Şimdi Ara

Sat / Tak Sony EricSson Satio U1 (Geniş İlan=) BUGUN 400 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (SATILDI ===> Eray89) Öncelikle Belirtmek istediğim bir şey var forum arkadaşlarım Takasda Sunacagınız Telefonu Şah Edip Karşınızdaki Cihazı Öldürmeye Çalışmayın :) Biz Salak Değiliz Piyasadan da Haberimiz var !

Yok Ben Titizim Kılcal Ciziklere Ufak Aşınmalara Dayanamam Diyorsanız Bu İLan Size göre değildir(sıfır kasa ebay da 20 DOLAR sahibinden.com da 40 lira)(Ama kesınlıkle kasa değiştirmeyi gerektiricek kadar göz zevkini bozmamaktadır)

Uyarılarımı Dikkate AlaraK Bu ilan incelemenizi rica ediyorum

SONY ERİCSSON SATİO U1

Cihaz bildiğiniz gibi sony ericssonun son yıldızlarından 12.1 mp li mükemmel flaş lı bi cihaz

Bana Aktarılan Bildiği Özelliklerini Yazacağım

12.1 MP KAMERA XENON + LED FLASH

WVGA VİDE ÇEKİMİ ( 864*480 PİKSEL )

3.5İNŞÇ EKRAN

600MHZ ARM 11 CORTEX A8 İŞLEMCİ ( O/C İLE 1.2 GHZ.E YÜKSELTİLEBİLİR)

SYMBİAN S60 İŞLETİM SİSTEMİ ( NOKİALAR GİBİ KASILIP KÜTLENMEZ YADA KENDİNİ RESETLEMEZ)

Kendi Yorumumla : Cihazın symbıan olması benim için bir eksi olmadı cunku rahat kullanım sağlıyor alışılmışın dışında olmaması benı cıhaza cabuk ısıtan bir durum oldu..Kullanamama gibi bi derdim olmadı

Symbıan deyınce ılk aklıma kasılmalar donmalar yerı geldımı resetlemeler gelıyordu ama ortalama 10 gundür cıhazda bunların hiç biri olmaması beni çok memnun etti acıkcası oldukca hızlı ve rahat

Cihaz İle Birlikte Verilecekler :

Cihaz Yurtdışı ve pasaport kayıtlı, kayıt esnasında bulunan belgelerın hepsı mevcut kapanma gıbı bır durum söz konusu olamaz

8 gb micro sd kart

ıkı adet orjınal batarya ( 2 sininde durumu oldukca iyi 2-3 er gün kullanıma göre götürmekde )

HPM 77 KULAKLIK PİYASADA 50LİRA CİVARI ( FATURASI VE GaraNTİSİ MEVCUT 20 AY KADAR )

Orjınal Usb Kablosu

GREEN HART KABLOSUZ ORJİNAL USB GİRİŞLİ ŞARJ ALETİ

Arkadaşlar tekrar ediyorum Gelen Pmler dogrultusunda millet piyasaya göre değil keyfıne göre fiyat belirler koyar olmuş forumda bu durum cok rahatsız edıcı kendı telefonunu tertemız gorup benim telefonumu öldürür olmuş

Lütfen Teklif Verirken Edepli ve düzgün davranın herkese saygılar iyi forumlar

Nakit Fiyatı : 400 Lira Olup Yanlızca bugun ve saat 21.30 kadar hesabıma yatarsa satılacaktır =) o saatten sonra eskı fıyatı 490 liraya çekilecektir

Takas Fiyatı: 550 Liradır

Not: Ön tarafda flaş yuzunden tuşlarda boya atması gibi gözküyor fakat ön taraf kusursuzdur...Sadece Kamera kapagında ufak tefek boya atmaları mevcuttur

Takasa Sunulacak Cihazlar : Güncel Cep Telefonları(e71,e72,c5-03,c6,htc vs vs vs) , PS3 , Netbook,notebook olabilir (genellikle üstüne para ödeyeceğim cihazlar olabilir)

daha fazla resim içinhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sony-ericcsonun-son-yildizlarindan-satio-44869550/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 19 Mart 2011; 20:19:38 >

• PM. Hayırlı satışlar
  • cevapladım teşekkür ederim
  • hocam fiyat 425 değilmiydi 490 olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laylaylomcaylar

hocam fiyat 425 değilmiydi 490 olmuş ?

tamamen keyfiii =) o an ıhtıyacım vardı baska bı cıhaz bulmustum indirim yaptım =) şimdide eski fiyatına kaldırım yaptım =)
  • serkan delirdinmi la :D :D bu cihaz bu aksesuarlarla :D
  • Delirdim kankaaaa ^^ Baska Bi İş için para lazım yani elimde para var yetmiyor vereyim satio yu gitsin dedim alan olursa aksama kadar veririm olmazsa devam eder keyfıme bakarım ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olsun alıcam inşallah cihazı sizden
  • dostum satıldı de bari
  • para henuz hesabıma gecmedıgı ıcın belırtmedım dostum !
  • telefon tarafımdan alınmıstır pazartesi günü kargoya verilcek. hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

telefon tarafımdan alınmıstır pazartesi günü kargoya verilcek. hayırlı olsun

hayırlı olsun her iki tarafa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

telefon tarafımdan alınmıstır pazartesi günü kargoya verilcek. hayırlı olsun

hayırlı olsun her iki tarafa da

eyw kanka
  • Şu telefonda Symbian değilde Android olaydı 1000 liradan aşşağı olmazdı.Valla bedava almışsın kardeş.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Şu telefonda Symbian değilde Android olaydı 1000 liradan aşşağı olmazdı.Valla bedava almışsın kardeş.Hayırlı olsun.

eyvalla kardes cihazın bugün gelmesi gerekiyor beklemedeyim
  • güle güle kullan eray kardeş =) yıne cok uygun fıyatlara cok uygun cıhazları ayaklarınıza sereceğim emin olabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

güle güle kullan eray kardeş =) yıne cok uygun fıyatlara cok uygun cıhazları ayaklarınıza sereceğim emin olabılırsınız

saolasın kardesim bekliyorum o cihazları pm de belirtmiştim zaten sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.