Şimdi Ara

[İNDİRİM] Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7200MHz PVV532G720C34K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Diğer Ram Üreticileri Tür #DDR5 Kapasite #32 GB Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [İNDİRİM] Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7200MHz PVV532G720C34K

Patriot Viper Venom 7200 mhz cl34 1.45v 2x16 32gb dual channel bellek kiti.

Amazon'dan alınmıştır. Herhangi bir problemi yok.

Ram XMP destekli.Çalışan sistemden sökülmüştür.Satış sebebi ise; bu ramler ile kullandığım MSI B650 gaming plus wifi AM5 anakartı sattığım için artık ihtiyaç kalmamıştır.

İndirimli Fiyat = 4.350 ₺ > > > 4.000 ₺

Kargo ücreti alıcıya aittir.

İletişim için P.M atın.İlan içerisine mesaj atmayınız.

>>>ÜRETİCİ PDF DOSYASI<<<

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel

• ürün bu mu bir farkı varmı acaba pc topluyorum da bazen kaçırdığım ufak tefek farklar oluyor ciddi manada soruyorum.

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

Aynı marka model olduğuna göre ?

@yavuzyildiz

• Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt

2. eli sıfırından pahalı olduğu için sormak istedim vardır belki bir ekstrası, bilmeden yorum yapmak istemedim şimdi yapabilirim.

Bu fiyata taksitli sıfır alınır neden alınsın yani forum da eskiden rahat rahat alışveriş yapardık 100 üründen 95 i ticarete dökmüş kime ne kaptırırsam, taksitle

sitelerden almak daha mantıklı...

foruma da bir denetmen lazım şu ilanların fiyatlarına bakıp 2. el sıfırı geçmemeli.

hayırlı satışlar.

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

Anlık fiyat dalgalanmalarına göre ilana fiyat vermek zor, hele ki indirim aylarında.

Aynı ürün 1 ay içinde 8200 tl'yi görmüş. Ben ilanı açtığımda 7600 küsür birşeydi.

Senin verdiğin akakçe linkinde, alt kısımda fiyat değişim çizergesi var, oradan bakıp kontrol edebilirsin.

@yavuzyildiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 16 Kasım 2024; 0:18:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.