Şimdi Ara

Sat / tks note 10+ 5g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 10+ Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sat / tks note 10+ 5g
    Herkese iyi forumlar
    Cihazı sahibinden aldım yani 2. Kullanıcısıyım. Telefonun kasasında kozmetik olarak en küçük bir problem bulunmamaktadır.
    Ekranda ise fotoğraflarda işaretlediğim normal kullanımda sadece beyaz ekranda belli olan leke tarzı bir şey bulunmaktadır. Amoled yanığı mı anlayamadım. Ben aldığımda da vardı.

Cihazın yanında kutusu, hypergear marka 30w usb şarj aleti, ugreen marka 3a type-c to type-c şarj kablosu vereceğim.

Takas için vuruksuz kırıksız, pili ölü olmayan iPhone X düşünüyorum. Altı üstü konuşulur.

Telefon rootludur imei atılmıştır, fakat cahilliğimden ötürü telefonu aldığım gün magisk kaldırdığım için baştan yazılım atıldı, yazılım atan arkadaş kore tarzı bir rom kurduğu için tam olarak Türkçe olmuyor. Ben İngilizce kullandım bir sıkıntı yaşamadım.

Satış için kargo yapabilirim, istanbul içi elden teslim edebilirim.
    Takas için yüz yüze olması gerekli.

Fotoğrafları iPhone6 ile çekip kendime WhatsApptan attım bu yüzden çok net değiller isteyene daha net fotoğraflar çekip iletebilirim.

Aklınıza gelen herhangi bir şeyi yorum veya özel mesaj ile sorabilirsiniz.

Sat / tks note 10+ 5g Sat / tks note 10+ 5g Sat / tks note 10+ 5g Sat / tks note 10+ 5g Sat / tks note 10+ 5g Sat / tks note 10+ 5g
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• duruyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.