Şimdi Ara

SATILIK AMD SİSTEMDE DAMPİNG [260 TL] (ANKARA İÇİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar. Son dönemde pek kullanmadığım için iyice küçülttüğüm sistemimi tamamen satmak istiyorum. Yalnızca kasa ve klavye + mouse bulunmakta ve özellikleri şu şekilde:

İşlemci: AMD Athlon II 255 + Bakır tabanlı fan = 70 TL

Anakart: Asus M4A785D-M PRO (ACC desteği vardır, garantisi bu ayın sonunda bitiyor) = 70 TL

PSU: High Power 500W. Çift 12V üzerinden toplamda 432W sağlayabiliyor. Şuan piyasada bunlar bulunmuyor. İlk çıkan kaliteli modellerdendir = 65 TL

HDD: Samsung'un 320 GB bir modeli var. Bad Sector mevcuttur = 35 TL

Optik: 2 tane DVD-Writer var. Biri IDE, biri Sata. Sata olan baya eskidi, disk yatağı takılabiliyor. Bazen 5-6 kere basınca çıkarıyor. IDE ise sorunsuz çalışıyor. Hep Satayı kullandığım için (takılma olayına alıştım ve zaten pek kullanmıyorum 1-2 yıldır) IDE'nin kablosu takılı değil. Yalnızca ilk aldığımda birkaç gün denemek için kullanmıştım. Bir de standart kart okuyucu bulunmakta = 30 TL

Kasa: Everest'in standart kasalarından. Siyah renkte. Ön tarafında 2 USB ve kulaklık girişleri mevcut. Hemen üstünde mavi ledli bir adet fan bulunmakta, HDD kısmına üflüyor. Bir de içinde benim yapıştırdığım, belleklere hava üfleyen bir fan mevcut = 30 TL

Klavye + Mouse: İnce tasarımlı USB Q-TR klavye ve standart bir USB mouse = 15 TL

Tüm parçaların fiyatlarını yazdığım için ayrı satış olduğu düşünülmesin. Yalnızca parça bazında belirlediğim fiyatların ve toplam fiyatın yorumlanması için yazdım.

Fiyat 260 liradır. Satış yalnızca Ankara içidir. Soru ve bilgi için PM'den ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 23 Eylül 2013; 12:45:13 >

• anakart takip
  • Olurda parça satışına geçersem fiyatlarda düşme veya yükselme olabilir dostlar. Bu fiyatlar komple sistem olarak satış olursa aklımdaki parça fiyatlarıdır.
  • Ekran kartı rezerve edildiği için satıştan çekilmiştir. Sistem fiyatı haftasonuna özel 300 liraya indirilmiştir. Pazarlık teklif edilmemesi rica olunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.