Bildirim
sata hakkında bilgi lütfen
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunusmikelaj
elimde gigabayte g41 combo anakart var. özelliklerinde SATA 3Gb/s konnektörü yazıyo ama bunu çalıştırımı :Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA 6Gb/s Sabit Disk yani çalışmama gibi bir sıkıntı olur mu
çalışır sorun olmaz. -
hocam şimdi ben harddisk alıcam ama bu sata olayları kafamı çok karıştırdı bilgm çok az olduğu için birde alırsam geri veremem konusu var.o yüzden anakartın üzerinde 4 x SATA 3Gb/s konnektörü peki bu nedir açıklarsanız sevinirim :D -
Sorunsuz şekilde kullanabilirsin, için rahat olsun. 4 x SATA 3Gb/s ifadesi ise, anakartınızda 4 adet SATA 3Gb/s konektörü olduğunu belirtir; yani 4 tane sata arayüzlü cihazı takabilirsiniz. -
hocam o zaman Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA 6Gb/s lik sabit diski alıyorum hayırlı uğurlu olsun doğrudur dimi. -
hocam powersupply hakkında bilginiz varmı -
Hayırlı olsun.
Güç kaynağı (power supply) demişsiniz, ne soracağınıza bağlı. -
-
Çalışır hocam, sorun olmaz. Yalnız, alacağınız güç kaynağının 80+ verimliliğe sahip olması daha iyidir.
80+, 80+ Bronze, 80+ Gold gibi farklı versiyonları vardır ama en az 80+ olanı tercih etmenizi öneririm. Ayrıntılı bilgi için google'da arama yapabilirsiniz. -
eyvallah kardeşim :D hala içimde şu 6gbs sıkıntısı bir inanama olayı var. hani farklı yazıyo ya :D birazda ya yanlışsa bir daha yenisi alınmaz korkusu. adama 3 0kere düşündürüyo :D -
Endişelenmekte haklısın hocam. O halde şu konuya bir bakmanı öneririm:
http://forum.donanimhaber.com/m_73385587/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73413672
Ayrıca, benim anakartta sata 3 (6 gbps) portu mevcut fakat elimdeki hdd sata 2 arayüzlü ve sorunsuzca kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 30 Mart 2013; 23:24:10 > -
arkadaşlar hdd yi aldım. ama pc görmüyor ne yapacam biosta bile gözükmüyor. diğer bozuk olan sata hdd yi takınca biosta gösteri ama açmıyo. bunda hiç göstermiyo lütfen yardım edin sata 3 hdd sata 2 kablo ile bağlı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X