Bildirim
SATA özelliğini Kapatıp Kullanmak zarar verirmi?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
neden daha gelişmiş bir sistem varken bunu kullanmıyorsunuz ki?
Bu durum zarar vermez ama hdd den tam performans alamazsınız. -
bende bişey sorayım sizlere,hp6510b modeline çok uzun uğraşlardan sonra vistayı kaldırıp xp yi kurdum ama bunu biostan hardiskin sata özelliğini disable yaparak başardım,işlem bittiğinde enable yaptığımda xp açılmaz olsu,bu durumda yapabileceğim birşey varmı,satayı tekrar aktif etmek iyi olur kanaatindeyim. -
notebookgentr hocam sistemimi sizin sitenizdeki taktik ile xp sata yaptım büyük bir hevesle ve sata oldu tam istediğim gibi ancak. çok sık takıldığım oyun sitesi gamyunwww.gamyun.net ne hikmetse benimde anlamadığım saçma bir sebepten sata hdd olunca sitenin güvenlik uygulamasını yükleyemiyo. satayı kapıyom yüklüyo açıyom yüklemiyo :( güvenlik uygulamasını yüklemedende sitede oyun oynanmıyor. eğer sata kapalıyken zararı yoksa sorun değil ama zararı varsa sata olarak gamyuna girmenin taktiğini verirseniz tam süper olacak :) -
notebookgentr yardım cevap yokmu hocam? -
ilginç bir durum. 1 2 yerde daha yazan oldu bu sorunu,o topiclere de ben ileteyim izninle. -
eyvallah monsteremrah tşk ederim hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X