Şimdi Ara

Sat. Audio-Technica M50 (beyaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Fiyat: 158 USD

2 saat kullanılmış beyaz renktedir. Fiyat son fiyattır, kesinlikle pazarlık yoktur. Kutusu ve tüm parçalarıyla beraber verilecektir. Satma sebebim spor yaparken kullanacak olmam ve kulaklığın bunun için büyük olması. Audio-Technica yetkili bayisinden alınmıştır, sahte öıkma riski yoktur. Ankara'da elden teslim etmeyi tercih ederim.

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufbp -- 27 Aralık 2013; 22:01:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Amazon'da hakkında 2000 küsür tane inceleme yazısı yazılmış ve 5 üzerinden 4.5 yıldız almış 'studio monitor' diye tabir edilen doğal ses veren bir kulaklıktır. Head-fi sitesinde joker isimli kullanıcının incelemelerinde
    Fiziksel sağlamlık: 9
    Konfor: 9
    Ses izolasyonu: 8
    Ses kalitesi: 8.75
    Fiyat/Performans: 9.5

olarak değerlendirilmiş harika bir kulaklıktır. Evde kullanacaklar için tavsiye ederim.

Not: Bu satıcıyı da tanımam etmem ama ürünü çok uzun süre araştırdım. Ipad alma olayı çıkmasaydı ben alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 24 Aralık 2013; 12:42:32 >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    Açıklamaniz için teşekkür ederim Murat Bey. Ben de araştırarak aldım. Ses kalitesi pek çok yerde belirtildiği gibi oldukça iyi, burn-in ve amfi ile daha da iyileştiği söyleniyor. Dün elime ulaştı ve düşündüğümden daha büyük olduğu için satiyorum sadece.

Kapali, daha üst seviye, portable kulakliklarla takas olabilir. Üzerine para verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusufbp

Açıklamaniz için teşekkür ederim Murat Bey. Ben de araştırarak aldım. Ses kalitesi pek çok yerde belirtildiği gibi oldukça iyi, burn-in ve amfi ile daha da iyileştiği söyleniyor. Dün elime ulaştı ve düşündüğümden daha büyük olduğu için satiyorum sadece.

Kapali, daha üst seviye, portable kulakliklarla takas olabilir. Üzerine para verebilirim.

Az önce burada Sennheiser HD 25-1 II ilanı gördüm. Muhteşem bir kulaklık tam size uyar. 450TL'ye satıyor.

Daha uygun olarak Sennheiser PX200-II'yi, sporcu kulaklığı olarak Soul Transform Superior Active inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    Sennheiser yorumları iyi gibi aslında. Bende PX200-II var şu anda, arada kullanıyorum ama ses olarak tam bana göre değil. O yüzden sennheiser'lere karşı bir önyargım var sanırım.

İki tane Grado'ya sahibim şu anda (SR80i, RS2i) ve Grado sesini Sennheiser'e tercih ediyorum, özellikle evde sakin kafayla vokalli müzik dinlerken. iGrado'm vardı, kırıldı ne yazık ki. Daha önce de Audio-Technica AD900 kullandım uzun bir süre ama sonunda sattım ve Grado'lar kadar kullanmadım onu da.

Aslında bu sefer Ultrasone gibi bass ağırlıklı bir kulaklık denemek istiyorum. Belki Pro900 gibi bir model alabilirim M50 yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufbp -- 24 Aralık 2013; 17:04:54 >

• quote:

Sennheiser yorumları iyi gibi aslında. Bende PX200-II var şu anda, arada kullanıyorum ama ses olarak tam bana göre değil. O yüzden sennheiser'lere karşı bir önyargım var sanırım.

İki tane Grado'ya sahibim şu anda (SR80i, RS2i) ve Grado sesini Sennheiser'e tercih ediyorum, özellikle evde sakin kafayla vokalli müzik dinlerken. iGrado'm vardı, kırıldı ne yazık ki. Daha önce de Audio-Technica AD900 kullandım uzun bir süre ama sonunda sattım ve Grado'lar kadar kullanmadım onu da.

Aslında bu sefer Ultrasone gibi bass ağırlıklı bir kulaklık denemek istiyorum. Belki Pro900 gibi bir model alabilirim M50 yerine.

Ben 3 haftadır merak saldım kulaklıklara, head-fi'deki yorumlarda grado için rock müzik dinleyenlerin tercih edebileceği eğlenceli bir ses yapısına sahipler diye yorumlar okudum.

Ben de şu ipad olayını hallettikten sonra Ultrasone HFI580 alacağım inşaAllah.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

quote:

Ben 3 haftadır merak saldım kulaklıklara, head-fi'deki yorumlarda grado için rock müzik dinleyenlerin tercih edebileceği eğlenceli bir ses yapısına sahipler diye yorumlar okudum.

Ben de şu ipad olayını hallettikten sonra Ultrasone HFI580 alacağım inşaAllah.

Kulaklık ve ses sistemi müzik zevkini inanılmaz arttırıyor. İyi bir kulaklıkla ve sistemle müzik dinleyince daha önce aslında gürültü dinlediğinizi anlıyorsunuz. Umarım HFI580'den memnun kalırsınız uzun süre kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.