Şimdi Ara

Sat/Tak Süper Pepsi Bardakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar bardaklar 1. sınıf cam imalat olup Pepsinin Amerika Promosyon Merkezi İmalatıdır.Resimdeki Bardak gibi çok şık bir yapıya sahiptir.Elimde adetli olarak mevcut.
    Yeni Dükkan ve Restaurant tarzı yer açıcaklar için ideal.Aynı zamanda sevdiklerinizde süper hediye olur. Kargolamayı köpükler ve çıt çıt patlayan koruma maddeleri ile yapıcam eğer kırılma olursa kendim tarafımdan kargo bana ait olmak üzere tekrar yollıcam herkesin içi rahat olsun.Almak isteyen Arkadaşlar PM den irtibat kurdukları taktirde hemen Pm cevaplanıcaktır.Zamanımın çoğu Dh deyim.

Sat/Tak Süper  Pepsi Bardakları

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 20 Kasım 2009; 18:26:28 >

• Fiyat yazmanız zorunludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGINLAR

Fiyat yazmanız zorunludur

Fiyat olarak bi rakamda anlaşılır.Alıcı iseniz Pm atın konuşalım.Ben uzlaşmacı biriyim efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: CILGINLAR

Fiyat yazmanız zorunludur

Fiyat olarak bi rakamda anlaşılır.Alıcı iseniz Pm atın konuşalım.Ben uzlaşmacı biriyim efendim.

fiyat yazmazsanız ilanınız silinir.temsili de olsa bir fiyat koymanız gerekmektedir

• Tanesi 80 Krş diyorum o zaman.Çoklu alımlarda indirim yapabilirim.
  • Resim göremedim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.