Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[İNDİRİM] Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7200MHz PVV532G720C34K
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Bu fiyata taksitli sıfır alınır neden alınsın yani forum da eskiden rahat rahat alışveriş yapardık 100 üründen 95 i ticarete dökmüş kime ne kaptırırsam, taksitle
sitelerden almak daha mantıklı...
foruma da bir denetmen lazım şu ilanların fiyatlarına bakıp 2. el sıfırı geçmemeli.
hayırlı satışlar.
-
Anlık fiyat dalgalanmalarına göre ilana fiyat vermek zor, hele ki indirim aylarında.
Aynı ürün 1 ay içinde 8200 tl'yi görmüş. Ben ilanı açtığımda 7600 küsür birşeydi.
Senin verdiğin akakçe linkinde, alt kısımda fiyat değişim çizergesi var, oradan bakıp kontrol edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 16 Kasım 2024; 0:18:27 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X