Şimdi Ara

Sat/Tak S55 ve arızalı Mc60 Güncel Resimler PayPal İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ####################################################################################################################

S55

uzun zaman sonra aksesuarlarını da toparladığım cihazımı satışa sunuyorum. bu cihazın değerini bilen bilir, bir zamanlar patronların ellerinden düşürmediği bir cihazdır.

cihazım siemens s55, kasası ve tuş takımı çıkma olarak değiştirildi ve şu anda estetiği 10 üzerinden 8 almakta çok rahat. iç aksamında hiç bir tamir vs bulunmamaktatır.

şarjı rahat 5 günü geçiyor.

yanında vereceğim aksesuarları:

1 ader orjinal şarj aleti
    1 adet pop up kamerası
    1 adet yedek yan sanayi kırmızı kasası.
    1 adet orjinal pili.

cihazı halen daha kullanmaktayım hiç bir sorunu bulunmamakta. cihazla birlikte hediye bir adet sıfır mantar bluetooth dongle(bluesoleil uyumlu) hediyemdir.

takasta ve satışta fiyat 55 tl>> 45 tl dir. Paypal ödemesi ile sadece 25 dolar.

####################################################################################################################

mc60 cihazım çok temizdir. üzerindeki kapak sıfırdır. şarj almama sorunu başladı cihazımda o yüzden indirime gidilmiştir.

msnden ayrıntılı gösterebilirim cihazlarımı.profilimden ekleyiniz.

yanında gönderilecekler:

mc60
    orjinal pili
    1 adet sıfır mavi kapak takımı

fiyat 15 tl Paypal ödemesi ile sadece 8 dolar.

takas mevcuttur.

cihazı msnden gösterebilirim ancak güzel foto çeken bir kameram olmadığı için. profilimdeki msnimi ekleyebilirsiniz.

her türlü takas teklifiniz değerlendirilir.

SX1 Siyah
    Arkadaşlar Sx1 siyah versiyondur. estetiği resimlerde de görebileceğiniz gibi 10 üzerinden 7 ila 8 almaktadır. tuş takımı bordu tarafımca değiştirilmiştir.

yanında verilecek aksesuarlar:

2 adet batarya (yan sanayi)
    1 adet Orj. Şarj aleti
    1 Adet Orj Kulaklık
    1 adet 16 ya da 32 mb mmc kart

adikursat nickli arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun :)

daha fazla ayrıntı için msn adresimi profilimden ekleyebilirsiniz.

[simage]http://img836.imageshack.us/img836/8500/img0063al.th.jpg[/image
    ]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 13 Haziran 2011; 2:36:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• vay beee efsane cihaz harbi... ama benim k310 döver bunu adaş
  • İyi satışlar gercekten efsanedir. Benim koleksiyondada 2adet mevcut
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. benim de hayran kaldığım bir cihazdır s55 :)

@m35 adaş sendeki mp3 çalarla döver bendeki bluetoothla döver, bu da böyle danışıklı dövüş olarak draw da kalır gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. benim de hayran kaldığım bir cihazdır s55 :)

@m35 adaş sendeki mp3 çalarla döver bendeki bluetoothla döver, bu da böyle danışıklı dövüş olarak draw da kalır gibime geliyor

s55 güzel makina yaa 2sene önce telefoncuda görmüştüm sıfır kutusu açılmamış daha 250 istedi öşşş dedim çıktım :D dur dur bi güzellik yaparız diyo ne güzelli yapıcaksa

benimde acil nakit sıkışıklıgım olmasa hayatta satmicam bi alet sende satma :D :D sora satınca pişman oluyo insan :D

• walla ben zamanında almıştım, çok severek te kullandım. şimdi de cihazın hastası olarka kullanmaya devam ediyorum :D tam olarak sıfır orjinal kasasını ve tuş takımını bulabilseydim süper olacaktı. o zaman işte kolleksiyonda yerini almaya hak kazanacaktı gözümde

şimdi 250 tl de istenmez sıfır cihaz bile olsa. o nedir yahu bari savaroski kaplamalı luxury edt filan olsaymış

