çek fişeğe, tabi sarma makinen nasıl bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

aldık beyler 100gr ı 5TL ye. Harbidende 1 tane içince bidaha içesin gelmiyor. Lezzetsizliğinden değil hatta gayet lezzetli marlboroya tercih bile edersiniz makineyi kullanmak zor oldu biraz ama olsun bize toplam 24TL ye mal oldu 30 tane yaptım duruyo şuan tütün ve makine,izmaritler @manyaksbss de :)

Tütünü içine doldurduktan sonra kapatıyorsun ya, kapattıktan sonra hemen çekme, 3-4 kez aç kapa iyice tütün o yere otursun, ondan sonra çek fişeğe, tabi sarma makinen nasıl bilmiyorum

Bunun aynısı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.