Şimdi Ara

Sata Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakartim Aopen ak79g-max
    80 gb lik hdd sata var
    birde 52 x Lg cd rom.

sorunum şu
    cd den herhangi bir işlem yapamıyorum.herhangi bir cd takayım acıp goruntelemeye calıstıgımda duruyor ve 3 4 dakika sonra acıyor.
    donanım özellliklerinden baktıgım zaman Hdd yi samsung scsi hdd olarak goruyor.fakat serial ata da Promise tech serial ata controller felan gornuyor.sorunu bi turlu cezemedım.cd romu slave yaptım master yaptım ide sini değiştirdim.konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    bu arada sisoft sandra da hdd yi test ediyorum 35000 mb gibi bir rakam cıkıyor.normal mı bole olması daha onceleri daha da sorunluydu 12000 cıkıyordu....anakartın biosun da güncelledim bu arada

• ilk bios acilis ekraninda goruyormu peki cd-rom u orda da gormuyorsa ide portlarin biosdan kapali olabilir orda durum ne peki
  • hocam cd romu goruyor.sorun icine cd takınca sapıtması.yanıo sole solıyım 3 ay masanın altında unutmuş bi vd yi takınca nasıl bole salak salak okumaya calısoy onun gibi bişi olıuyor.ama onun dışında sata gorme gormeme problemı hersey normal sadece cd okutmaya başlayınca kafayı yedirtiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Harici harddisk kopyalama sorunu
    12 yıl önce açıldı
    hardisk problemi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.