Şimdi Ara

Sata II yi kullanabiliyormuyum, yedek alamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar imzamdaki sistemi topladım Seagate 400 MB SATA II NCQ Hardisk aldım. Bilgisayarımı ilk kurarken F6 tusunu falan kullanmadım. Bir sure sonra Norton Ghost ile bilgisayarımın yedegini almaya calıstım ama re boot ederken sistem kitlendi HDD nin heryerine format atarak yniden sistemi kurdum tabi bu aada dunyanın verisi gitti.

Forumu incelediktin sonra Norton Ghost 2003 un Sata HDD leri desteklemedigini ogrendim. Gigabyte DS3 Anakartımın driver dvd sinden raid ve sata HDD ler icin olan driveri yukledikten sonra biostan AHCI modu aktif hale getirdim su an Sata DVD Writerim, ide Dvd Writer im ve Sata HDD em normal olarak calısıyor. Aygıt yoneticisinde de SATA olarak goruyorum HDD yi. sistem saatinin yanında Acronis True İmge indirdim ondada HDD bulunamadı falan hatası verdi. Bu arada HDD nin uzerindeki jumperi cıkararak SATA II yapmaya calıstım ve hala takılı degil jumper. Sorunsuz calısıyor.

Simdi;

1 - Benim HDD em gercekten SATA II oldumu nasıl anlarım.
    2 - Sata II olmadıysa nasıl SATA II yaparım.
    3 - Ghost 2003 ile 40 GB lik ide HDD min yedegini cok defa aldım ve sorunsuz yeniden kurdum.
    4 - Tekrar herseyi yukledikten sonra nasıl yedek alıcam. Hangi program Norton 12.0 i buldum onu kullanmaya calıstım ama sadece sistemin kurulu oldugu C: surucusunun yedegini bile alması coooook uzun surcektiki ben operasyonu iptal etmek zorunda kaldım.

5 - HDD mi SATA II olarak kullanmak istiyorum ama nasıl ?
    6 - HDD min yedegini almak istiyorum ama nasıl ?

Simdiden cok tesekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.