Şimdi Ara

Sata Harddisk Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah saat 6 sularında yattım, yatarken de herzamanki gibi pc'yi download için açık bıraktım. 2 saat kadar sonra UPS'in sesine uyandım ( elektrikler gitmiş beni kapat diye uyarı veriyor ) uyku sersemi kalkıp hemen kapatma düğmesine bastım bilgisayarı kapatmadan. Ve tekrar yattım...

Az önce kalktığımda ise 1,5 Tb ve 320 gb'lık hddlerimin gözükmediğini gördüm. Burada tek birtanesi gitseydi yanma falan var diye düşünebilirdim ama ikisinin de gitmesi şüphe uyandırdı ve anakartımda sadece iki tane sata bağlantısının olması da ayrı bir rastlantı kaldı ki windows'un kurulu olduğu ide ile bağlı harddisk çalışıyor. Problem sata'larda... Bunun yanı sıra bilgisayar açıkken düzenli ve yumuşak, derinden bir dııııt dııııt sesi geliyor. ( Ses sık değil 2 şer saniye arayla çıkıyor )

İnşallah sadece sata ile bağlantı sorunudur yoksa şu an camdan atlayabilirim harddiskler neredeyse doluydu o derece. Yardımınızı bekliyorum..

// 320'lik 1500'lük yüzünden çalışmıyormuş... Sorun 7200.11 sorunu ;X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VashTheStampede -- 22 Mart 2009; 23:55:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    sata ssd önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.