Şimdi Ara

SATA VE SATA II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim kucuk bir sorum var. Anakartın gigabyte GA8I915 Gmf anakartımda sata destegi var ve kullandıgın disk seagate 80gb sata disk. Hard diskimi genişletmeyi düşünüyorum ama kafam karışık ben bu anakartta sata 2 olan bir disk kullanabilirmiyim. Yani sata disk mi almam lazım yoksa sata 2 mi? bu anakartta cevaplarınız işin teşekkurler.....

• SataII kullanabilirsin. Zaten SataII nin SataI den farkı hız. Başka bir farkı yok. Yani ek giriş felan yok.
    Zaten şuanda piyasada SataI bulmak çok zor çünkü SataII ler SataI in yaptığı görevi yapıyor ve fiyat olarak ta fark yok aralarında. Bu yüzden kim neden SataI alsın ki?

Özet: Evet.
  • bende de 865 serisi var bende o soruyu sorcak yer arıyodum..sata II takabilirmiyim diye..yani anakartın sata I destekli olması sata II takamıyacağım anlamına gelmiyor..takabiliyoz yani..güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

bende de 865 serisi var bende o soruyu sorcak yer arıyodum..sata II takabilirmiyim diye..yani anakartın sata I destekli olması sata II takamıyacağım anlamına gelmiyor..takabiliyoz yani..güzel..

evet dostum takabilirsin. şuanki sistemden bi önceki sistemimde 865 çipsetli GigaByte 8IPE1000MK kullanıyordum. Üzerinde SataII HDD'yi sorunsuz kullanıyordum.
  • eywallah birader sağol..eski anakart olduğu için tereddütlerim vardı bide donanım piyasasını takip etmiyorum bikaç aydır..network le ilgilendiğim için..tekrar sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 28 Ekim 2006; 2:08:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.