Şimdi Ara

[SATILDI] [SAT] Cooler Master CK721 Türkçe - Red Switch Kablosuz Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SAT] Cooler Master CK721 Türkçe - Red Switch Kablosuz Mekanik Klavye

Merhaba,

İncehesap dan 02.07.2022 tarihinde aldığım Cooler Master CK721 klavyemi yeni klavye aldığım için satıyorum.

Resimlerden de anlayabileceğiniz gibi çok az kullanılmıştır. Toplamda 2 ay civarında kullanılmıştır. ASUS Scope serisi klavye aldığım için boşa çıkmıştı , boşta durduğu için satıyorum.

Garantisi devam etmektedir.

Özellikleri:

- Oyun için en ideal kırmızı Switch vardır,

- Türkçe klavyedir,

- 3 çekilde kullanılabilmektedir; Kendi USB dogle ile , Bluetooth ile ve kablolu olarak

- Küçük boyutlu bir klavyedir. Hem taşıması hem de dar alanlarda kullanıma uygundur.

Tüm kutu içeriği tamdır. Bilek destek pedini hiç kullanmadım.

İstanbul içerisinde elden teslim edilebilirim.

Bunun dışında önce ücretin yollanması koşulu ile farklı illere istenen kargo firmasıyla gönderilebilir ancak kargo ücreti alıcıya ait olacaktır.

Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.