• quote:

walla ben zamanında almıştım, çok severek te kullandım. şimdi de cihazın hastası olarka kullanmaya devam ediyorum :D tam olarak sıfır orjinal kasasını ve tuş takımını bulabilseydim süper olacaktı. o zaman işte kolleksiyonda yerini almaya hak kazanacaktı gözümde

şimdi 250 tl de istenmez sıfır cihaz bile olsa. o nedir yahu bari savaroski kaplamalı luxury edt filan olsaymış

öyle valla telefonculara laf söz ,işlemiyor bide s45 vardı ilk hafıza kartlı mp3 çalarlı telefon:) turuncu ekran :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s45 çok sağlam cihazdır hala görürüm vitrinlerde bazen ama telefonculardan bişi alıp satmıycama and içtim sormam bile

• quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

walla ben zamanında almıştım, çok severek te kullandım. şimdi de cihazın hastası olarka kullanmaya devam ediyorum :D tam olarak sıfır orjinal kasasını ve tuş takımını bulabilseydim süper olacaktı. o zaman işte kolleksiyonda yerini almaya hak kazanacaktı gözümde

öyle valla telefonculara laf söz ,işlemiyor bide s45 vardı ilk hafıza kartlı mp3 çalarlı telefon:) turuncu ekran :D

O dediğiniz SL45 oluyor SL42 diye bir modelide vardı S45 te Hafıza kartı yoktu Siemens GSM Teknisyeni olarak söylüyorum. Türkiyede ilk SL45 kullanan 5. kişiyim Piyasada satışa çıkmadan 6 ay önce teknik servislere dağıtılırdı modeller. incelenmesi için

Siemens Cİhazlar için orijinal parça temini yapabilirim. ilgili arkadaşlar olursa PM atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: webmetin

quote:

quote:

O dediğiniz SL45 oluyor SL42 diye bir modelide vardı S45 te Hafıza kartı yoktu Siemens GSM Teknisyeni olarak söylüyorum. Türkiyede ilk SL45 kullanan 5. kişiyim Piyasada satışa çıkmadan 6 ay önce teknik servislere dağıtılırdı modeller. incelenmesi için

Siemens Cİhazlar için orijinal parça temini yapabilirim. ilgili arkadaşlar olursa PM atabilir

evet geçen sivasta vitrindede gördüm:)) şeytan dürtüyor bazen al diyede gerek yok şimdi nakit lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 24 Nisan 2011; 2:31:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webmetin

quote:

quote:

evet geçen sivasta vitrindede gördüm:)) şeytan dürtüyor bazen al diyede gerek yok şimdi nakit lazım :D

size bi resim gönderim bari :)

Siemens Kolleksiyonu

• ______________________________

• en ust sagda sx1 var. hayatimda motorola ve htc harici cihaz kullanmadim. 1 tane ultimate var sadece... bu sx1 in reklam panolari vardi. santiago barnebau stadini gosterir. ulan ne reklamdi be! o donem cok istemis; fakat bir turlu alamamistim. hala uktedir icimde.

@dayi

hayirli satislar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

en ust sagda sx1 var. hayatimda motorola ve htc harici cihaz kullanmadim. 1 tane ultimate var sadece... bu sx1 in reklam panolari vardi. santiago barnebau stadini gosterir. ulan ne reklamdi be! o donem cok istemis; fakat bir turlu alamamistim. hala uktedir icimde.

@dayi

hayirli satislar:)

Size bi SX1 bulalım o zaman
  • vayy beee vitrine bak :))))
  • hayırlı satıslar, tkp msjm
  • @El Fuego

eyw dayı saolasın

almak isteyene illaki güzellik yaparım arkadaşlar

•  Sat/Tak S55 ve arızalı Mc60 Güncel Resimler PayPal İndirimi

sağlam cihazlar olsa efsane bu;)
  • Şu dünyaya SX1 gibi telefon gelmedi,o fiyata çok duracağını sanmam hemen gider tahminimce,hayırlı satışlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.