Şimdi Ara

SAT/TAK G.SKILL 4 GB DDR2 1100 MHZ PI SERIES BELLEK KİTİ [100 TL] (ANKARA İÇİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar. Şuan sistemimde takılı olan ve 2 yılı aşkın süredir kullanmakta olduğu "F2-8800CL5D-4GBPI" model bellek kitini satmak istiyorum. Kit, yeni revizyondur. Resimleri aşağıdadır.

SAT/TAK G.SKILL 4 GB DDR2 1100 MHZ PI SERIES BELLEK KİTİ [100 TL] (ANKARA İÇİ)

OC yapmadım ve hangi değerlere çıktığını bilmiyorum ne yazık ki. Belki ilk aldığım zamanlar deneme amaçlı yapmışımdır, ama hatırlamıyorum. Şuan 1,95v ile 1100 MHZ'de, yani standart hızında kullanıyorum. Hiç zorlanmadığı için alan kişinin elinde baya iş görecektir diye düşünüyorum.

Satış dışında takas da düşünüyorum. Sistemin çalışır durumda kalması için standart 2 GB DDR2 bellekle takas edebilirim. Satış fiyatım 100 liradır. Bu fiyat için de pazarlık teklifi sunmayın dostlar. Herkes hangi ürünün ne fiyatta olduğunu biliyor. Bu görebileceğiniz bellek kiti, DDR2'deki en iyilerdendir.

Ayrıca 2 GB standart bellek üzerine 70 lira alarak takas edebilirim.

Elimde kendi orjinal kabı da mevcuttur. Satış da takas da yalnızca Ankara içi, elden teslim şeklinde olacaktır. Soru ve bilgi için PM'den ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 23 Eylül 2013; 23:59:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.