Merhaba arkadaşlar. Asus p9x79 pro anakartım var. Şuanda sistemde ssd mevcut. Bugün vatan aldığım 2 tb seagate sata 3 harddisk geldi kablolarını bağladım ancak pc hiç tepki vermiyor hdd yi görmüyor ne yapmam gerekiyor? Anakart üzerinde sata3g_1 sata3g_2 çıkışları ve sata6g_1 ile sata6g_2 çıkışları var bunlardan hangisine bağlamam gerek?
aynen bende aynı sorunu yaşıyorum..vatandan 2. 2tb sata3 hdd aldım taktım fakat görmüyor..bios da görüyor..disk yönetici vs vs de görüyor fakat 2. 2tb ortalıklarda yok..
sorun çözüldü..iyi forumlar
sorun çözüldüğünde nasıl çözümlediğinide yazarsanız okuyan arkadaşlara bir ışık olur.saygılar
Arkadaşlar benim anakart MSI 880GMS-E35 bu gün Seagate 500gb sata3 16mb Cache hdd aldım fakat pc görmüyor bios tan baktığımda hdd yi görüyor fakat kapasite 0 mb yazıyor acaba sorun hdd mi yoksa başka birşeymi var
yaa varya sorun çözüldü diyor anlatmıyor nedir bu arkadaş bizdede aynı sorun var yardımcı olabilecek babayiğit yokmu :)
dostum yeni takılan hdd i biçimlendirerek tanımlaman gerekiyor..bir nevi kuruyorsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme