Bildirim
SATA HARD DİSK İLE IDE HARD DISK BİR ARAYA ÇALIŞTIRAMIYORUM
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ide hdd yi taktıktan sonra biostan hdd boot bölümünde birincil olarak sata hddyi göstermen lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: zebani_44
ide hdd yi taktıktan sonra biostan hdd boot bölümünde birincil olarak sata hddyi göstermen lazım
aynen bu şekilde çok rahat bir şekilde kullanabilirsin hiç bir sorun çıkarmayacaktır -
arakaddaşım aynı sorun bendede varama benim durum tam dersi tam ben açacaktım konuyu bir baktım burda var çok sevindim ama benimki şöyle bende 20 gb ide hdd var onu kullanıyorum 80gb sata hdd aldım taktım hiç görmüyor pc aynen açılıyor açtığımda yeni hddyi ise hiç görmüyor banada yardımcı olurmusunuz -
Hdd arkasından jumper ayarlarıyla satayı 2. olarak gösterin yukardaki arkadaş ise 1. olarak gösterecek sanırım böylece çalışıcaktır sorunsuz bi şekilde windows hangisinde yüklü ise o nu 1. diğerini 2. olarak gösterin -
quote:
Orjinalden alıntı: DeHsHeT
Hdd arkasından jumper ayarlarıyla satayı 2. olarak gösterin yukardaki arkadaş ise 1. olarak gösterecek sanırım böylece çalışıcaktır sorunsuz bi şekilde windows hangisinde yüklü ise o nu 1. diğerini 2. olarak gösterin
dostum teşekkür ederimde nereye takacağım ben bu jumperı sata dsikemi ide diskemi ayrıca hangi ayağa takacağım birde biosta bununla ilgili herhagi birşey göremedim hangi bölümde olur genelde bunlar
Edit: ayrıca pcden idediski söküp sadece sata diski takıp biçimlendirmeyi denedim bilgisayarınızada takılı bir disk yok diye hata veriyor xp cdsi ile biçimlendirme yapmak isterken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 15 Mart 2007; 16:04:49 >
-
Bunlardan olduğunu sanmıyorum tabi anakartın raid destekliyorsa. Raid yüzünden yapabilir. Bios a gir ve raid ile ilgili şıkkı non-raid yap. -
evet anakartımın raid desteği var ama bu zaten birden çok diski kullanmak için değil miydi -
BIOS a gir
Standart Cmos features sekmesinden diskin ilşe ayarlar yapabilirsin
2- diskleri takdıktan sonra,
bilgisayarım- özellikler- yönet- disk yönetimine gel- orada gözüküyorsa sağ tıklayıp- biçimlendir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- onarımlar deneniyor
- modem internet hızını etkiler mi
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- kingston garanti sorgulama
- ekran kartı resetleme
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- bilgisayar hızlandırma
- ekran videosu alma
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X