Bildirim
Sarmal biyoloji
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Valla hocam nisan-mayıs gibi tekrar kitabı olarak kullanmaya başlamıştım bazen kıyıda köşede kalan bilgileri sordukları oluyordu (bu bir anlamda iyi aslında. 2020 aytde böyle birkaç soru geldi)
Ama sistemlerinden birkaç soru çözerken önemli bir eksiklik hissettim. Konuların en can alıcı yerleri niyeyse ya olmuyordu ya da yeterince bununla ilgili soru olmuyordu. Örnek vermek gerekirse dolaşım sisteminde starling hipotezi ile ilgili soru yoktu diye hatırlıyorum.
Özetle, daha iyileri var bence bsden.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saol hocam başka düşüncesi olan kardeşlerim var mı up
parafta müfredat dışı çok soru var çözme. -
Eskiden paraf gereksiz ayrintiliydi şu an nasıl bilmiyorum. Bilgisarmalda da vardı tuhaf sorular ama bence paraftan iyi bile olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraf büyük fiyasko ama içindeki uyuz soruları görmek avantaj sınavdada öyle sorular azda olsa geliyor
1 soru çıkacak diye o bunalıma sokucu kitabı çözmediğim için mutluyum. Çünkü sınava psikolojik açıdan rahat girmek de önemli, o yüzden zor sorulara bakıp bakıp başarısız olduğunu düşünmek insanı daha olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Tabi herkeste farklıdır bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözdüm, sarmalın biyoloji kısmını önermiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X